Biraz Ara // A Short Break

                                                                              :(


Herkese merhaba. Normalde günün bu saatlerinde hiçbir şey yazmam bloga, biliyorsunuz, ancak bugün durum biraz farklı. Bloga bir süre yazı yazmayacağımı haber vermek istedim. Çok uzun değil, 2-3 gün kadar yazmayacağım ancak bana hala bu yazının sonundaki linklerden ulaşabilirsiniz. Sebebi de biraz kişisel olmakla birlikte, merak edenleriniz için çok çok keyifsizim ve aklımı toparlayamıyorum. Bu sabah yayınladığım Bare Study Paint Pot yazısını da çok zor yazdım ve gerçekten istediğim gibi olmadı çünkü kendimi çok zorlayarak yazdım. Yarım yamalak iş yapmayı hiç sevmem ve sizlere, benim bile içime sinmeyen yazılar sunmayı ise asla. Bu yüzden sizden çok kısa olmak üzere biraz zaman istiyorum. Hepinize anlayışınız için çok çok teşekkür ediyorum. :)

Hello everyone. I just wanted to tell you that I won't be blogging for a couple of days. I feel really depressed for some personal reasons and even if I force myself to blog, I feel like it's not working good and I don't want to publish a post, that I don't like and you wouldn't like. So, I just want to ask for a little break for 2-3 days and I promise to come back with some videos and great posts. Thank you so much for your understanding! :) xx





Görkem Karman

17 yorum:

  1. canımmm sen iyi da öyle yazarsn,konu her ne olursa olsun sıkmamaya çalış çok fazla :)

    YanıtlaSil
  2. Böyle aralar bazen iyidir,gelip geçicidir hiç canını sıkma :) İnstagram ve twitterdan takibe devam bu süre içinde! :))

    YanıtlaSil
  3. Umarım çok önemli bir sıkıntın yoktur Görkemcim..Bi an önce kendini toparlaman dileğiyle..Kendine iyi bak canım

    YanıtlaSil
  4. Görkem umarım seni üzen ve yoran tüm düşünceler gider ve üstünden fikir fazlalıklarını atarsın. Görüşmek dileğiyle kendine iyi bak canım.

    YanıtlaSil
  5. Kendine geleceksin canım benim, konu ne bilmiyorum ama güzel yüzün hep gülümsemeyi hakediyor, yeter ki sabırlı olalım, öperim

    YanıtlaSil
  6. Azıcık ara iyidir, insan özler :)

    Umarım büyük bir sıkıntı yoktur, keyfin yerine çabuk gelir!!! Koacaman öpüyorum, sevgiler!!!

    YanıtlaSil
  7. Biz seni burda bekliyoruz sen keyfini al gel ;)

    YanıtlaSil
  8. İnşallah herşey yolundadır,sevgilerimle bekliyoruz seni :)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba Görkem, umarım ciddi bir sıkıntı yoktur seni üzen.
    Bol bol dinlen toparlan ama lütfen biz takipçilerini yazılarından çok uzun süre mahrum bırakma.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  10. Blogger semalarında "biraz ara" başlıkları hep beni üzen yazılarla bitmişti bu vakte kadar. Ama sen birkaç gün diyince içime su serptin. :)
    Çok özletme kendini Görkemcim.
    :)

    YanıtlaSil
  11. bugunku yazında hissetmiştim sadece her zamankı yazılarından farklıydı, sen kafanı dinlemeye bak, umarım çok ciddi birşey değildir..

    YanıtlaSil
  12. Hope you're okay :( take all the time you need and hope you feel better soon!

    hollyamberrio.blogspot.co.uk
    xx

    YanıtlaSil
  13. seni üzen ne ise çabucak geçip gitsin sıkıntısı yüreğinden..çacucak iyi olman dileği ile :)

    YanıtlaSil
  14. umarım önemli şeyler değildir sorunların, hepsini bir an önce çözer, bizi gülen yüzün ve keyifli yazılarından mahrum bırakmazsın :)

    YanıtlaSil
  15. İnsan yeri gelir yorulduğunun yada kendisini yoranların farkına varamayacak kadar güçlü durur hayata karşı, 1-2 gün çözecekse zaten aşılamayacak durum değildir hissi veriyor. Tabiki herkes yaşadığını kendi bilir. Sözün özü, iyi hissettiğinde biz burdayız, seviliyor ve bekleniyorsun. Sevgiler Görkem ..

    YanıtlaSil
  16. Bloguna hergun bakmazsam rahat edemiyorum hatta senin blogun sayesinde uzun zamandır ertelediğim blog acma projemide gerceklestirdim o yuzden buralardan çok uzak kalma dort gozle bekliyorum yeni yazılarını :)) umarım cok kısa bir zamanda tum sıkıntıların gecer gider..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  17. Enerji depolamak lazım bazen..hoş gidin hoş gelin..

    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil