Bourjois Volumizer Mascara



Günaydın! Bu sabah sizlere, en en en çok sevdiğim maskaramı tanıtıyorum. Neden bu kadar zamandır yazmadım bu yazıyı, hiç bir fikrim yok. Bourjois Volumizer 46 TL'yi son kuruşuna kadar hakeden bir ürün. İki aşamalı bu maskara, sürdüğünüz andan itibaren kirpiklerinizi uzun, hacimli yapmasının yanısıra gün boyu akmıyor. Makyaj temizleyicisiyle çok kolay bir şekilde temizleniyor. Süper alerjik gözlerime de hiç dokunmuyor. Alt kirpiklerimden bile akmıyor, dökülmüyor. Çabuk kuruyan ve biten bir ürün değil, bu anlamda epey bereketli olduğunu söyleyebilirim.

Good morning! Today I'll be reviewing my all time favorite mascara; Bourjois Volumizer, which deserves every single penny. It has 2 steps which makes you have really long, separated, volumized lashes. It doesn't flake or budge all day long, even on the bottom lashes. Wipes off with any makeup remover and it doesn't get my allergic eyes bad. Doesn't dry in the packaging and lasts really well.




Step 1, yani 1. adım kirpikleri tek tek ayırıp uzatıyor. Günlük kullanımda çoğu zaman 1. kısmı kullanıp bırakıyorum. 

Step 1 separates and and gives lengths to your lashes. I usually pop some Step 1 and start my day.




2. adım ise fırçaya daha çok ürün alıp size takma kirpik etkisi veren o gür ve kalın kirpikleri sağlıyor. Normalde bu kadar maskarayla kirpikler yapışır, ancak bu maskarada böyle bir durum yok. Zaten bütün bu sıraladığım sebeplerden dolayı asla vazgeçemediğim bir ürün. Maskaranın uygulanmış halini koymadım çünkü blogdaki bütün makyajlarımda gözümde hep bu var. Gözüm kapalı tavsiye edeceğim ürünlerden biri. Siz bu ürünü denediniz mi?

Step 2 adds volume to your lashes and makes them really big without looking clumpy. I really love this mascara and can't give up. Have you tried this lovely one yet?


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com





Görkem Karman

14 yorum:

  1. Ah beklediğim yazı. Zaten gözüm vardı şimdi iyice emin oldum. Bunu alacağım ben :)) Teşekkürler Görkem..

    YanıtlaSil
  2. Bunu Buket de çok methetmişti, stok bitince alacağım

    YanıtlaSil
  3. yeni bir rimel arıyordum MERCIIIIIIIIIIIIIIIIII

    YanıtlaSil
  4. Denemek isterdim ancak rimel için 46 Tl bana çok geliyor açıkçası. Ama bloglarda hep methini duydum güzel bir ürün gibi.
    Sevgiler, hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüzümüzdeki en hassas yer olan göze süreceğimiz için bence 46 TL veriliyor ya, eğer olurda denersen beğeneceğinden eminim.

      Sil
  5. Görkemcim senin tavsiyenle almıştım bende..çok memnun kaldım, süper bir mascara..

    YanıtlaSil
  6. Gecen gün Watsons a bunu almaya gittim ordaki adam nasıl olduysa aklımı çeldi ve illaki Bourjois Volume Clubbing i deneyin bana teşekkür edeceksiniz dedi ve onu aldırdı..Neyseki o da fena çıkmadı ama yine aklım Volumizer a takıldı şimdi :) En yakın zamanda tekrar Watsons a gidip yolumdan şaşmadan bunu alıp çıkmalıyım :))) Sevgilerrr

    http://makyajkeyfim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. bu yazıyı bekliyordum ben de:)
    ne zamandır sadakatle kullandığım Inglot maskaram bittiğinde Inglot da Türkiye'den çekildiği için yeni bir maskara arayışına girecektim. muhtemelen bunu ilk önce deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  8. Hem uzatan hem hacim veren maskaraları seviyorum, elimdekiler bitince bu maskarayı deneyeceğim önerin için teşekkürler canım, sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Senin sayende dikkatimi çeken bu ürünü denemeye karar verip aldım ve cok da memnunum! tabiki lens kullanan biri olarak gün boyunca akmadan kalması da memnun olmamda etkili. denemek isteyenler bence bu ara watsonsta olan indirimi kacırmasın. ben cevahirden 30 tl gibi bir fiyata aldım.

    YanıtlaSil
  10. Bende geçenlerde sırf limit doldurmak için Oriflame'nin yeni satışa giren volume build rimelini aldım ve çookk beğendim.:)
    Watsons anneler gününde güzel bir Bourjois indirimi yaparsa bu rimelide deneyebilirim.:)

    YanıtlaSil
  11. elimdeki rimel bitsin hemen gidip alacağım :) senin seçimlerine güveniyoruz :)

    YanıtlaSil
  12. Gorkemcim bende kullanıyorum ama kirpiklerim yapis yapis oluyor hepsi birbirine yapışıyor ve cok gec kuruyor normal bı sekilde sürüyorum sen farklı mı uyguluyorsun az mı sürüyorsun Zeynep

    YanıtlaSil
  13. Buna benzer essence de gördüm ben çoook benzettim.

    YanıtlaSil