Real Techniques Sam's Picks Brush Set || Fırça Seti

SCROLL DOWN FOR ENGLISH!


Günaydın! Real Techniques fırçaları duymayan, bilmeyen, sevmeyen kaldı mı bilmiyorum. Ben yaklaşık 1,5 sene önce ilk Cloud 10 Beauty siparişimi verdiğimdeki heyecanlı bekleyişimi hiç unutamıyorum. O günden beri de severek kullanıyor, aynı zamanda tanıtıyorum. Yılbaşına özel Sam's Picks(*) setine gelirsek, başta beni hiç heyecanlandırmadı çünkü bu setteki 6 fırçadan 4'ü bende mevcut ancak Cloud 10 Beauty tanıtmam için gönderdiğinden bu incelemeyi yapacağım. Aynı zamanda çok kısa bir süre sonra aynı setten sizlere de hediye edeceğim. Youtube kanalımı takipte kalın diyerek incelememe başlıyorum.

Good morning! I'm sure that there isn't a single lady, who hasn't heard, tried or loved Real Techniques brushes. My first Cloud 10 Beauty order was 1,5 years ago and I still remember how over excited I was feeling! I honestly didn't get any excited, when Sam's Picks Set (*) was first launched, because I already had 4 of the 6 brushes but today I'm reviewing them all, since I was kindly sent two by Cloud 10 Beauty. One for me, one for YOU. Subscribe to my Youtube channel for the upcoming giveaway!





Bu set, markanın yaratıcısı, İngiliz makyaj artisti Samantha Chapman'ın favori Real Techniques fırçalarını içeriyor. 6 fırçanın 5'i zaten bildiğimiz, uzun zamandır satışta olan fırçalar. Yalnızca bu pakete özel olan diğer fırça ise MAC 217'ye benzeyen bir dağıtma fırçası.

As the name tells, the set contains 6 of Samantha Chapman's favourite brushes. For those who still don't know who she is, she's a British makeup artist, Youtuber and the owner of Real Techniques brush line. Back on to the brush kit, the 5 of the 6 brushes have already been in the market. Some of them come in sets, some of them are sold separately. The kit also contains an extra brush, that looks like MAC 217.




Soldan sağa detaylara inmeye başlayalım. İlk fırça Multi Task Brush, yani çok amaçlı fırça. Bu fırça Travel Essentials kitinin içinde gelen, oldukça yumuşak ve tombul olan bir aplikatör. Pudra, bronzer ve allık için kullanılıyor. Hemen yanındaki Setting Brush ise benim her gün kullandığım fırçalardan biri. MAC 217'nin daha geniş ve uzun versiyonu diyebiliriz. Göz altları ve burun gibi dar alanlarda çok başarılı. Ben kapatıcımı pudrayla sabitlemek ve elmacık kemiklerime aydınlatıcı uygulamak için kullanıyorum. Setting Brush'ı tek başına da satın alabilirsiniz. Üçüncü fırça ise Core Collection setinin içinde gelen Buffing Brush. Bence gelmiş geçmiş en iyi fondoten fırçalarından biri. Özellikle son zamanlarda YSL Youth Liberator fondotenimi çok sık kullandığımdan bu fırçayı istisnasız her gün kullanıyorum, dolayısıyla ikinci bir Buffing Brush'a asla hayır diyemem. Yanındaki fırça ise normalde yine Core Collection'ın içinde gelen Pointed Foundation Brush. Bence markanın en gereksiz fırçası. Fondoten için çok küçük, kapatıcı için çok başarılı değil. Ben bunu göz kapaklarıma krem far uygulamak için kullanıyorum. Keşke bunun yerine sete Real Techniques Contour Brush koysalarmış. Sondan 2. mor saplı fırçaya gelelim. Kendisi bu sete özel üretilmiş bir dağıtma fırçası. Essential Crease Brush'ı göz kapaklarımın katlanma yerinde kullanıyorum, tıpkı MAC 217 fırçam gibi. Son fırça ise normalde tek başına satılan Fine Liner Brush. İnce uçlu eyeliner fırçaları benim pek tarzım değil. Açılı fırçamla badem şeklini çok kolay yakalasam da son 2 gündür bu fırçayı kullanmaya çalışıyorum. Temizlemesi ve uygulaması kolay olduğu için ısındım bile.

