(ÇEKİLDİ!) ÇEKİLİŞ! Victoria's Secret, MAC Diva... // Giveaway (Only in Turkey!)









Herkese merhaba! Lafı uzatmadan sizleri yeni çekilişimle başbaşa bırakmak istiyorum. Hepsi yepyeni alındı ve paketlerinde sizi bekliyor. Biraz içeriktekilerden bahsetmek istiyorum.


 Victoria's Secret Vanilla Lace 

Kokusuna vurulup hem kendime, hem kardeşime, hem de sizlere aldığım bu parfüme bayılacaksınız! Vanilya'yı kim sevmez ki? 


Cafe De Beyoğlu

Gelmiş geçmiş en iyi CD. Herkese hediye etmekten büyük keyif alıyorum. Kurşun Adres Sormaz Ki, Pervane, Sen Gelmez Oldun gibi eski şarkıların keman ve pianoyla derlenmiş hali. Harika bir enstrümantal. Arabada, evde, ofiste dinleyemeye doyamazsınız. Ben doyamıyorum. :)


Mavi Saçlı Kız

Ortaokul yıllarında tanışıp defalarca okuduğum, beni en derinden etkileyen kitaptır. En az 10 kez okumuş olmam da bunu ispatlıyor zaten. Genç bir kızın günlüğü, kanserden vefat ettikten sonra kitap haline getiriliyor. Tiyatro sanatçısı Mehmet Çerezcioğlu'nun küçük kızı Burçak Çerezcioğlu eğlenceli, umut dolu yaşantısı ve gençliğini en içten kelimelerle güncesine dökmüş. Konu ne olursa olsun, kitap en güzel hediye değil midir? Çekilişten kazanmasanız bile lütfen okuyun. 


MAC Diva

Ve, ve, ve... En net, en derin bordo; Diva Ruj da sizin olacak. Benim bu ürün hakkındaki yazımı buradan okuyabilirsiniz. Herkese bol şans diyerek şartlara geçiyorum!


***Çekiliş Hakkında Uyarılar***

- Kesinlikle ve kesinlikle anonim yorumlar ve mail adresi yazmayanların katılımları kabul edilmeyecektir. 

- Tek yorum halinde, sona veya başa her gün kontrol ettiğiniz e-mail adresini ekleyerek, blogumda görmek istediğiniz yazı ve videoları,ya da sormak istediğiniz soruları, kişisel ve makyajla ilgili merak ettiğiniz her şeyi yorum olarak aşağıdaki kutucuğa bırakın. 

- Bir diğer şart ise blogumun izleyicisi olmanız. Diğer hiç bir sosyal platformda paylaşmanız şeklinde zorunlu bir şart yok.

- Bu yazı yayınlandığından itibaren çekiliş aktiftir. Bitiş tarihini koymuyorum çünkü çok sabırsızım. Her an bitirebilirim ama çok uzun tutmayacağıma söz veriyorum.

- Yorumlarınızın yanına twitter linklerinizi ve ya instagram hesaplarınızı da bırakırsanız sevinirim. Yeni arkadaş edinmek gibisi yok. :)

- Son olarak iki kez yorum bırakmanıza gerek yok. 100 yorumu geçince aşağıdaki 'LOAD MORE'a basmadan üstteki yorumları göstermiyor. Gönderdiyseniz bana ulaşmıştır. :)

Kafanıza takılan herhangi bir soru olursa bana aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Herkese bol bol şans! Her birinizi ayrı seviyorum, benden desteklerini esirgemeyen güzel kalpli insanlar. :)




*Her sabah TR saatiyle 9:30'da yeni bir yazıyla sizlerleyim!



Görkem Karman

285 yorum:

  1. Makyaja Yeni Başlayan Kız olarak takipçinim zaten :)

    ekinezgierdogan@windowslive.com hergün kontrol ettiğim mail adresi :)

    Blogunda kendin hakkında daha çok yazı görmek isterim. Bir de yüz tipleri/ten renklerine göre nasıl makyaj yapılacağını açıklarsan eğer benim ve benim gibiler için süper olur :)

    Çok iyisin seni, güzel yazıların devamını diliyorum:)

    http://makyajayenibaslayankiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. twitter: knzgrdgn
      instagram: knzgrdgn

      beklerim:)

      Sil
  2. Merhaba zaten takipteyim:)

    Twitter ve instagram : @derinsah

    derinksah.blogspot.com

    sahdesign@hotmail.com

    Cok siradisi birkac makyaj gormek isterim mesela:)

    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar uzun zamandir takipcinim bloglovin ve youtube da hergun takip ediyorum.videolarina bayiliyorum umarim sansli kisi ben olurum diyorum :) gzmslk@hotmail.com iyi gunler.sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. celikaylin75@yahoo.com
    Miriba eksik kalmak istemedim :D
    Daha çok video video video makyaj üZerine olmak zorunda değil seni izlemeye bayılıyoruz, ailece hastasıyız:D
    Ne çektin be kızım, ne çektin yerli yersiz yorumlardan ne çektin be yavrum :D , Yazma hevesin hiç içine kaçmasın inşallah sübaneke dinimiz amin.

    YanıtlaSil
  5. Slm , the body shop un c vitaminli serisini değerlendirr misn ? Özellikle yüz nemlendiricisini ve göz kremini. Tesk.
    İnstagram saziye7 ( seni takip ediyorum zaten ) mail: saziye.7@hotmail.com

    YanıtlaSil
  6. https://twitter.com/deryaismail/status/322600979495264256 canım bu twitter ım takıpedıyorum ve duyuru yaptım http://durkutt.blogspot.com/2013/04/your-face-my-canvas-cekilis-victorias.html buda blogum burdada duyurdum zaten takıpcındım uzun zamandır derya durkut ısmıyle senı takıp edıyorum derya.1902@hotmail.com maıl adresım canım ben blogunda modayla ılgılı daha fazla sey gormek istıyorum

    YanıtlaSil
  7. merhaba! yine cok cok güzel bir çekiliş :) ben de blogunu bir süredir sürekli takip edenlerdenim. gormek istedigim spesifik birşey sanırım yok zaten hergün dolu dolu farklı konulara deginiyorsun. sadece videolara devam demek istiyorum :)

    sevgiler..

    mail: ozgeacik@gmail.com ; instagram: arch8686



    YanıtlaSil
  8. Günaydıınnnn ^_^
    Takipçinim zaten hep bu isimle.
    Blogda arada seyahate yer vermeni çok seviyorum veya yaptığın farklı şeyleri.Videolarınla ilgili içimden geçen şuydu : Biraz daha farklı markalara da yer verse kült markalarını biliyoruz ve merak ettiğim bir çok seyi giderdim ^_^
    Yeni şeyler denemek yakışıyor sana makyajla ilgili hileler öğretebilirsin yeni yeni bize böyle niyeyse çılgın bir şey bekliyorum:)
    Seçtiğin kitap çok özel çocukluğumun en etkilendiğim kitaplarından biridir bana çıkarsa kütüphanesi sınırlı olan bir okul var oraya paslarım hatta yine banka bıraktığın kitap gibi içine bir şeyler karalarsa ne tatlı olur diye geçti içimden :)

    edadiyorki@gmail.com

    YanıtlaSil
  9. merhaba bende uzun zamandır takipçinim yazılarına görüntü kalitene bayılıorum. makyaj teknikleri hakkında videolar ve ya yazılar paylaşırsan konturleme aydınlatma vs gibi ince
    konular gibi :D çekilişinde bi öncekiler gibi harika öncekilerde şansım yoktu inş. bu sefere:))
    cikolatatadinda.blog@gmail.com
    instagram asozena

    YanıtlaSil
  10. merhaba :) uzun zamandır takipteyim ve çekilişlere bayılıyoruuum :) bu sefer bana çıksın artık şansım döner inşallah :) instagramda da takipcinim :)

    mail : shoppingtimequeene@gmail.com
    instagram : ezgigldz

    YanıtlaSil
  11. Merhaba,

    Mavi Saçlı Kız'ı okumuştum. Ama kütüphanemde yok! Sırf bu nedenle bile çekilişe katılabilirim :) Aslında bloğunda görmek istenecek her şey var :) Fakat marka etiketi olmadığından bir markanın, senin paylaştığın tüm ürünlerini döküp okuyamıyoruz! Yani ben dertlendim bu yüzden :) Bunu ayarlayabilirsen gerçekten faydalı olacaktır. En azından benim için..

    mail adresim aydenizselin@gmail.com

    Twitter hesabım https://twitter.com/Akliminipleri

    themiselin.blogspot.com da benim blogum.

    Herkese bol şans ;)

    YanıtlaSil
  12. Günaydınn!
    Yine harika bir çekiliş olmuş Görkemcim! Geçen sefer şans benden yanaydı. İlk blog çekilişimi senin güzel blogundan kazanmıştım:) Aç gözlülük yapmak gibi olmazsa buna da katılmak istiyorum. Sevgiler:)

    gizemmercan90@gmail.com

    YanıtlaSil
  13. Her ne kadar sizin kadar profesyonel makyaj yapamasam da kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum. Yaptığınız makyajları abartısız ve yerinde buluyorum. İyi ki bu blogu açmışsınız.

    Mavi Saçlı Kız'ı okumuş olsam da Mac Diva için şansımı denemek istedim. İnşallah bana çıkar :)

    kirazlidondurma@gmail.com

    buffydevampirsayilir.blogspot.com


    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Merhaba kapatıcılarla ilgili bir video yaparsan sevinirim,videoların altına yorum yapan kötü niytli sersemleri de takma lütfen dünya boş beleş fesatlarla dolu....gulfery_@hotmail.com

    YanıtlaSil
  15. merhaba.izleyicinim.çekilişini facebook ve twitterda duyurdum.şart koymamışsın ama yine de duyurmak istedim.blogunu genel olarak beğendim.sadece makyaj yazıları yok. bi balıyosun yemek tarifi bi bakıyosun gezi rehberi.orataya karılık olması güzel olmuş
    ama blogda etiket göremedim.etiket sayesinde ben diğer blogları daha rahat gezebiliyorum.burda da olsa güzel olur die düşünüyorum.neyse fazla uzatmıyım.umarım kazanırım.
    https://twitter.com/sedamsadem/status/322605571360579584
    https://www.facebook.com/melek.hanem/posts/378766908904122
    melek hanem
    melekhnm@gmail.com

    YanıtlaSil
  16. dun instgramdanda konusmustk bekledigim an :-) eda olarak izleyiciyim.twitterda ve instagramda adim _eeDa_ her xaman bekleriz oldu merci :-) cok tatlisin diyeemeden edemicem :-)mina_k15_15@hotmail.com

    YanıtlaSil
  17. Günaydın!
    Eee Görkem çekiliş yapar da ben eksik kalır mıyım! :)
    Mavi Saçlı Kız'ı en az senin kadar seven birisi olarak çekilişte görmek çok güzel oldu.
    Blogunda en sevdiğim şey objektif yaklaşımın ve her gün yazı çıkarman. İşini ne kadar ciddiye alıyorsun bu tutumuna bayılıyorum.
    mail adresim supergirlweba@gmail.com
    twitter twitter.com/imrealweba

    Herkese bol şans.
    :)

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  19. Merhaba videolarini izlemekten hic sıkılmıyorum umarim sık sık video cekmeye devam edersin goz makyaj videolarini sabirsizlikla bekliyorum opucukler :) instagram:bgmmtl mail:begum_onur@windowslive.com

    YanıtlaSil
  20. Merhaba blogunuzda zaten istediğim hemen her şey var. Ama ben özellikle alışveriş yazılarını çok seviyorum ve merakla okuyorum :)
    eyireltia@gmail.com

    YanıtlaSil
  21. Merhaba, takipteyim :)
    Cilt makyaj videosu gormek isterim.
    Sevgiler
    ozlemcankaya@hotmail.com

    YanıtlaSil
  22. Selamlar Gorkeyto. Renkli makyaj videoları yapabilirsin. Yine cok sekersin opuldun kuzu. makeupbybgm@gmail.com

    YanıtlaSil
  23. Merhabalar,

    Umarım şans benim yanımda olur.Mail adresim : BERNA_ATABEY@hotmail.com
    Okuduğun kitaplar ve takip ettiğin süreli yayınlar hakkında bir video yayınlarsan sevinirim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  24. merhaba :) mac allıklarla ilgili bir video yaparsan çok sevinirim :) zynp_8@hotmail.com

    YanıtlaSil
  25. LayLayTayTay ismiyle takipçinim. Her gün merakla baktığım bloglardan biri seninki, paylaşımlarına gösterdiğin özen her şekilde belli oluyor.
    Ben de blogda daha çok video görmek istiyorum.
    mail adresim : emeldarak@gmail.com

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  26. Her seferinde olduğu gibi bu çekilişin de bloguna yakısır şekilde farklı ve harika :)

    Çekilişe katılanlara ve sana hayat boyu başarılar diliyorum.

    Mail: tugbakdag@gmail.com
    Twitter: TugbaaAkdag
    Instagram: TugbaaAkdag

    YanıtlaSil
  27. Merhaba, önceden izleyicinizdim..
    Beyoğlu.. Siz öyle anlatınca daha da bir merak ettim.. :)
    iş hayatı yüzünden pratik yapılan makyajlara ihtiyacım var.. :))
    twitter ve instagram hesabım yok malesef..
    ist.fb.07@gmail.com

    YanıtlaSil
  28. Günaydın:) Bahar Filiz adıyla takipçinim zaten:)twitter @baharfiliz
    Blogunda kozmetik dışı olacak ama moda, kişisel stilinle ilgili post'lar da yapabilirsin. Kozmetik alanında ise diğer birkaç arkadaşa katılıyorum farklı makyajlar konusunda, mesela koyu smokey makyajlı daha dark bir Görkem:D
    baharislamoglu@gmail.com

    YanıtlaSil
  29. Görkem'cim merhaba :)
    Yine cok güzel bir çekiliş olmuş ben de Mavi Saçlı Kız kitabını okumuştum bayilarak çok begenmistim. Cafe de Pera cdsi de bende var ama bunu da çok merak ettim açıkçası. Blogun zaten harika bolca video çekmeye de başladın daha ne isteyebiliriz ki ^^ ins şanslı kişi ben olurum bu kez ama herkese bol şans :)))
    Seni cooooooooooook seven mel ♡

    YanıtlaSil
  30. Görkem'cim merhaba :)
    Yine cok güzel bir çekiliş olmuş ben de Mavi Saçlı Kız kitabını okumuştum bayilarak çok begenmistim. Cafe de Pera cdsi de bende var ama bunu da çok merak ettim açıkçası. Blogun zaten harika bolca video çekmeye de başladın daha ne isteyebiliriz ki ^^ ins şanslı kişi ben olurum bu kez ama herkese bol şans :)))
    Seni cooooooooooook seven mel ♡

    YanıtlaSil
  31. Merhaba Görkem :)
    Yine çok güzel hediyeler seçmişsin ama Mavi Saçlı Kız yaptığın en güzel seçim olmuş:)Birçok kez okuduğum ama başkaları tarafından alınıp kütüphaneme dönmeyen bu kitap için katılıyorum çekilişe:)Twitter hesabım yok bu arada:/
    Seni ve fikirlerini hergün burda görmek çok güzel :)
    Sevgiler :)
    begumkara_@hotmail.com

    YanıtlaSil
  32. Merhaba, bloğun zaten süper.. cilt bakım rutinin hakkında bir video çekebilirsin yada yazabilirsin diye düşünüyorum..
    ekin.ulku@polimek.com.tr instagram:ekinpolatulku

    ÖPÜLDÜN ŞİRİNE:)))

    YanıtlaSil
  33. süpersin Görkem :)cilt bakımı ile ilgili daha fazla video görmek isterim ben :)
    sevgilerrr <3

    mail: bahar.tas.ytu@gmail.com
    instagram: bahartass
    https://twitter.com/bahartass

    YanıtlaSil
  34. Merhaba sevimli melek:)
    inşallah bu kez çıkar diyorum ve mail adresimi ekliyorum..düğün hediyesi isterim bunları ama:((
    tuba.uc@gmail.com

    senden isteğim mac alışverişi yapacağım kısa kısa önemli tüyolar versen süpper olur..
    sevgilerimle..

    instagram ekledim çoktan seni diğerlerinden zaten takipçinim...

    YanıtlaSil
  35. yine görkem yine harika hediyeler :)bende cilt bakımıla ilgili daha fazla bilgi almak isterim senden :)

    tugcekty@gmail.com

    https://twitter.com/tochele

    YanıtlaSil
  36. Merhaba :)
    İzleyicinim gonca gp

    Makyaj videoları ve gezip gördüğün ya da o gün rastgele gittiğin ilgini çeken bir yeri yazabilirsin. Çok güzel anlatımın var sıkmıyorsun ;)

    gezginportakal@hotmail.com

    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  37. Merhabalar gerek bloglovinden gerekse Google'dan takibe almıştım uzun bir süre önce ve nerdeyse her gün okuyorum sıkı bir takipçinim yani:) aynı zamanda Twitterdan da takip ediyorum. Bu şanslı kişi ben olursam çok sevinirim:)
    email: zuhalcancan@gmail.com
    Twitter: oreosevenkiz
    İnstagram: Zuhal Gündoğdu

    YanıtlaSil
  38. audrey adı ile takipteyim canım twiterda duyurdum linki burada..
    https://twitter.com/iremozker/status/322620970168897536
    makyaj örnekleri, özellikle ruj tanıtımları görmek çok hoşuma gidiyor..
    mail adresim iozker@gmail.com
    twiterdan ve instagramdan takipleşiyoruz zaten @iremozker instagram linkim @realaudrey..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  39. Merhaba, blogta zaten takipçindim, twitterda @pinkhearttblog adıyla takibe aldım=)

    mailim masumkiz666@gmail.com

    Blogunda okuduğun kitapları görmeyi çok isterim.Ayrıca cilt bakımını nasıl yapıyorsun bu konuda da yazılarını merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  40. en sevdiğim yerli makyaj bloglarından birisin.sıkılmadan takip ettiğim nadir bloglardan da diyebilirim aslında.
    benim en çok merak ettiğim vazgeçemediğin 10 ürün.
    herkese bol şans ayrıca :)

    rumeysaejder@hotmail.com

    YanıtlaSil
  41. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  42. kıyafete göre makyajlar bekliyorum bebiş seni seviyorum :) iremulus@gmail.com (bu sefer başardım)

    YanıtlaSil
  43. merhaba begum kerem adıyla yeni izleyiciyim .yeni keşfettim bloğunu mavi saçlı kız kitabı için katıldım :)hediyelerine bayıldım teşekkürler çekiliş için.

    http://krmbgm.blogspot.com/2013/04/your-face-my-canvas-cekilis-victorias.html
    twitterde begum alp adıyla takipteyim
    facede krmbgm alp adıyla
    kerembgm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  44. Herkese başarılar dilerim öncelikle..Bir Victoria's Secret aşığı olduğum için ve hiç bordo rujum olmadığı için ben de seve seve katılıyorum.. Blogunda her zaman mac ve nars ürünleri görsem hiç sıkılmam:) herşey süper..Seve seve takip ediyorum pozitif eerjinden nasibimi alıyorum..

    Sevgilerimle

    https://twitter.com/ZuhalVarol

    zuhalvaroll@gmail.com

    www.zuhalvarol.com

    YanıtlaSil
  45. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  46. Daha cok youtube videosu gormek istiyoruz Gorkemmmm :)uzun videolar yapsanda sikilmadan izledigim nadir insanlardansin :) sultan_35_91@hotmail.com sevgilerrr.

