ECOTOOLS Airbrush Concealer Brush



Herkese yeniden merhaba! Sürekli yeni video çekip paylaşmaktan ürün tanıtımı yazılarını özler oldum. Bugün sizlere çok uygun bir fiyata hiç düşünmeden aldığım ve iyi ki almışım dediğim, içime çok sinen bir ürünü tanıtıyorum; Eco Tools Airbrush kapatıcı fırçası. Gratis'te alışveriş yaparken 10 TL etiketiyle dikkatimi çeken bu ürünü alıp direkt kasaya gittim. Eve gelip kullandığımda verdiğim tepki ise 'Aman Allah'ım!'. Beni severek ve güvenerek takip eden sadık takipçilerimin çoğu ilk izlenimimi duyar duymaz gidip almış ancak siz hala almadıysanız, bu fırça gelmiş geçmiş en iyi kapatıcı ve karıştırma fırçalarından biri. 

Hello again! Since I've put myself in a filming and uploading routine recently, I totally missed reviewing some great products. Today's post is about a total bargain brush; around 3 pounds in Turkish Liras; Eco Tools Airbrush Concealer Brush. First impression: WOW! Go get one. No, no. Go get 2. One for blending, another one for concealer.




Kapatıcı için en sevdiğim fırçalar; Real Techniques Deluxe Crease, Domed Shadow Brush, MAC 224 ve Sephora Crease Brush ve bu fırçayı aldığımdan beri RT Domed Shadow ile dönüşümlü kullanıyorum. Diğerleri tertemiz duruyor. Öncelikle çok hafif, çok yumuşak, o ahşap sap olayı zaten beni kalbimden vurmuştur hep! Bir diğer artı ise fırçanın hiç kokmaması. Genelde uygun fiyatlı fırçalarda böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Geçen sene Flormar'dan idareten aldığım pudra fırçası kuru ve ıslakken buram buram plastik kokuyordu. Kolay yıkanıyor, kolay kuruyor ve kapatıcıyı gerçekten tüylerin arasına almadan, emmeden, ürünü yutmadan kusursuz bir şekilde dağıtıyor. Bir tane daha istiyorum! Sizin favori fırçalarınız hangileri?

My favorite concealer brushes ( Real Techniques Deluxe Crease, Domed Shadow Brush, MAC 224 and Sephora Crease Brush) are standing in my brush case since I purchased the Eco Tools one. It really does give you that airbrush effect. It's so lightweight, so soft and affordable! Doesn't soak up the product in. I want another one of this! What's your favorite concealer brush?






Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız kutlu olsun. Sadece çocuklarımızın değil, hala çocuk kalanların, ülkemizi bir çocuk gibi büyüten koruyanların. Atatürk'ün bize bıraktığı her şeye, her güne sahip çıkalım! Nice huzurlu 23 Nisan'lara. (Bayrak fotoğrafı şuradan alıntıdır.)


Yarın / Tomorrow

- Rexaline Hydrating Serum


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Youtube: yourfaceismycanvas88
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Ufak bir not: Bir önceki fotoğraf makinem/video kameram Canon Eos 500D'yi satıyorum. İlgilenenler yukarıdaki mail adresimden bana ulaşabilirler. :)




Görkem Karman

19 yorum:

  1. bu fırçayla ilgili videondan sonra bende aldım :)
    çok güzel ve rahat kullanılıyor gerçekten.
    öneri için teşekkürler !

    YanıtlaSil
  2. Ben de dün aldım! Henüz kullanma fırsatım olmadı ama bu kadar yumuşacık olmasını beklemiyordum çok güzel :) Dediğin gibi 2-3 tane alayım diye düşünmüştüm ama benim de şansıma bir tanecik vardı orada. Her gittiğimde bakarım yine yenisi varsa kaparım :P Teşekkürler tavsiye için :)

    YanıtlaSil
  3. Ecotools fırçaları çok seviyorum ben :) Bi bu fırçayı alamadım bulamıyorum. Gördüğümde de 2-3tane alacağım kesinlikle. Sen bu kadar övdüysen birden fazla alınmaya değerdir çünkü :)

    YanıtlaSil
  4. Bugün gidip koşa koşa alacağım sanırım :) ve içimdeki çocuk bağırarak 23 Nisan Kutlu Olsun Diyor!!

    YanıtlaSil
  5. bende acele ile aldım ama seninkinden farklı. aynı fiyata aldım deluxe concealar brush yazıyor ve açık renkli. ikisi arasında ne fark vardır görkem?

    YanıtlaSil
  6. Senin blogun sayesinde Real Techniques fırçalarla tanıştım ve nerdeyse tüm fırçalarından aldım, iyiki de almışım coooookk memnunum tesekkur ederim :))) Şimdi bunuda gidip hiç tereddut etmeden alıcam en kısa zamanda..

    Bende blogumu yeni açtım göz atmak istersen eğer işte adresim :) Sevgiler

    http://www.makyajkeyfim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler tavsiye için severim pofuduk kapatıcı firçalarını :)

    YanıtlaSil
  8. Aaa ben bunu hiç görmemiştim. Öneri için teşekkürler. Bir sonraki Gratis ziyaretimde bakayım:)

    YanıtlaSil
  9. Bloğunda ilk bahsettiğinde hemen migrosa koştum ama bu fırça kalmamıştı:) boynum bükük geri döndüm eve:) ilk işim bu fırçayı edinmek olacak:)

    YanıtlaSil
  10. Concealer fırçası birde dudak fırçasını alıcağım güzel olduğunu biliyordum seninde memnun olmana sevindim daha çok olumlu yorum okuyup içime sinmesi çok önemliydi!!
    İyi gülerde kullan.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Benimde boyle bir fircaya ihtiyacim vardi.sende memnun kaldigini soyleyince hemen aldim ve kullandim gercekten cok memnun kaldim.fiyatida gayet uygun,islevide gayet iyi.cok tesekkur ederim sayende alip denemis oldum:)).

    YanıtlaSil
  12. ECOTOOLS fırçaları hep gözüme çarpıyor ama diğer yandan da yurt dışından risk alıp Real Techniques core set almak istiyorum. Acep set almasam da bu fırçalardan mı alsam ? :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de aynı şekildeyim :) vazgectim ben real techniques almayacagım, bulunca ecotools alacagım :)

      Sil
  13. bende sayende bugün gratiseten 2 tane satın aldım ve etkisi gercekten ınanılmaz :)

    YanıtlaSil
  14. görkem blogun mükemmel, az zamanda çok şey öğrendim. çok güzel yazıyorsun, gerçekten hakkını veriyorsun yaptığın işin.
    bu fırçayı ben de aldım gratis'ten, hatta bir de set halinde vardı ecotools'un, içinde pudra fırçası, far fırçası, kapatıcı fırçası, eyeliner fırçası var ve 40 tl idi. yeni başlayanlar için çok iyi bir fırça seti bence :)

    yeni tanıştım blogunla, okudum hemen hemen tüm yazılarını.
    sephora'nın makyaj bazını aldım, kullanıyorum, çok memnunum.
    maybelline color tattoo krem farı aldım, harika.
    önerdiğin hiçbir ürünle yanıltmadın, sevgiler <3

    YanıtlaSil
  15. sen dersinde hemen gidip almazmıyız :)grtisteki son fırçayı aldım kardeşimin gözü kaldıı :)))

    YanıtlaSil
  16. sana güvendim koştum gittim aldım :))

    YanıtlaSil
  17. Oh wow, they sell Ecotools here but I've never seen this one, I love their angled brush for applying Make Up For Ever Aqua Brow!

    YanıtlaSil