The first brush is the Multi Task Brush, which you can obviously use for many purposes, such as; applying your bronzer, blusher and powder. The second one is a favorite of mine; Setting Brush. This brush works perfect on small surfaces like under the eyes and on the nose. I use this brush to set the concealer under my eyes and highlight my cheekbones. The third one is called Buffing Brush, which normally comes in Core Collection. This is one of the best foundation brushes I've ever used. It applies any liquid product flawlessly on to my face! The one next to it also comes within Core Collection and it's called Pointed Foundation Brush. I could live without this brush. I only use it for cream eyeshadow. The 5th one is the set exclusive. Essential Crease Brush is great on the crease of the eye and even concealer. It kind of reminds me of my MAC 217 brush. The last one's originally sold individually and it's the Fine Liner Brush. I wouldn't do without my angled liner brushes but this one works well as well. It's very easy to clean and dry.





Bu set bana gönderilmeseydi de satın alırdım çünkü içinde her gün kullandığım 3 fırça bulunuyor. Setin fiyatı 34.50 Euro ve sırf Buffing, Setting ve Multi Task için bu parayı vermeye değer. Eğer elinizde hiç Real Techniques fırça yoksa ve markayı tanımak istiyorsanız bu seti satın almak çok mantıklı. Makyaja yeni başlayanlar için de güzel bir derleme olduğunu düşünüyorum. Bu seti satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. Bu setten kazanabileceğiniz ve haftaya başlayacak olan yeni çekilişim içinse Youtube hesabımı takip etmeyi unutmayın. Herkese mutlu bir Pazar günü diliyorum! 

If I hadn't been sent one, I would totally purchase this. It's only € 34.50! Who should pick one? Those who love Real Techniques brushes, those who use Buffing, Multi Task and Setting Brush everyday like I do. Also, if you have no Real Techniques brushes, this can be the perfect way to meet the brand. Click here to order this set online and stay tuned for my giveaway on my Youtube channel. Have a great Sunday!

* PR Sample.


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Youtube: yourfaceismycanvas88
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com




Görkem Karman

33 yorum:

  1. Sevgili Görkem,
    Ayrı ayrı zamanlarda aldığım setlerden en çok kullandığım fırçalar bir arada. Eğer hiç RT fırçam olmasaydı kesinlikle almakisteyeceğim bir set olurdu. Dediğin gibi yeni başlayanlar ve hiç RT fırçası olmayanlar için mükemmel bir seçim olur.
    sevgiler :)
    http://secilll.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Fine liner'ı Sam o kadar iyi ve pratik kullanıyor ki.. Ama ben yine de cesaret edemeyip siparişini vermedim :(
    Multi task'i çok merak edip deneyimlemek istiyorum!
    Sevdiğin ürünleri yedeklemiş oldun çok iyi oldu, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. benimde elime set dün aksam ulasti bugün yazisini yazim dedim o kadar güzel yazmissin ki yazmaya utandim 😊

    YanıtlaSil
  4. real Techniques Brush'larini cok merak ediyorum. bakalim belki bende alirim bu setden.
    sevgiler <3
    http://fashionsamba.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  5. Görkemim bende yeni başlıyorum malzemelerimi tamamlamaya. Hiç fırçam yok RT düşünüyorum ancak ben
    Expert Face Brush,Blush Brush,Setting Brush,birde göz fırça seti düşünüyordum. Yani bu 3ü bana yeterli gelirdi. Ama ayrı ayrı alınca çok pahalı oluyor galiba ne yapsam bilemedim :/

    YanıtlaSil
  6. güzel bir set olmuş ama bence fırça seçimleri daha iyi olabilirdi. dediğin gibi fondöten için olan fırça yerine kontör fırçası, büyük bir far fırçası olabilirmiş. ama güzel yine de. istek listelerine eklenebilir:)
    yazı için ellerine sağlık görkem!

    YanıtlaSil
  7. keşke bu yazıyı dün akşam mac fırça seti sipariş etmeden görmüş olsaydım... fiyatı da çok uygunmuş...

    YanıtlaSil
  8. peki senin favori RT fırçaların hangileri :)

    YanıtlaSil
  9. peki senin favori RT fırçaların hangileri :)

    YanıtlaSil
  10. henüz hiç fırçam yok ama ilk almak istediğim expert face brush sanırım, bu sette güzelmiş

    YanıtlaSil
  11. Merhaba Görkem! Cloud10beauty sana gönderdiği gibi bana da gönderse keşke :) Çanta bağımlısıyım ve son alışverişimde kartımın limitini doldurdum. Bu fırça setini gördüm ve alacak param kalmadığı için o kadar üzülmüştüm ki burada görünce acım katlandı resmen set yine aklıma geldi. Çünkü sette istediğim bütün fırçalar var. Belki çekilişte çıkar. Bu mutluluk beni biraz daha idare eder heralde :)

