Get Ready With Me #2 // Çabuk ve Doğal Makyaj!



Herkese yeniden merhaba! Bugün sizlere her zaman yaptığım, çok pratik ve doğal olan makyajımı göstereceğim. Çalışan bayanlar ve öğrenciler, kısacası zaman darlığı çeken herkesin işine yarayacağını düşündüğüm bu makyajı Get Ready With Me, yani Benimle Hazırlanın formatıyla çektim. Ürün listesine hem aşağıdan, hem de videonun altındaki kutucuktan ulaşabilirsiniz. Herkese sevgiler!

Hi everyone! Today I will be showing you my quick and very natural makeup. This works for everyone, who's in a hurry. For those business women, for students. I recorded it as a Get Ready With Me type of thing. Hope you like it!




- NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer (Finland)

- Helena Rubinstein Magic Concealer (02-Medium)

- Bourjois Volumizer Mascara

- MAC Full Lash Curlers

- MAC Cremeblend in Something Special

- Real Techniques Stippling & Contour Brush

- Sigma Precision Round Brush


Görkem Karman

3 yorum:

  1. Çok doğal olmuş canım. Çok bependim.Birazda no make-up make-up tarzı gibi olmuş rimel biraz daha az olsa tam o tarz olcakmış. Aslında yaptığın makyaj allık konusunda çok riskli ten rengine uygun ve hafif bir uygulama yapılmazsa tokat yenmiş gibi gezilebilir :)

    YanıtlaSil
  2. Yahu bu cilde bu güzelliğe ne sürsen yakışır. Ben uygulamaya kalksam cildim için sadece Nars asla kesmezdi:)

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar doğal videoların çok profesyonel bayılıyorum müzikle beraber izlemesi çok zevkliydi:) Ayrıca tenin ne kadar narin ve pürüzsüz herşey yakısır... Ürünleri cildine tampon şeklinde uygulamana bayıldım ben de öyle sürmeyi tercih ediyorum.

    YanıtlaSil