    YanıtlaSil
  47. Daha cok youtube videosu gormek istiyoruz Gorkemmmm :)uzun videolar yapsanda sikilmadan izledigim nadir insanlardansin :) sultan_35_91@hotmail.com sevgilerrr.

    YanıtlaSil
  48. bir görkem karman klasiği ne kadar güzel seçilmiş hediyeler. Ben senden sadece şu sola etiketler kısmı eklesen daha kolay olmaz mı bizim için bide bol bol allık karşılaştırması yapsan ne mutlu olurum seni çok seviorum başarın hep daim olsun ! makyajfircam@gmail.com

    YanıtlaSil
  49. zaten hem youtube kanalının hem de blogunun takipçisiyim özellikle söylemek isterimki youtube kanalına hayranım bu kadar kibar bu kadar güzel açıklayıcı videolar görmek beni çok mutlu ediyor ve daha çok daha çok makyaj videoları görmek istiyorum ve özellikle bahar için yeni yeni cıvıl cıvıl renkler içeren videolar görmek istiyorum.
    coralsfashion@gmail.com
    https://twitter.com/mercanekinci

    YanıtlaSil
  50. Merhaba, zaten izleyicinim. Blog o kadar güzel ki, farklı bir şey aklıma gelmiyor, aynen devam :)
    tuncmennn@gmail.com

    YanıtlaSil
  51. Ben bloğunda en çok makyaj paylaşımlarını ve yeni ürün tanıtımlarını ilgiyle takip ediyorum. Mac Diva denemeyi en çok istediğim ürün olduğu için bu çekilişi kaçırmak istemedim.

    e-mail: isoonco@hotmail.com

    YanıtlaSil
  52. Yine harika hediyeler seçmişsin. İnce zevkini sadece makyajla sınırlamaman da ayrıca hoş. Hepsini istiyorum umarım bana çıkar :) Bloğun zaten çok içerikli belki kitap tavsiyelerini daha fazla yapabilirsin ;) Tabi ki takipçinim onu da es geçmiyeyim..
    Mail: anbeanben@gmail.com
    Instagram kullanıcı adım: chemistyukcell

    YanıtlaSil
  53. Merhaba.Zaten seni severek takip ediyordum,böyle güzel ürünler seçip hediye etmek istemen de çok güzel oldu.Fotoğraflama tarzını,renkleri net bir biçimde göstermeni seviyorum.Kazanırsam ilk bordo rujum bu olacak :)
    Mailim dolapperisi@jhotmail.com
    sevgiler,

    YanıtlaSil
  54. Seni cok gec kesfettim ama iki haftada butun yazilarini okudum. High end urun kullanman hosuma gidiyo, benimde eskiden drugstoredan bir markayla tanismam ve bende alerji yapmasi sonucunda hep temkinli yaklasiyorum o urunlere. MAC benim canim cigerim, o yuzden MACle ilgili her yazini merakla okuyorum. Ama senden birde verdigim parayi haketmeyen urunler tarzi bir yazi okumak isterim :)
    makyajinasli@gmail.com

    YanıtlaSil
  55. Merhabalar! Blogunuzu takip ediyorum. Blogları google reader ile okumasam da ne olur ne olmaz bloglovinden de yedekledim :) Öneri olarak hangi renk far ile hangi renk allık/ruj sürülmeli ya da hangi kombinasyonlar yapılmamalı tarzı bir yazı veya video yararlı olabilir diye düşünüyorum. Makyajdan tamamen alakasız olarak da bir günüm nasıl geçiyor temalı bir post olabilir. Gün içinde yapılan şeyleri anımsatan küçük küçük kareler. Ben bu tür şeyleri çok seviyorum ve kendim de bazen öyle bol fotolu postlar yazıyorum :) Twitter'da duuvadidi'yim ben ve instagramım da aynı isimde fakat şimdilik instagram kullanabilen bir telefonum olmadığı için sadece takip edebilmek amaçlı kullanıyorum :)
    Sevgiler, neşeli günler!

    gunlukgibibirblog@gmail.com

    YanıtlaSil
  56. merhaba yine harika şeyler seçmişsin..makyaj ve bakım adıyla zaten takipte idim :)
    gokceninmakyajdefteri@gmail.com sık kullandığım mail adresim
    makyaj ve ürünler hakkındaki görüşlerinden bahsettiğin videoları büyük zevkle izliyorum

    https://twitter.com/gkcmkyjdeftteri
    http://instagram.com/gokceninmakyajdefteri

    ben de beklerim :)

    YanıtlaSil
  57. merhaba çok güzel düşünülmüş hediyeler olmuş.
    hazel_candan@hotmail.com / instegramda : ozihaz
    daha önce yaptığın vloglar çok güzeldi yenilerini bekliyorum :)
    Yeni açtığım bloğuma beklerim kozmetik üzerine değil ama bir yerden başladık http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  58. Selam, cekilisin hayirli olsun. Mail adresim: synrismt@hotmail.com instagram: synrismt ama instagramda yeniyim maalesef pek fotografim yok. Ama ben seni takibe alirim. Ben renkli nemlendiri ile ilgili soru sormak istiyorum. Yuzumuz nemlendiriciyi emdigi icin cildimize zarar vermez mi? Kendine iyi bak. Hosca kal.

    YanıtlaSil
  59. Merhaba çok güzel şeyler seçmişsin çekiliş için:) özellikle vanilla lace süper bir koku. Sevmeyen birinin çıkacağını bende hiç zannetmiyorum:)
    Zaten takipçinim.
    mervetoprakk@gmail.com

    YanıtlaSil
  60. Merhaba Görkeeem :)
    İlk defa çekilişe katılıyorum ve bu senin çekilişin oldu çünkü zevkine hayranım. Mac diva hep göz koyduğum bi ruj,sanslıysam senin elinden almak güzel olucak :)
    Ben senden yüz bakımı videosu istiyorum, hassas bi cilde sahibim, makyaj yoğun yapıyoruz,hem makyaj temizleme,nemlendirme,maske de olabilir. Ritüel yüz bakımı videosu eğlenceli olabilir.
    Zaten takipleşiyoruz ama yazayım dedim.
    Twitter: coffeeycup
    Instagram: coffeeycup
    Mail adresim: szngl.88@gmail.com
    Seni tanımaktan cook cook mutluyum.Kendine iyi baak <3

    YanıtlaSil
  61. Göz altı kapatma konusunda uzmanlığıyla beni can evimden vuran sevgili blogger arkadaşım çekilişlere doymuyorsun :) Vanilla ice in ben de hastasıyım ki normalde böyle kokuları hiç sevmem ama buna bayıldım. CD'yi çok merak ettim gözümden kaçmış bu zamana kadar. Kitabı dersen ben de senin gibi kaç kez okudum hatırlamıyorum.

    Çok sevdim bu çekilişi ben kısaca:)

    tekderdimnegiysem@gmail.com

    Esra

    YanıtlaSil
  62. çekiliş süper... :) ben senden makyaj malzemelerini tanıtan daha fazla post istiyorum.. bizim için çok bilgilendirici oluyor..
    "eMeL" olarak blogunun takipçisiyim.. mail adresim: gunication@gmail.com

    twitter: gunication
    instagram: gunica

    YanıtlaSil
  63. Sürekli katılıyorum ama kazanamıyorum :( umarım bu kez şans güler.Tabiiki hergün seni takip ediyorum.e mailim: burcak.bike@tav.aero

    başarılarının devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  64. Yine çok güzel hediyelerr.. Sessiz ama sıkı bir izleyicinim ve bizleri de sürekli düşündüğün için teşekkür ederizz :)
    Her gün yazı yayınlaman çok iyi ve bence videolarını da sıklaştırabilirsin çünkü şu ana kadar olanlar son derece samimi ve başarılı. Kendinden bahsedeceğin videonda ise makyaja ilginin nasıl ortaya çıktığından ve makyaj hakkında doğru bilgileri nerelerden edindiğinden söz edebilirsin.
    Mail adresim;
    ebrucvsgl@gmail.com
    Ebru C.

    YanıtlaSil
  65. kozmetik yorumlarını zaten severek takip ediyorum. Ancak kitap/film desteğini özellikle çok seviyorum.. Sevgiler...Nilgün
    nilgunm@gmail.com
    instagram: nily21

    YanıtlaSil
  66. haydi bakalim hayirlisi bana cikmasada yine onemli degil ayrica bu kez cekiliste kitap ve cd olmasi cok guzel olmus yine farkinizi ortaya koydunuz sevgili gorkem ama yinede soyleyeyim ben de izleyicinizim twitter ve instagramdan ben sizi takip ediyorum zaten facebook hesabim var ancak pasifkullaniciyim diyebilirim
    bernadolgun@hotmail.com

    instagram ve twitter: dutyapragi
    sevgiler berna

    YanıtlaSil
  67. Diva uzun zamandır almak istediğim bir ruj, senden hediye gelse ne güzel olur :) Vanilya kokuları ise vazgeçilmezim bunu da çok merak ettim. Kitabı duymuştum ama okumak nasip olmamıştı, kazanamasam bile alıp okuyacağım sen tavsiye ettiysen tamamdır :)
    Blogda zaten çok çesitli ve güzel yazılar yazıyorsun, ben kişisel olarak hangi bölüm mezunu olduğunu merak ediyorum, bir de burcunu :) Bir yerlerde yazıyorsa kusuruma bakma.
    parcalibulutlukiz@gmail.com

    YanıtlaSil
  68. zaten zaten takipteyimm :) BU sefer bana çıkmalı!! :) mavi saçlı kızı bende birçok kere okudum ve gerçekten çok etkileyici bir kitap :) Mail: er_a_kon@hotmail.com