    YanıtlaSil
  12. You really made me curious about the dupe of 217 mac!! Waiting for you video!! Xoxo

    YanıtlaSil
  13. Görkemcim merhaba,
    Yazını çok beğendim yakın zamanda bu fırçalardan alacağım sanırım. Konuyla alakasız olabilir ama bir konuda yardımı istiyorum. Göz altı morluklarını kapatmak için farklı ürünler kullanmışsın, ben de aynı sorunu yaşıyorum ve iyi bir kapatıcı tavsiyesine ihtiyacım var. Sence mac studio finish concealer +bobbi brown corrector mı, pro longwear ve prep+prime highlighter pen mi, yoksa sadece make up forever full cover mı?
    Yardımcı olursan çok sevinirim, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  14. harika bir set,sayende makyajımda fırça kullanmaya özendirdin Görkem'cim..bu set inşallah birgün benim de olur :)

    YanıtlaSil
  15. bütün fırçalar çok güzel gözüküyor bende almak istiyorum Real Techniques fırçalar ama internetten hayla alışveriş yapmayı cesaret edemedim

    YanıtlaSil
  16. Görkemcim gene süper bir yazı olmuş. Pek bir aydınlatıcı. ;) aydınlatıcı dedim de sende zaten olan şu şahane setting brushı bana hediye edebilirsin kolaeksiyonunda fazlalıksa :) :) ne zaman cloud 10den sipariş vercek olsam out of stock. E tek başına 8€luk şeyi de şipariş etmek istemiyorum. Çok dertliyim ne çektim be.

    YanıtlaSil
  17. harikaaa görünüyorr bendee istiyorummmmmmmmm ;)))

    YanıtlaSil
  18. bu setii çokk istiyorummmmmm;))

    YanıtlaSil
  19. Merhabalar Görkem hanım. Öncelikle güle güle kullanın demek istiyorum. Gerçekten çok güzel fırçalar. Tavsiyenize uyarak aldım şuanda bende expert face brush blush brush ve starter set kullanıyorum çok memnunum. Ve elimde fazladan da expert face brush blush brush ve starter set mevcut, hiç kullanılmadı ve %100 orjinal. satın almak isteyen arkadaşlar varsa odalkilic19@hotmail.com dan iletişime geçebilirler. İyi haftalar.

    YanıtlaSil
  20. fırçalar hakkında bu kadar detaylı bi bilgiye sahip değildim taaa kiii senin yazını okuyana kadar.. :)Seni takip etmenin karşılığını birşeyler öğrenerek alıyorum fazlasıyla hemde.. :) yine yeni heyecan yine yeni bir çekiliş.. Sabırsızlıkla yarışmayı açıklayacağın video yu bekliyorum.. :)

    YanıtlaSil
  21. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  22. RT fırçaları sen anlattıktan sonra o kadar çok istedim ki en sonunda amazondan sipariş verdim.
    yaklaşık 10 günde de elime ulaştı tüm siparişlerim.
    amazonda da bu set olsaydı ben de sipariş etmeyi düşünürdüm.
    bu sette de yok ama sormam lazım: expert face brush gerçekten küçük geldi gözüme, o kadar ufak bir fırça bu kadar maharetli mi? blogdaki resimlerde daha büyük görünüyordu
    yazılarını hergün heyecanla takip ediyorum

    YanıtlaSil
  23. Bi kac rt fırcasına sahibim bunlar yok ama umarım benim olular :))

    YanıtlaSil
  24. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  25. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  26. merhaba canim herzamanki gibi cook guzelsin makyajinda super olmus.cook isterdim kazanmak hepimize basarilar sana da basarilar isinde coook opuyorum seni seviyoruuum buketi op benim icin****

    YanıtlaSil
  27. merhaba canim herzamanki gibi cook guzelsin makyajinda super olmus.cook isterdim kazanmak hepimize basarilar sana da basarilar isinde coook opuyorum seni seviyoruuum buketi op benim icin****

    YanıtlaSil
  28. merhaba canim herzamanki gibi cook guzelsin makyajinda super olmus.cook isterdim kazanmak hepimize basarilar sana da basarilar isinde coook opuyorum seni seviyoruuum buketi op benim icin****

    YanıtlaSil
  29. merhaba canim herzamanki gibi cook guzelsin makyajinda super olmus.cook isterdim kazanmak hepimize basarilar sana da basarilar isinde coook opuyorum seni seviyoruuum buketi op benim icin****

    YanıtlaSil
  30. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  31. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  32. Hiç rt fırçam yok inşallah benim olur.

    YanıtlaSil
  33. Hiç rt fırçam yok inşallah benim olur.

    YanıtlaSil