Get Ready With Me #5





Herkese merhaba! Aslında bugün MAC Prep + Prime aydınlatıcı kalemin yazısını yazacaktım ancak biraz daha detaylı bir yazı olmasını istediğim için yarına bıraktım. Bugün ise, Get Ready With Me, yani Benimle Hazırlan serisinin 5. videosunu paylaşıyorum sizlerle. Bu videoda dün yazısını yazdığım Beauty Blender, yarın yazısını okuyacağınız MAC Prep + Prime ve daha bir çok ürünü nasıl kullandığımı göreceksiniz. Umarım beğenirsiniz. Herkese sevgiler! :)

Hi everyone! Today you'll be watching my 5th Get Ready With Me video. You'll be seeing my creamy and liquid contours and how I use the Beauty Blender. Hope you like it!




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın // Tomorrow

- MAC Prep + Prime Highlighter Pen (Light Boost)



Görkem Karman

7 yorum:

  1. o kadar güzel olmuş ki günümü aydınlattın çok beğendim birde hızlı çekim ya sanki başka bir el böyle sana makyaj yapıyormuş gibi olmuş harikaydı :)makyajdan çok anlamam ama senin videolarına bayılıyorum

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Hey there! This is kind of off topic but I
    need some guidance from an established blog.
    Is it difficult to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty quick. I'm thinking about setting up my own but I'm not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? Cheers

    Here is my weblog; http://www.ertanozgur.tk/wiki/DelphiajfMarcusqt

    YanıtlaSil
  4. Canım bende sephoradaki b.blenderdan aldım ama pek sevmedim. Birde bunu denemek lazım. oldukca yumusak gozukuyor. Ufak bir tavsiye prep-prime kalemi concealerın altına degilde uzerine uygularsan daha iyi bir sonuc elde edebilirsin. Mcx

    YanıtlaSil
  5. İzlemesi gerçekten çok eğlenceliydi, çok güzel bir makyaj olmuş. :) Yapış tarzına gerçekten hayran oldum çok profesyonel yapıyorsun, umarım daha sık izleyebiliriz günlük makyajını. :)

    YanıtlaSil
  6. Sünger sayesinde doğal makyajın daha da doğal oldu. Hiç aklımda olmayan, almam dediğim şeyi şu an deli gibi istiyorum. :)

    YanıtlaSil
  7. benim müthiş guzel ve tatlı arkadasım, super yine videon.prolongwearın durusunu cok sevdim sen de ama yakından bir bakmam lazım.

    YanıtlaSil