    YanıtlaSil
  69. Diva için ekran başında ölmekteyim şu an :)- ayrıca gece makyajı ve günlük makyajda olması gerekenler,renk seçimleri ve uygulamaları üzerine bi video yapsan hepimiz bayılarak izleriz bence :)

    sevgiler!

    anjeliqq@gmail.com

    YanıtlaSil
  70. takipçiniz :) gece makyajı konusuna ağırlık vermeni istiyorum :)

    sebnem.basaran@hotmail.com

    YanıtlaSil
  71. Merhaba Görkem,
    Instagram'dan seni takip ediyorum.Benim instagram nickim ezgibal :)
    Bloğuna çok vakit ayırıyorsun malesef ben senin kadar vakit bulamıyorum.Şunu merak ediyorum dediğim birşey yok.Elindeki ürünleri detaylı anlatıyorsun ve makyaj videoları çekiyorsun zaten.
    Son olarak o ruju istiyorum :D

    YanıtlaSil
  72. Canım benim yine birbirinden güzel şeyler seçmişsin bizim için, sen ne iyi kalpli bir insansın böyle. İYİKİ seni tanımışım :) Mavi Saçlı Kız'ı bende yıllar önce okumuştum ve çok etkilendim kanser hastası olmasam da bende geçen sene çok zorlu bi' tedavi dönemi geçirdim ve aklıma hep bu kitap geldi saçlarımın dökülmesine bile üzülmedim diyebilirim, en azından ben her şeyin üstesinden gelmeyi başarabildim. Herkesin okumasını istediğim bir kitap kesinlikle, çok doğru bir seçim yapmış benim canım arkadaşım :) Diva'ya olan aşkımı zaten biliyorsun :) Senden bol bol makyaj videoları ve bir de sevdiğin diğer kitaplar hakkında minik bir video yapmanı rica edebilirim, çünkü zevkine çok güveniyorum :)
    Sevgiler, kocaman öpüyorum! :)

    Mail:gokceaytac@hotmail.com.tr

    YanıtlaSil
  73. Dün mac lipsticklerim videonuzu izledim ve benimde olsun istedim ertesi gün de çekilişinize mac diva koydunuz belkide bu bi işaret :p yazdığınız tarifleri direk deniyoruz ürün tavsiyelerinizi de olabildiğince almaya çalışıyoruz kısaca blogunuzu çok severek takip ediyoruz :)
    mail: elif__1907@hotmail.com (iki alt tire var )
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  74. slm takipçinim:)
    hala o kitabı okumayanlardan biriyim:( kendime bol şans diliyorum:)
    daphnezamani@hotmail.com

    YanıtlaSil
  75. Görkemcim hediyeler yine müthiş süpersin, ben en çok videoları seviyorum ve devamını bekliyorum, öperim..mailim teksoz@gmail.com

    YanıtlaSil
  76. Alışveriş videolari, bitirdigin urunler, makyaj videolari... kısacası bütün videolarini ve yazılarını takip ediyorum. Mailim ozge-@windowslive.com
    Ozge

    YanıtlaSil
  77. merhaba görkem! yine efsane, dolu dolu bir çekiliş hazırlamışsın:)
    açıkçası makyaj bloglarını ve blogunu uzun zamandır takip ediyorum. Hiç bir eksiğini görmüyorum, postlarını yayınlama sıklığın, içeriği, fotoğrafları her şeyi çok güzel :) Bir ürün yorumu paylaştığında koşa koşa gidip deneyesim geliyor, özellikle son dönemdeki videoların daha faydalı ve eğlenceli.

    mail: nille.vogue@gmail.com

    sevgiler!

    Breitling

    YanıtlaSil
  78. Merhaba!
    Çekilişin hayırlı uğurlu olsun :)
    Uygun fiyata güzel ürünler kullanmak isteyenler için de bir yazı yayınlamanı dilerim.

    Beyza Sofuoğlu
    beyzasofuoglu@gmail.com
    https://twitter.com/YsabelNynette

    Blog sayfama da beklerim :)
    http://beyzasofuoglu.blogspot.com/

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  79. izleyicinimmm :) ben en cok fondotenler hakkında bılgı ıstıyorum =\ maıl ozgu-a@hotmail.com

    YanıtlaSil
  80. Seni severek takip ediyorum:) kazanan olursam çok sevineceğim:))
    mrym1_9682@ hotmail.com

    YanıtlaSil
  81. cd'yi istiyorum!! arabalık cd kıtlığındayım, gördüğüm iyi oldu, hihih :)
    mavi saçlı kız da çocukluğumun kitabıdır, açıp bir daha okunmalı...

    video'larını çok seviyorum, sanırım makyaj video'su izleme alışkanlığını sayende edindim. hatta senin video'larını açıp açıp izlediğimden erkek arkadaşım bile seni sesinden tanıyor artık :)) daha çok video istiyorum! konusu makyaj dışı da olabilir, onların izlemesi de keyifli oluyor ;)

    weekend cake serisine bayılıyorum, onun video'lusu da güzel olur mesela.

    makyaj post'ları ise olması gerektiği gibi, aynen devam :)

    mail'imi de unutmadan yazayım: akmayangozkalemi@gmail.com

    YanıtlaSil
  82. Artık çekilişlere eskisi kadar çok katılmıyorum ama sen yaparsın da katılmaz mıyım? :)
    Zaten Diva'yı çok istiyorum, çok çok çok.

    Blog için "Şunu yap eksik kalmış" diye hiç bir şey diyemiyorum ki, sadece zaten yaptığın koleksiyon videolarını/postlarını da aynı hızda sürdürmeni isteyebilirim, Mac farlar ve rujlar videolarından çok zevk almıştım!

    https://twitter.com/Beauty_Gore/status/322650516544950272

    beautygorenow@gmail.com

    :)

    YanıtlaSil
  83. blogunu uzun zamandır ilgiyle takip ediyorum. yorum bıraktığım bir kaç blogdan birisin. bunların sebebi makyaj blogları artık resmen bir reklam alanı haline geldi. herkes sırf bedava ürün almak adına beğenmediği ürünleri bile beğenmiş gibi yapıp firmayı övüyor. bu gerçekten çok yanlış. sen onlardan biri değilsin ve yorumlarının gerçeği yansıttığı belli oluyor. bu yüzden teşekkür ediyorum sana.
    diğer mesele de çekilişler... kullanılmış hiç de hijyenik olmayan ürünlerle çekiliş yapan bloggerlar. kendilerini takip edenlere hiç saygıları olmadığını düşünüyorum onların. senin çekilişlerin ve çekiliş yapma metodun bile çok hoş.

    kazanıp kazanmamak önemli değil. umarım hep böyle devam edersin Görkem :)

    kedigibi11@yahoo.com.tr

    YanıtlaSil
  84. Tekrar merhaba,
    mac diva'yı almak için para biriktirmeye karar verdiğim günden bir gün sonra bu yazının eklenmesi tesadüf olamaz bence:)
    Sizin gönlü bolluğunuzun yanında lafı bile edilmez ama bu çekilişin hediyeleri benim olursa ben de bir güzellik yapmaya karar verdim,kitabı en yakın arkadaşımın kız kardeşine hediye edeceğim. Mavi Saçlı Kız'ı ben de en az 10 kez okudum ve her seferinde kapağını ağlayarak kapattım, hem mutluluk hem acı bir arada o kadar yoğun ve o kadar güzel ki...
    Hediye seçiminizi tebrik ediyorum, bloggerlık konusunda ise zaten söyleyecek sözüm yok,aynen devam:)
    Sevgiler.
    e-posta: e173261@metu.edu.tr

    YanıtlaSil
  85. Meraba :) blogunda yeniyim ama cok sicak bi hava var sempatikligin ve genis koleksiyonun insani kendisine cekiyor.
    Sansbizimle oolsun olarak izlemedeyim.
    sansbizimleolsunn@hotmail.com

    YanıtlaSil
  86. Merhaba Takipçinim zaten :)
    Bloğunu severek büyük ilgiyle takip ediyorum,makyajlarını özellikle.. Bunların hiç bitmemesini diliyorum yoksa herşey gayet iyi,seviyorum! :)
    seyseydaa.blogspot.com
    Twitter ; @seyseydaa
    seyda.yilmazzz@hotmail.com
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  87. Merhaba Selsaris olarak takipçinim zaten :)
    Yazılarını büyük bir keyifle okuyorum ve gerçekten herşeyiyle çok iyi yapıyorsun :) Sadece ben bazen seni daha farklı makyajlarla görmek istiyorum. Daha renkli ya da siyah ağırlıklı bir makyajla mesela :)

    mailim : selsaris@gmail.com
    twitter ve instagramım yok maalesef.

