Alışveriş ve Blogger Buluşması // HAUL!



Herkese merhaba! Bugün sizlerle son alışverişimin detaylarını paylaşacağım. Aşağıdaki videoda zaten aldıklarımın fiyatları ve detaylarını göreceksiniz ancak ben aralarından ilk defa kullandığım ECO TOOLS Airbrush Concealer adlı fırça için bir kaç şey söylemek istiyorum... Lütfen bulursanız 2-3 tane alın. Şu ana kadar kullandığım en iyi, en yumuşak ve başarılı kapatıcı fırçası. 10TL verip de böyle bir sonuç elde etmeyi beklemiyordum açıkçası. Kesinlikle 2-3 tane daha alacağım, çünkü kapatıcı kadar karıştırmada da iyi olduğunu düşünüyorum!
Gelelim blogger buluşmasına... Blogum sayesinde o kadar güzel arkadaşlıklar kurdum ki... Canım sıkkın olsa sizlerden gelen maillerle, tweetlerle resmen hayat buluyorum. Son zamanlarda da çok talep alan bir şeyi ben de gerçekleştirmek istiyorum. İstanbul'da yaşayan ve benimle tanışmak isteyen takipçilerimle güzel bir yemek yemek, kozmetik alışverişi yapmak istiyorum. Önümüzdeki günlerde böyle bir şey organize etsem kimler katılır / katılabilir? Önerilere ve eleştirilere açığım. Sizleri videoyla başbaşa bırakıyorum. İyi seyirler, herkese sevgiler! NOT: Yarın sabah yeni makyaj videosu blogda olacak. :)

Hello everyone! Another haul video in Turkish BUT I promise you, I'll be uploading 2 new videos in English! All of the products above will be reviewed soon and my new makeup tutorial (Get Ready With Me #3) will be up on the blog tomorrow morning. Make sure you watch it! x




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

25 yorum:

  1. Merhabaaa Görkem!

    Öncelikle vediğin ara kısa sürdüğü için pek bi sevinçliyim:) Yazılarını cidden faydalı buluyorum mesela aaa ne güzelmiş sonuç hemen alayım:) Dün videonu izler izlemez baktım fırçaya ama henüz bulamadım, kafaya taktım bulucam kesin.
    Sonunda beklediğim buluşma geliyor çok heyecanlı:) Benim için hafta sonu veya cuma günü süper olur ve palladium olursa x2 süper olur!! Zaten çok eğleneceğimize eminim sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. orda olsam mutlaka gelirdim!! Nasıl güzel olurdu :)

    YanıtlaSil
  3. ben de gelmek isterdim ama daha dün macten feci bir alışveriş yaptım bi süre bişi alamicam :( zaten kaş kaleminin de kızıl kafalar için olanını vermiş böhü :(

    YanıtlaSil
  4. Yaa..Olmaz ki ama biz İzmir'de olmayanlar ne yapalım :((
    Yazık bize..

    YanıtlaSil
  5. Ben gelmek isterim calismiyo olursam. Zaten Palladiumu cok merak ettim. Seninle tanismayi da cok istiyorum. Hadi bakalim hayirlisi

    YanıtlaSil
  6. Aaa süper Palladium bana da yakın, saat ve gün uyarsa gelmek isterim:)

    YanıtlaSil
  7. Ben gelirim tabisi! Pazar günü olmasa tabi daha güzel olur onun dışında her gün gelebilirim:D

    YanıtlaSil
  8. Ben gelmeyi çok isterim, çok güzel olur. :)

    YanıtlaSil
  9. Ben de gelmeye çalışırım mayıs ayında şahane olur

    YanıtlaSil
  10. Palladium diye birşey okumadım ben yazıda:)nerden cıktı orda bulusmak cok uzakkkkkkkkkk:(

    YanıtlaSil
  11. Bu hafta degil de gelecek hafta olursa ben de gelirim seninle tanismayi cok istiyorum zaten (: iyi bir mac cikartmasi yapariz ^^

    YanıtlaSil
  12. Kuzum ben de gelirim zaten:)) Hafta içi bile yapsan izin alır gelirim vallahi kambersiz düğün olmaz:)

    YanıtlaSil
  13. :)))) bende çekimim olmazsa gelirim seninle tanışmak istiyordum hep. haberini bekliyorum canım:)))

    YanıtlaSil
  14. Garnierin gül özlü toniğini görmüştüm birisinin videosunda o bizim ülkemizdemi yok acaba yada benim bulunduğum yerledemi yok bilemedim görenler duyanlar varsa yorum yaparsa sevinirim.

    YanıtlaSil
  15. Ankarada olduğuma çok çok üzülmeliyim o zaman :(

    YanıtlaSil
  16. Şuan bu buluşma keşke İzmir'de olsaydı diyorum ya da keşke ben İstanbul'da olsaydım :(

    YanıtlaSil
  17. harika seyler almissin..gule gule kullan.yalniz moralini bozmak istemem ama gunes koruyucunun aynisini sephoradan 29 liraya aldim gecen indirimdeydi girise koymuslardi..arkadasimda Elca companyden almis ayni fiyata..

    YanıtlaSil
  18. Ben istanbulda yaşıyroum okulum göztepede. ders saatlerim uyarsa (saat 3ten snra) yada cuma günü off günüm kesinkez gelip seninle tanışmak istiyorum. seni yeni keşfettim ama çok samimisn gerçekten kanım ısındı bir engel olmazsa tanışmak isterim

    YanıtlaSil
  19. Blogger toplaşması mı!
    Ben varım Görkem! :) Gün ve saat de uyarsa seve seve gelirim.

    Bu arada ben eco tools'n fırçalarını çok seviyorum, söylediğin fırçaya bir kere denk geldim saf gibi almadan bıraktım. :( Dediğin kadar güzelse ilk gördüğüm yerde alacağım.
    :)

    YanıtlaSil
  20. Palladium yazmiyo da bulusursak orasi olabilir diye dedim ben :)

    YanıtlaSil
  21. uygun bir zamanda olursa...
    belki istanbuldaki kuzenimi ziyaret etmeye karar veririm ben de :D
    süper olur :D

    YanıtlaSil
  22. Gün ve saat uyarsa ben de gelirim:)

    YanıtlaSil
  23. ecotools fırçayı sende gördüğüm gibi evden çıktım aldım geldim :)
    bloğuma beklerim:) hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  24. Fırça ve yargıcı'dan aldığın inside bag güzelmiş gerçekten. :)

    YanıtlaSil
  25. görkemcim bende gelmek isterim doğrusu senin gibi cici bir kızla tanışmak çok hoşuma gider, cici dedim çünkü aramızda bir hayli yaş farkı var ama benimde gönlüm genç sanırım:) palladium da buluşulacaksa çok iyi olur benim evim hemen yanı çünkü:)

    YanıtlaSil