LOREAL Lumi Magique Highlighter Pen



Herkese merhaba! Güzel komşum, blogger arkadaşım, yeni makeup soul mate'im İnci'yle bitmek bilmeyen hediye ve takaslarımızın bir parçası olan bu aydınlatıcı kalem bugünkü konum. YSL Touche Eclat ve Maybelline Dream Lumi'den sonraki son aydınlatıcım olan bu kalemi pek beğendim. Maybelline kadar kapatıcılık vermeyen, YSL kadar pembe olan 2 numaralı rengini bir süredir kapatıcımın üstüne kullanıyorum. Verdiği pembelikle gerçekten aydınlık bir görüntü elde ediliyor ve kurutmuyor, alttaki kapatıcıyı çatlatmıyor.

Hellooo! Today I'm going to be reviewing my current highlighting pen, which was a gift from my lovely blogger friend; İnci. This pen doesn't give coverage, it just highlights. I apply it on my under eye concealer and it never looks overdone or cakey. The shade 02 Medium is a little bit pink but I like it.




Paketi bana göre en az YSL kadar şık. Kalem duruşu makyaj masama ve çantama çok yakıştırıyorum :)

I really like the packaging. It's as classy as YSL Touche Eclat, in my opinion. :)




Kısacası; fiyatıyla diğer aydınlatıcı kalemlerden geride olmasına rağmen kalite olarak aynı. Severek kullanıyorum. Bu tarz bir ürün isteyen ve fiyatı uygun bir seçenek arayanlara da tavsiye ediyorum. Fiyatı tahminimce 30-40 TL civarındaydı. Aranızda deneyen var mı? Sizin favori aydınlatıcı kalemleriniz hangileri?

All in all, it's cheaper than the other highlighter pens in the market but it's as good as them. If you're one of those, looking at YSL Touche Eclat and want a cheaper dupe, here you have it. Hope you like it!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- Spring Make Up / Bahar Makyajı



Görkem Karman

8 yorum:

  1. Güzelmiş yahu. Bu ara ben mac in prep-prime kalemine takmıs durumdayım alsammı almasammı diye dusunup duruyordum. Birde gidip buna bakayım kuzzuu:)

    YanıtlaSil
  2. chanel eclat lumiere 'i tek gecerim.

    YanıtlaSil
  3. estee lauder de guzel, lumi magic serisinin primer ide guzel estee bitince bu kalemi deneyebilirim

    YanıtlaSil
  4. Bahar makyajını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. güzelmiş ama bana çok açık olur bu :/ güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan tatlım. ne güzel, yorumların adsızlara acık. senin nezdinde sevgili inci ve başaga da sesleniyorum, yorum yapmak istiyorum adsızlara kapalı diye yapamıyoruummm :)

    YanıtlaSil
  7. kısa yazmışsın :) maybelline ile karşılaştırıldığında hangisini daha çok beğendin? kalıcılığı nasıl? tek başına kapatıcı olarak da kullanılabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maybelline kapatacılık anlamında bir kaç tık önde, bana tek başına bile yetiyor, ancak bu az kapatıcılık isteyenleri tatmin edebilir ancak...

      Sil