    YanıtlaSil
  88. Merhaba Görkem :) seni zaten severek takip ediyorum. Ben senin blogunda degerlendirme yazilari da gormek isterim. Yani su sekilde ifade edeyim mesela elindeki butun fondotenleri biraraya toplayip degerlendirdigin. Alliklari, ya da butun mac rujlari. Dun 10 tanesi cok guzeldi bikac tanesi benim de favorim :) umarim bu sefer sansli ben olurum
    ece-gucel@hotmail.com
    Twitter: ecegucel
    Instagram: ecegucel ( instagramda da takibimdesin :))

    YanıtlaSil
  89. gonnabeawoman@gmail.com

    Ten rengi ve cilt tipine göre doğru makyaj malzemesi seçimi nasıl yapılır gibi ayrıntılı bir post hazırlasan şu sıra çok memnun olurdum ben =)

    YanıtlaSil
  90. Selam..Yine en çok istedigim ürünlerden biri var çekilişte. .Bir de bunun yanına kitap da eklendi mi değmeyin keyfime..İki büyük aşkı birden kamçılıyor bu çekiliş. .Belki bu sefer..
    Daha çok yeni keşif ürün beni ve tüm takipçileri mutlu eder sanırım. .Öpüyorum. .
    aynurakdolun@hotmail.com

    YanıtlaSil
  91. Görkem ablacım bloğuna bayılarak her gün inceliyorum aileden oldun artık o yüzden abla diyorum
    farklı göz makyajları denemeni isteyebilirim senden.
    rengikahvee@hotmail.com
    https://twitter.com/cilsever

    YanıtlaSil
  92. egeklasikgitar@hotmail.com

    reader'a adresini eklemiştim uzun zamandır takipteydim ama google friend connectten de bugün izlemeye başladım. drugstore dediğimiz uygun fiyatlı makyaj ürünleri yazıları, karşılaştırmalar, dupe seçenekleri konulu yazıları pek bir seviyorum :) hadi hayırlısı belki kazanırım bu sefer :)

    YanıtlaSil
  93. merhaba...bence cilt bakım ürünleriyle ilgili bir video çeksen güzel olurdu.veya daha kişisel okuyupta beğendin kitaplarla ilgili bir video da olabilir.naçizane fikrim budur benim.. ayrıca ürünlerin tanıtım yazılarını ve anlatımını çok başarılı bulduğumu da söylemeden geçemeyeceğim...kısmetse mac divaya da talibim :) sebadu1991@hotmail.com

    YanıtlaSil
  94. Merhabaa!
    Tekipçinim ben, çok takipçinim :)
    İstek, merak etiğim bi şey ımm bulamadım sanırım. Şey olabilir makyaj yaparken video çekebilirsin ama çok da gerekli değil gibi geldi şuan :)
    Belirtmeden geçemeyeceğim, weekend cake serisinin de hasstası oldum ayrıca, belirtmeden geçmeyeyim.
    blogseyi@gmail.com

    YanıtlaSil
  95. meraba; mavi saçlı kızı görünce atladım hemen. Orta okulda tüylerimi diken diken yapan tek kitap ,kütüphanemde yok sırf onun için katılırım bu çekilişe mac diva da tam benim rengim,herkese bol şans :)
    aycelcehayat@gmail.com

    face-twit-instagram hesaplarımın hepsindeki kullanıcı adım aycelcehayat

    YanıtlaSil
  96. merhaba, bloglovin üzerinden takip ediyorum. ekonomikyedeksise@gmail.com günlük makyaj örnekleri çoğlmalı.

    YanıtlaSil
  97. Merhaba, GFC ve Bloglovin de ozlemm kullanıcı adıyla izleyicinizim.
    İnstagram hesabım yok ama @ozlemmkaratas adıyla Twitter da takipçinizim zaten.
    Güzel ve zevkli bir bloğunuz var. "Bloğumda en çok ne görmek istersiniz?" sorununuza benim yanıtım video olur, daha çok video, özellikle makyaj yapım videoları=)
    esrakrgzl@hotmail.com
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  98. Merhabalar,
    Blogunu severek okuyorum,blog yazmaya başlama sebeplerimdensin. Eksiğin olsa bu kadar sevilmezsin, o yüzden senden sadece yazmaya devam etmeni bekliyorum :)
    Çekilişi Twitter'da duyurdum:
    https://twitter.com/brjyldz/status/322658566756528128

    brjyldz@gmail.com
    http://witchinpurpleplanet.blogspot.com (beklerim..)

    YanıtlaSil
  99. Selamlar:)
    Çok güzel bir çekiliş olmuş bu. Severek takip ediyorum seni:)
    Ben en çok yüz konturlemeyle ilgili bir yazı istiyorum senden umarım vakit bulup yazabilirsin.
    herkese bol şans
    requiem_bus@hotmail.com

    YanıtlaSil
  100. merhaba :) Blogunu bayıla bayıla okuyorum :)
    Heryerden takip ediyorum. Twitter da pınar adıyla takibindeyim.
    Twitter da duyurdum :https://twitter.com/pembe_rujlu/status/322664153082908672
    Bence çok kapsamlı bir blogun var ama göz rengine göre makyaj önerileri de yapsan keşke. Mesela benim gözlerim kahve, renkli makyajlar yakışmıyo gibi geliyor çünkü beceremiyorum yapmayı bu yüzden sen daha çok örnek gösterebilirsen cesaretlenebilirim :)
    Herkese bol bol şans :) pemberujlublog@gmail.com

    YanıtlaSil
  101. merhaba blogunun takipçiaiyim ayrıca youtubedada takip ediyorum videolarını. gayet başarılısın. herkese bol şans pinkkkk_pink@hotmail.com

    YanıtlaSil
  102. merhaba,
    yine birbirinden güzel hediyeler! blogunu her gün takip ediyorum, bazen özellikle açıp eski postlara bakıyorum, bence video çekmeye devam etmelisin,özellikle karşılaştırmalı ve uygulamalı olarak ürünleri tanıtırsan çok güzel olur,bir de daha fazla makyaj videosu çekmelisin ,çünkü gerçekten severek izliyorum ve faydalı buluyorum:) twitter'dan takip ediyorum @happynutmegs ismiyle son olarak mail adresim: safiyedemir.4@gmail..com
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  103. merhabalar takipçinizim
    blogunuzda parfüm ve fondötenler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum en çok
    ama blogunuz harika zaten fazla söze gerek yok
    twitterda
    https://twitter.com/ilknurezgi
    ilkalp2005@hotmail.com
    sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  104. görkem yine harika bi çekilişe imza atmışsın blogun zaten her gün düzenli kontrol ettiğim sayılı bloglardan eksik bişe var diyemiyorum ama doğrusu daha bol video isterim :)zaten hem twitterdan hem face ten takipteyim ve tabii ki izleyicinim :)
    bu twitter @tugce_clskn
    bu da mail tugcee1689@gmail.com
    herkese bol şans en çok da bana :)

    YanıtlaSil
  105. merhabalar!!
    kesinlikle isteğim, önerim; yüz tipine, göz tipine göre makyaj önerileri.
    bunu cidden yapmalısın!! tabii görsellerle lütfen :)
    mail adresim; kbrayahsi@gmail.com
    herkese bol sans:)

    YanıtlaSil
  106. Hediyeleri gerçekten çok beğendim. Zaten takipçinim ve çekilişinde şansımı bir kez daha denemek istiyorum. Uygulamalı makyaj videolarını çok keyifle izliyorum.sevgiler...
    mail: dtokgoz71@gmail.com

    YanıtlaSil
  107. tatlım izleyicinim.
    https://twitter.com/kendininruhdokt twetter adresim:)
    kendininruhdoktoru@hotmail.com
    bu da blogum kendininruhdoktoru.blogspot.com beklerim

    YanıtlaSil
  108. rujun rengine bittim bittimm!
    blogunu beğenerek takip ediyorum söyleyebileceğim bir istek veya eksik yok :)
    b.u.se3@hotmail.com

    twitterda zaten birbirimizi takipteyiz (@makyajsayfam)
    sevgiler!

    YanıtlaSil
  109. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  110. merhaba!!
    mac diva ruja ölüp bitiyorum keşke bende de olsa diye iç geçiriyorum. hediye etmen harika olmuş.
    genelde makyaj ürünleri ve yüzünün tamamlanmış halini gösteriyorsun.
    onun dışında uygulama, fırçaların kullanımı ve değişik teknikler göstermen bizi çok bilgilendirici olur.
    diğer yandan fotoğraflarını ve seyahatlerini de paylaşsan da şöyle bir italya'ya gidip gelsek :)

    sevgiler
    Esra
    egksel@hotmail.com
    www.ojeler.blogspot.com
    EsraMG - twitter
    esramg - instagram

    YanıtlaSil
  111. nagi2387@hotmail.com izleyicinizim :) güzel hediyeler herkese bol şans
    twitter @nagihanbozalp <3

    YanıtlaSil
  112. Merhabalar, Moira M ismiyle izleyicinimn :)

    strawberryy.fieldss@gmail.com

    Blogunu da makyajlarını da çok beğeniyorum ama maalesef uygulayamıyorum. Kullandığın ürünlerin kaliteli olmasına illa ki dikkat ediyorsundur ama daha uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri de tanıtmanı isterdim. Uyguladığın makyajları emin ol o ürünlerle çoğu kişi yapamıyor çok beğenmesine rağmen çünkü gerçekten çok pahalılar. :)

    YanıtlaSil
  113. yeni çekiliş için teşekkürler :)
    mavi saçlı kız kitabını görünce duygulandım,okuduğum dönem ,anılar ve nasıl etkilendiğimi hatırladım.
    sürpriz olurda bu sefer ben kazanırsam en çok ona sevineceğim :)
    blogunu severek takip ediyorum.
    zaten izleyicinim, bloglovin üzerinden de aynı isimle takip ediyorum :uftade
    mail : youshoulddancewithme@hotmail.com
    twitterdan da takipleşiyoruz : @youshoulddance

    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  114. en çok kitabı ve cd'yi merak ettim :) sık kullanılanlar sekmesindesin, açar açmaz pc'yi basıyorum :)ben mesela dünkü 10 sevdiğin mac ruj gibi postlarda rujları elin haricinde dudakta da görmek çok isterdim :) umarım bundan sonrakilerde görürüz :) başarıların devamını dilerim:)
    bellyjars@gmail.com :)

    YanıtlaSil
  115. oley yeni çekilişş:)))))) harikasın yine hediyeler en sevdiklerim. vanilla lace 'in vücut losyonu hediye gelmişti bana parfümünü bulamamıştım. kitap desen belki 5 defa okudum. çok etkilendiğim yer yer ağladığım/güldüğüm her seferinde beni sarsan bi kitap. bloguna da bayılıyorum.

    yengecbacagi@gmail.com
    twitter: https://twitter.com/nilesi

    YanıtlaSil
  116. Evet beklenen çekiliş başlamış demektir işte bu çok güzel Görkem :) Twitterda duyurduğundan beri merakla bekliyorduk. Ben yazılarının kısa öz oluşunu senin tarzına uyduruyorum farklı görünüyorsun ve beğenerek okuyorum. Şunu şunu diye ürün paylaş diye bir listem yok sen zaten gerekli herşeyi yazıyorsun :)
    Ben twitterda paylaştım canım duymayan kalmasın https://twitter.com/ilyedaa/status/322678487641112577
    instagram degil ama twitter kullanıcısıyım seninle arkadaş olmak benim için büyük keyif olur :) https://twitter.com/ilyedaa
    son olarak mail adresim: ilyedaa@gmail.com

    YanıtlaSil
  117. Merhabaa, ben de katılmak istiyorumm :))

    nora.utopya@hotmail.com

    Nora adıyla izliyorum.

    Ben makyaj ürünlerinin daha çeşitli markalardan seçilmesini tercih ederdim :)

    YanıtlaSil
  118. takipçinizim zaten. ben neutral makyajlara bayılıyorum, siz de sık sık yapıyorsunuz ve sizde de çok beğeniyorum ama baharlık renkli bir makyaj da görmek isterim. sevgiler.
    mine_erbil@hotmail.com

    YanıtlaSil
  119. Merhaba Görkemcim :) Ben de bir vücut spreyi ve kitap tutkunu olarak bu çekilişine bayıldım seni tanımadan o güzel kalbini ve seni de cok sevdim :) İstanbul'da yaşayacagım kısa bir süre umarım orada karşılaşırızda seni tanımış olurum:)
    Ben 21 yaşındayım ve artık göz çevresi için krem kullansam iyi olur diye düşünüyorum izleyici kitlenın yaş aralıkları nedir bilemiyorum ama o şekilde bir yazı ve ya video oluşturursan cok sevinirim . Öpücükler sevgiler :*

    twitter: dilazcelik
    mail : dilazcelik@gmail.com
    instagram : dilazcelik

    YanıtlaSil
  120. Bu çekilişi daha bir sevdim,ben birilerine hediye seçerken çok çok titiz davranırım ve görüyorum ki sen de aynı titizlikle her geçen gün takipçilerine hediyeler seçiyorsun! Teşekkürler!
    Fotoğrafların,temiz ve net blog sayfan,açık yazılarınla gerçekten iyi iş çıkarıyorsun :) Umarım giderek artar başarın! Bir de selinkaradayi@live.com :)

    YanıtlaSil
  121. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  122. Ahh Görkem Hanım ahh beni nerelere götürdünüz :(
    BUrçak ı hatırlıyroum çok güzel bir kızdı..ablaları da..aynı lisede okuyorduk..samimiyetim yoktu ama bayılırdım o kardeşlere .. sonra kötü şeyler oldu işte..allah rahmet eylesin...
    kitabı okumuştum ama benim değildi...ben de olmasını isterim...şansımı deneyeyim
    vanilya kokusunu da çok severim...
    sizin blogunuzu ilk kez gördüm .. daha önce bahsetmediyseniz şu siyah noktalardan kurtulmanın yollarından bahsedersinzi belki :) annelik evişi işe gelmek derken bakımsız kadın oldum çıktım da :(

    neyse..
    bloglovinde love and smile olarak takibe aldım sizi
    twitterda da pembelego yum..
    sevgiler,
    gelincika@gmail.com

    YanıtlaSil
  123. Merhabalar:) Takipcinizim zaten. En çok ürün tanıtımlarınızı severek takip ediyorum.
    emel_e1989@hotmail.com

    YanıtlaSil
  124. Merhabalar Görkemcim..
    Çok içten,samimi ve sıcacıksın..
    Twitter,facebook ve bloğunun sıkı bir takipçisiyim..
    victoria secret benimde favori body mistim, :)
    Merve Karaca
    bridget.bjk@gmail.com

    YanıtlaSil
  125. Ben zaten heryerden izleyicinim=)

    Blogun çok güzel ama ben ayrıca senin zevkine güvenerek okuduğun kitapları, dinlediğin albümleri, beğendiğin film ve dizileri, gittiğin değişik yerleri, yediğin değişik yemekleri de merak etmiyor değilim=))

    nilsuli@gmail.com
    Nilgün Kahraman

    YanıtlaSil
  126. merhaba zaten seni takip ediyorum:)

    mac divanın hastasıyım ancak bulunduğum yerde mac yok onu çok istiyorum:)))

    blogunu seviyorum, kısa öz ve net yazıyorsun. laf kalabalığı yapmadan anlatmak istediğini anlatabilmeni çok beğeniyorum.

    bu yakınlarda üniversiteden mezun olacağım. kep atacağımız gün için hafif doğal tonlu bir makyaj örneği yaparsan çok sevinirim.

    intern.docc@gmail.com

    YanıtlaSil
  127. Merhabalar Görkemcim. Diva benim deli gibi merak ettiğim bi ruj. Çok güzel ve bonkör hediyeler bunlar.

    Bence video sayını arttırmalısın ve bir de gezi yazıları istiyorum

    lunatulle@gmail.com
    İnstagram: lunatulle

    YanıtlaSil
  128. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  129. Merhaba
    Facebook'tan Sena Bilen adımla takip etmeye başladım seni :) snln41@gmail.com

    YanıtlaSil
  130. Komşucum:) Biraz fazla yakinen takip etsem de,iyi arkadaş olmuş olmamıza rağmen hala senden hiç hediye kazanmamış biri olarak, sinsirellaların "torpil yapıyorsun" iftiralarına rağmen inadına, hele de Mac Diva aşkına katılıyorum:) beautifulandsweets@gmail.com

    YanıtlaSil
  131. Zaten bir süredir izleyicinim ve her gün uyandığımda girip bakıyorum yeni yazılarına bağımlın oldum gibi bir şey :)
    İçerik mükemmel ekstradan belki çantamın içindekiler videosu çekebilirsin :)
    En az 5 6 çekilişine katılmışımdır bir türlü çıkmadı. Ve gerçekten bütün ürünler merak ettiğim ürünler umarım çıkar :)
    Twitter : @tambirparis
    Instagram : ezgierdogan

    Zaten ikisinde de takip ediyorum seni :)

    ezgieerdogan@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah bu arada bir çekilişinde film önerilerinde bulunmuştuk merak ettim acaba izledin mi
      (The Pursuit of Happyness , Taare Zameen Par , An Educatiton )
      Yanılmıyorsam bunlardı :)

      Sil
  132. Yine süper bir çekiliş :) inşallah ben kazanırım :) sevgiler

    iremmerdemm@gmail.com

    YanıtlaSil
  133. Merhaba,
    Mail adresim cinarcansu86@hotmail.com
    Blogunu çok yeni keşfettim ama hemen sık kullanımlara ekledim bile ve ben bulamamış olabilirim yazdıysan kusura bakma fakat fırçalarla ilgili bi yazı bekliyorum böle tanıtıcı ne tür fırça neye uygun gibi.
    Zaten ilk instagramda takip etmeye başlamıştım:'cansuuuc'
    Nese ne kadar uzattım severek izlemekteyim vee umarım ben kazanırım:))
    Mail tekrar ; cinarcansu86@hotmail.com

    YanıtlaSil
  134. merhaba,
    çekiliş harika! daha çok makyaj videosu bekliyorum tabiki:)

    bbeyaz02@hotmail.com

    YanıtlaSil
  135. merhaba blogunun takipçisiyim zaten :) çok özel olmadan kim olduğunu tanıtan bir video yaparsan çok memnun olurum :)
    mail adresim aksu.muge@hotmail.com
    twitter da @lade_kemigi
    instagram da mugemsi olarak seni takip ediyorum :)

    YanıtlaSil
  136. uzun zamandır takip ediyorum seni ama bu en güzel çekiliş, o kitap ve CD nasıl bir zarifliktir böyle ya....ben de açık tenliyim ve seni koyu renk rujlarla da yapılmış makyajlarla görmek istiyorum. Bu blog kısa zamnada kendini kalitesiyle ve içtenliğiyle kanıtladı zaten...çok tatlısın!!
    meltem_gulay@mynet.com

    YanıtlaSil
  137. Kokoş adı yaklaşık 2-3 aydır beğeniyle bloğunu izlemekteyim.
    Victorias'ı görünce dayanamadım katıldım doğrusu,burada yeri yok sadece geçenlerde bilkentte gezinirken dükyanın içinde görmüştüm alamamıştım:'(
    Hediyelerini kazanmayıda gönülden istiyorum!!!
    Bloğunda görmek istediğim;Drugstor ürünler uygun fiyattaki ürünleri görsem daha çok merak uyandırıp daha çok mutlu olacağım ve birde bolca yaptığın alışveriler biten ürünleri görmeyi diliyorum.Şart koşmamıssın bu güzel uğraştırmayan birşey olmuş hak olmadığı için çok sevindim.Fakat yinede takipte bulunmak istersen konuşmak istersen twiter adresimi mail adresimi yazıyorum aşağıya...
    ((https://twitter.com/Kokoskzmtk)))
    MAİL:Kzmtkkokos@gmail.com

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  138. mavi saçlı kız benim de ortaokul yıllarımın kitabıdır. üç arkadaş bu kitabı dolaştıra dolaştıra defalarca okumuştuk. nasıl etkilemişti beni burçak'ın yaşamı! ama ne yazık ki hiç edinemedim bu kitabı. diğer harika hediyelerinin yanında bu ayrıntı beni o kadar mutlu etti ki!

    sheenanicolou@gmail.com

    YanıtlaSil
  139. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  140. Mac Diva mııı??? <3 <3<3
    Gfc:Işık
    Twitter:lucknight
    İnstagram:rainnlatte
    Rainnlatte at gmail

    YanıtlaSil
  141. Selamlar,zaten izleyicindim senin arkadaşımın tavsiyesiyle başladım gerçekten fotograf kalitesi ve içerik süper,victoria secret ve bayıldığım vanilya kokusu ve bu müzik cd si of ki diyorum ben:) Ekstradan bronz tonlar delisi olarak bu tonlarda makyaj videosu isteyebilirim ben :)
    pelsin.gencdal@gmail.com
    twitter: @pelsingencdal

    YanıtlaSil
  142. yine süper bir çekiliş :) özellikle diva'yı uzun zamandır almak istiyordum,pek şanslı değilim çekiliş konularında fakat katılmasam da olmaz :)

    blogda özellikle ürün tanıtımlarını seviyorum kesinlikle açıklayıcı ve yardımcı oluyorsun ayrıca daha çok video yüklersen hoş olabilir :)

    herkese bol şans..

    duygu_uzundal@hotmail.com

    YanıtlaSil
  143. Çekiliş yine çok güzel. Diva'ya bayıldım zaten. Kesinlikle daha çok video çekmelisin. Alışveriş videoları, oda turu gibi.
    gamzeisl@hotmail.com

    YanıtlaSil
  144. merhaba hediyelerine bayıldım:) her gün takip ediyorum umarım çıkar yazmaya devam:) sutlucayyy@gmail.com

    YanıtlaSil
  145. ben youtube videonu izlerken bugün bakmadım blogda yeni birşey var mı diye buraya geldim ve gene şans denemek:D seker_fernando@hotmail.com birde bence bir makeupblog da olabilecek herşeyi yapıyorsun:)

    YanıtlaSil
  146. Görkem yine kalbimden vurdun beni hediyelerinle :) cafe de beyoğluna zaten bayıldığımı söylemiştm sana :)sana bi albüm önerim var inanılmaz rahatlatıcı,office 'calm down & relax ' mutlaka dinlemelisin :) bu arada twiiterda esentubaaa ve tubaaesen@gmail.com :)

    YanıtlaSil
  147. eda_erarslann
    eda_erarslann@hotmail.com
    https://twitter.com/kozmod/status/322731207580344321

    YanıtlaSil
  148. Öncelikle çok teşekkürler :) Eksiksiz bir blog:)
    makyajtutkudur@gmail.com

    YanıtlaSil
  149. merhaba izleyicinim.
    mavi saçlı kız ı orta okuldayken okumuştum ben de. kazanırsam hem tekrar okuma şansım olur hem de kütüphaneme eklemeye. diğer hediyler içinse zaten söyleicek bişi yok. çok güzeller. blogunun güzel bir çizgisi var zevkle takip ediyorum.
    mrs_mystery92@hotmail.com

    YanıtlaSil
  150. Merhaba ^_^
    Alice Makyaj Diyarında adıyla izleyicinim. Bloğunu severek takip ediyorum, yazıların da videoların da beni mutlu ediyor. Ama daha çok video görmek beni daha mutlu edebilir, severek izliyorum :)

    E-mail: aliceojelerdiyarinda@gmail.com

    Twitter: https://twitter.com/Alicemakyajd

    YanıtlaSil
  151. modabenvekozmetik@gmail.com

    Ürün tanıtımlarına devam :)

    twitter : ModayaBeşVar
    blog : modabenvekozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  152. Merhaba Görkemcim dün seni instagram'da gezinirken keşfettim ve bloğunuda takibe aldım.Ben makyajı ve makyaj malzemelerini çok seviyorum ama bu konuda ne malzemem nede bilgim var.Nerden başlamalı ne yapmalı bu konuda beni bilgilendirirsen sevinirim esrasabri@hotmail.com

    YanıtlaSil
  153. Görkem her zaman aynı yorumu yapıyorum :) Sen yeterki yazz :) yazılarını videolarını samimiyetini çok seviyorum kaliteli ve güzel ürünler kullanmanda bi artı benim için :)eski blogger olarak takip ettiğim nadir bloglardansın :)böyle devam etmen dileğimle <3
    zaten izleyicinim :) mail adresi : tanyelioz33@gmail.com
    twitter : karbeyazinmd

    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  154. Keyifli yazıların kaliteli ürünlerin net resimlerin Eğlenceli videolarin herşey mükemmel zaten :)

    Haftasonu yayınladigin tarifleri denedim pratik ve cok lezzetli oldular daha çok tarif bekliyoruz :)

    uygur.vildan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  155. Merhaba bloğununun takipçilerindenim.O harika cd'yi arabamda dinlemek isterim.
    Twitterda takipteyim https://twitter.com/cangz33
    emnklc@gmail.com

    YanıtlaSil
  156. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  157. merhaba :)
    çekiliş yine çok güzel.
    mavi saçlı kız kitabını birkaç sene önce okumuştum beni o kadar etkilemişti ki sonrasında uzun bir süre başka bir kitap okuyamamıştım.en sevdiğim kitaplardan biridir.
    bloğunda daha çok makyaj videosu görmek istiyorum şahsen beni daha çok çekiyor.:) bir de haftasonları paylaştığın tarifler hoşuma gitti henüz deneyemedim ama güzel oluyor :)
    albümü daha önce dinlemedim ama müzikle ilgili her tavsiyeye açığım zaten müzik bloğu yazıyorum o yüzden kazanırsam çok mutlu olacağım bir şey olacak.
    vanilya kokusu ve bordo rujlar hakkında yorum yapmaya bile gerek yok bence herkesin kalbini fethetmişler zaten :)
    twitter adresim;https://twitter.com/bzulfikar
    bloğunun uzun süredir izleyicisiyim zaten.
    basak.zulfikar@hotmail.com
    sevgiler!

    YanıtlaSil
  158. merhaba çekilişteki ürünler harika yine:)
    ben daha çok ürün tanıtma yazıları ve makyaj uyguladığın videoları görmek istiyorum:)
    busecakan@hotmail.com
    blogununda tabiki takipçisiyim

    YanıtlaSil
  159. merhaba, blogunun takipçisiyim daha çok alışveriş yazı veya videoları olmasını isterim :)bgm_1903@hotmail.com instagram:minisopri

    YanıtlaSil
  160. merhaba :)
    sadecesoyut adıyla takipçinizim.
    çekiliş çok güzel olmuş istediğim ürünlerle dolu kitap okumayı da çok severim inşallah şanslı kişi olurum
    herkese bol şanslar
    meltemzongor@hotmail.com
    sevgiler

    YanıtlaSil
  161. Merhabaa. İzleyicinizim.Ürün yorumlarınız çok yararlı oluyor.
    merve_ayik@hotmail.com

    YanıtlaSil
  162. MeduSa DejaVu olarak izleyicinim zaten. Yazıların harika. Mavi Saçlı Kız la 1999 da tanıştım. Ben de kaç kere okuduğumu bilmiyorum. Parfüm ve ruj merak konusu...

    Şu an evlilik arefesindeyim ve fena halde meşgulüm fakat yine de okuyorum yazılarını. (yeni gördüm yazını şu anda 163 yorum var bile o.O sen onaylayınca kimbilir daha kaç olacak)

    Herkese başarılar..

    YanıtlaSil
  163. seni takip edebileceğim ne kadar yer varsa takipteyim:)
    nese-677@hotmail.com adresim
    herşey çok güzel ama ayrıca TEMPTALİA tarzında puan versen ürünlere yorum yapsan çünkü ingilizcem çok iyi değil A+ verdiyse alıyorum ürünleri yorumlarıda senden alsam süper olurdu :D

    YanıtlaSil
  164. Hediyelerin her zamanki gibi çok cömert :)
    Videolarını izlemeyi çok seviyorum en çok da makyaj videolarını, yani daha çok makyaj videosuuuuu^^^^
    Elif Nur
    oceciklerim.blogspot.com
    Twitterda: @EliifNur
    oceciklerim@gmail.com

    YanıtlaSil
  165. Merhaba Görkem hem burdan hem twitterdan hem youtube'dan izlemedeyim:)
    hediyelerin yine çok güzel,birgün birini mutlaka kazanmak istiyorum:)
    mavi saçlı kız çok güzel bir seçim olmuş,ben de okuyalı bayağı uzun zaman olmuştur..
    twitter hesabımı mail atsam daha uygun olur sanırım,
    Blogunda en çok ürün tanıtımları görmeyi seviyorum ben,yaptığın makyajlar da çok güzel ama almak istediğimiz,kafamızı kurcalayan ürünler hakkında yazılar görmek,karşılaştırmalar okumak benim açımdan daha keyifli.
    turkuaz024@hotmail.com

    YanıtlaSil
  166. ızleyıcınım canım twıtterda duyurdum
    @mentaldelusion
    kardelenmakyajblog@gmail.com
    valla her yerden takipteyim,love u pretty girl :) your giveaways is always verygood,the brands are popular:)

    YanıtlaSil
  167. aah o diva var ya o diva... umarım sans yüzüme güler de benim olur :)
    mail:dilvindergulkaya@hotmail.com
    twitter: sahildebisarhos

    YanıtlaSil
  168. merhaba izleyicnim hediyeler harika benim olur inşallah :))
    twitter:sinemboransinem
    instagram: sinemzx
    mail:sinemboran@gmail.com

    YanıtlaSil
  169. Merhaba izleyicinim :) x.kalbiyeva@box.az
    Tvitter adresim : https://twitter.com/kelbizadeh

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  170. Merhaba, uzun zamandır izleyicinim. Senin her türlü yazını okumayı seviyorum, üslubunu sevdim:) özellikle yaz diyebileceğim bir konu yok o yüzden :)

    Hediyeler harika görünüyor.
    e-mail: cileklisut_200@hotmail.com
    https://twitter.com/cikolatalikek12

    YanıtlaSil
  171. Merhabalar...
    Blogunu severek takip ediyorum. Dogal tarzın cok hoş. Daha cok video istiyoruz.. Ayrıca dermokozmetik urunlerle alakalı yazılar yayınlarsan memnun olurum..
    Mailim aslim__9@hotmail.com
    Twitter arcaslgndz
    İnstagram aslgndz
    Basarılarının devamını dilerim.....

    YanıtlaSil
  172. slm izleyicinizim çekilişe katılmak istiyorum..blogunuzu çok kaliteli buluyorum ve profesyonel..
    mailim:duygu_plt@hotmail.com.inşaallah bu defa bana çıkar..

    YanıtlaSil
  173. Merhaba,

    Ariane adı ile izleyicinizim zaten. çok duru bir görüntünüz var, bununla ilgili özel sırlarınız varsa merak ediyorum.hediyeler çok güzel ama özellikle bordo ruj harika görünüyor.

    feyzasezer@gmail.com

    YanıtlaSil
  174. Merhabalar blogunu ilk cekilisinle kesfetmistim iyi ki de yapmissin o cekilisi:-) her gun yazi yaziyor olman, guzel urunleri tanitmana bayiliyorum. Videolarin harika zaten hemen youtube kanalina abone olmustum ilk videonu izledikten sonra. İlk katildigim cekilisinde izledigimiz filmleri sormustun cok orjinal bi fikirdi onada ayrica bayilmistim. Senden bol swatch lu videolar bekliyorum. Mesela mac rujlarla ilgili olan videondan sonra bi suru notlar aldim hangisini alsam diye cok cok tanitici oldu bence. Ayrica videolarinin kalitesi cokkkk guzel her sey net bu cok onemli videolarda ne yaptigin anlasiliyor cunku. Senden bol bol makyaj ve urun tanitim videosu yazisi bekliyorum. Zaten videolardaki anlatimin cok aciklayici bayiliyorum sana anlayacagin. Bol yazili, videolu, fotolu gunlerin olsun sevgilerimle
    İnstagram hesabim: zesahin1986 takipcinim orda da
    Twitterim: surelzeynep
    Ayrica kitabi okumustum kucukken cok etkilenmistim. Simdi cocuk hematoloji hemsiresiyim burcak gibi cocuklarin yasamlarina sahidim. zesahin@gmail.com

    YanıtlaSil
  175. Merhaba, gfcde pınar dernek adıyla izliyorum. Videolarınızı çok sevdim, daha çok video görmeyi isterim :) Email adresim:pdernek@gmail.com

    YanıtlaSil
  176. Merhabaaaa :)))) Bende seni , Merve Beldem Akdal ismiyle izliyorum.Hediyeler çok güzell :) Ürün yorumları , dermokozmetik , videolar ... herşey çok güzel :)) bol postlu günlerrrrrr! (:

    mervebeldemakdal@gmail.com

    YanıtlaSil
  177. seninle aramda on yaş var ama burçağın kitabını ben de defalarca içim burkularak okumuştum aradan epey zaman geçti şimdi nasıl bir tat bırakır acaba ?heyecanla bekliyor olacağım :)
    difmanifold@hotmail.com

    YanıtlaSil
  178. Merhaba,

    Çok güzek hediyelerin olduğu bir çekiliş. Sadece makyaj bakım ürünleri değil, göze, kulağa hitap edecek herşey var bu pakette :) Fırçalar, kullanım alanları ve yöntemleri ile ilgili bir video görmek çok hoşuma gider.
    Burcu Aksu Benli adıyla izleyicinim. Mail adresim : burcuaksubenli@gmail.com

    YanıtlaSil
  179. merhaba Duygu adıyla takipçinim.duygudursun_@hotmail.com
    blogun gerçekten çok güzel fazla söyleyebileceğim bir şey yok ama benzer ürünlerin karşılaştırma yazıları kesinlikle işe yarıyor,daha çok görmek isterim.

    YanıtlaSil
  180. Merhaba:) bende katilmak istiyorum:)

    youtube da daha cok get ready with me videosu gormek isterdim:)

    crescentqueenblog@gmail.com

    YanıtlaSil
  181. Selam!
    Uzun yüze sahip insanların doğru allık uygulamasını anlatırsan çok sevinirim

    gizemaksu92@gmail.com
    twitter:gizemaksuu
    instagram:aksugizem

    sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  182. aslihangurdal@ gmail. com

    Merhaba Gorkem

    Bloguna bayildigimi bir daha yazmayacagim :0)

    Makyaja yeni baslayanlar icin alinmasi gereken temel malzemeleri anlattigin postun cok faydaliydi bence. Bir tane de cilt alt tonlari ile ilgili bir post hazirlar misin ?

    Bu arada hediyeler muthis

    Sevgiler
    Aslihan

    aslihangurdal@gmail.com

    YanıtlaSil
  183. Selam Görkem.. :)
    Zaten uzunca bir süredir takipteyim ve blogunu keşfettiğim için çok mutluyum :)
    Blogunda her şeyi okumaya bayılıorum o ya da bu die seçemem ama videolarını arttırabilirsin
    merweerturk@gmail.com

    YanıtlaSil
  184. Selam Görkem, seni henüz 1 aydır tanıyorum evet geç keşfettiğimin farkındayım. Zaten blog ve instagramda takipteyim. instagram demişken hesap adım minauslu beklerim :) Videolarını arttırmanı isterim konu ne olursa olsun :) mail adresim minaninpaylastiklari@gmail.com

    YanıtlaSil
  185. bloğuna ba-yı-lı-yor-um !!! severek takipteyim :) denizdunisa@gmail.com

    YanıtlaSil
  186. Öncelikle sana çok teşekkür etmek istiyorum çünkü sorduğum her soruyu göz ardı etmeden cevapladın.Blogunda yaptığın ürün değerlendirmelerini çok seviyorum.Çok bilgilendirici ve kışkırtıcı oluyor hemen koşup alıyorum ve hepsindende memnun kaldım.Kısacası iyiki varsın!
    brcmtl@gmail.com

    YanıtlaSil
  187. Merhaba blogunun takipçisiyim daha çok markanın ürünlerini tanıtmanı isterim
    mugeyuksel@yahoo.com

    YanıtlaSil
  188. merhaba görkem:)

    senin blogunda en çook bir günüm nasıl geçiyor tarzı bir video görmek isterim istanbul'da nerede ne yaparsın nereleri seversin nerde yer nerede içersin tarzı:) bir de the balm ürünlerini tavsiye ederim senin onlarla ilgili yorumlarını merak ediyorum:)

    melikebirel@gmail.com

    YanıtlaSil
  189. çekimlerine hayranım görkem blogunun sadeliği ona çok şey katıyor kesinlikle. ama videolarını da bu kadar sade yapman gerektiğini düşünüyorum. editinglerini yani. bir de get ready with me çok güzel olurdu!
    dyilmaz048@gmail.com

    YanıtlaSil
  190. merhaba ,
    ilk defa çekilişe katılıyorum =)
    hande_ozer_91@hotmail.com
    https://twitter.com/___hande_

    YanıtlaSil
  191. Merhaba Görkemciiim:)
    Çekilişin hayırlı olsun.
    Yine hediyelerin muhteşem.

    Biliyorsun her yerden takipteyim seni:)

    Ruj yorumlarını severek okuyor/izliyorum.
    Kızıl tonlarında kalıcı ruj tavsiyeni almak isterim canım.

    et_hotmeyil.com@hotmail.com

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  192. merhaba
    bende görkem demir olarak takipçinim.
    pek fazla bir makyaj bilgim yok 22 yaşındayım ama yeni yeni makyaj yapmaya başladım diyebilirim.
    Bu yüzden ürün tanıtımlarını severek takip ediyorum.
    Birde ülkelere ve dillere aşırı bir bağımlılığım olup üniversiteden mezun olunca tüm dünyayı dolaşmak gibi bir dileğim olduğundan ülkelerde çekilmiş videoların benim için altın değerinde.
    Daha çok çekersen sevinirim =)
    sen nasıl gidiyorsun yurtdışına iş için mi okul için mi bahsedebilirsen süper olur.
    Mail adresim cilekes.gorkem@hotmail.com

    YanıtlaSil
  193. Görkem Merhaba,
    Takipteyim zaten, her daim :)
    NARS ürünlerini sevdiğini biliyorum, ben de bu aralar allıklarına merak sardım. NARS dosyası yani tüm NARS ürünlerini birarada gösteren bir yayın olabilir, video yani :)
    Hediyeler güzel, kitabı yıllar önce okudum, bitirdikten sonra ve başlamadan önce diye ayrım yapılabilecek kadar değerlidir, Sevgiler !

    byccnn@gmail.com

    YanıtlaSil
  194. görkemcim merabalar en kısa zamanda koyu renkli göz makyajı videosu istiyorum senden :) esra-yapici@hotmail.com sevgiler :)

    YanıtlaSil
  195. Selamlar, blogunuzun takipçisiyim. Gerçekten çok başarılı bir blog bu. Makyajlarınızı da seçtiğiniz ürünleri de çok seviyorum. Daha fazla cilt bakımı postu da hoşuma gidebilir, zira çok güzel bir cildiniz var.

    mihrice@gmail.com
    https://twitter.com/TurboBeautyLove

    YanıtlaSil
  196. selam
    izleyicinim
    fotoğrafların kalitesine hayranım ilk dikkatimi çeken ve hala çekmekte olan budur
    bahartuz@gmail.com

    YanıtlaSil
  197. Merhaba, zaten izleyicinim. Yazılarını severek okuyorum, videolarınıysa vakit buldukça izlemeye çalışıyorum. oldukça başarılısın :)

    e-mailim: ahududusu@gmail.com

    twitter: https://twitter.com/AhuDudusu
    instagram: http://instagram.com/ahududusu

    YanıtlaSil
  198. Merhaba asliayarr@gmail.com sürekli kontrol ettiğim email adresim :)
    Yazılarınızı ve videolarınızı severek takip ediyorum. Yaptığınız makyajları çok başarılı buluyorum :)

    YanıtlaSil