NARS Velvet Matte Lip Pencil CRUELLA || Kırmızı Kalem Ruj



Günaydın! Hayatımda ilk defa kırmızı bir ruju büyük bir heyecan ve iştahla almışken ve iyi ki almışım demişken, sizlerle paylaşmasam olmazdı. Bugün blogumun konuğu, NARS'ın kalem rujlarından Cruella, bana tabuları yıktıran Cruella...




Daha önce şurada ve şurada bu ürünün farklı tonlarından bahsetmiştim. Yine de yapısından tekrar söz edeceğim. Bitişi serinin diğer rujları gibi yarı mat ve dudakları kurutmuyor. Dudaklarımın kuruluk durumuna göre altına bir lip balm uyguladığımda ise bitişi parlağa dönüveriyor. Çok ama çok kalıcı. İstediğimi yiyip içmeme rağmen 5-6 saat sabit kalıyor. Kalem formda olması da hem dudak kalemi, hem de ruj görevini görmesini, bu da ince dudaklarımda daha kolay hakimiyet kurmamı sağlıyor.






Söylenecek fazla bir şey yok sanırım. Çok canlı, gösterişli ve çekici bir kırmızı. Bu ruju uyguladığım videomu hala izlemediyseniz buraya tıklayabilirsiniz. Sevgiler!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

25 yorum:

  1. bayıldım sende duruşuna, bu sabah instagrama bakarken yabancı bir mua'nın bunu bir indian bride üzerinde kullandığınu gördüm o da efsane olmuş : http://instagram.com/p/iFjDtWkZR4/

    sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Of of of! Asıl bu Indian ablamız taşımış rengi, bayıldım!

      Sil
  2. Ben de alıcam ben deee:) buna ruja bayıldım sana da çok yakışıyor:)

    YanıtlaSil
  3. Benim de dudaklar ince :) bayıldım rengine ve duruşuna

    YanıtlaSil
  4. Fiyati nedir? Bu arada kirmizi ruj sana cok yakisiyor :)

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Gorkem,

    Bu ruj sana gercekten cok yakismis ama ben bana tavsiye ettigin Seks machine’yi aldim obur soyledigin nude rengini bulamadim ama bulunca alicamJ

    Benim bir sorum olacak: Benefit proffesional yada gozenekleri kapatan baska bir primerla ilgili: gozeneklerin primerla kapanamasi sagliklimi? Cunki bu durumda cilt nefes alamiyor? Primer bu anlamda cilde zararlimi oluyor?
    Tesekkurler ve sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :)
      Uzun vadeli kapatmadıkları için bir zararları olmuyor. Aslında primerlar bir bakıma faydalılar, tenimizle makyaj arasında bariyer görevi görüyorlar.
      Sevgiler :)

      Sil
  6. Bu ruj bana da tabuları yıktırmıştır.. İlk defa kırmızı ruj sürmeye bu rujla başladım.. Ve o kadar muhteşem ki her gittiğim yerde rujumun markasını soruyorlar.. Güle güle kullan.. Bu arada benimde bloğumda bir çekilişim var Ray Ban güneş gözlüğü katılmak isteyeneri beklerim..
    sellinismode.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. çok yakışmış gerçekten... kırmızı ruj kullanmaya pek cesaret edemeyen biri olarak bayıldımmm.

    YanıtlaSil
  8. Daha önceki kırmızı dudaklar yazını çok sevmiştim ama pek yakıştıramamıştım sana MAC'i, oysa bu tam senlik bir kırmızı dudak olmuş bayıldım bayıldım! <3 *istek listesine ekler*

    YanıtlaSil
  9. tenine yakışmış çok hoş bir rengi var

    YanıtlaSil
  10. rengi harika dudaklarım ince diye kırmızı rengi pek kullanmam ama kalem olması avantajlı :)

    YanıtlaSil
  11. Çok yakışmış sana gerçekten, bence ince dudaklarda kırmızı çok hoş duruyor..

    YanıtlaSil
  12. Bu rujun rengi tenine ve saç rengine çok yakışmış bence aradığın kırmızıyı bulmuşsun güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  13. Tek kelimeyle bayıldım :))

    YanıtlaSil
  14. bu ruja birden sahip olmak istedim :)

    YanıtlaSil
  15. Videolarınızla ve bloğunuzla tanışmam bugün oldu. Bloğunuza bayıldım. Sadece özel gecelerde değil günlük hayatımda da kırmızı ve diğer koyu tonlarda ruj kullanmak istiyorum.Bununla ilgili bir çalışma yapabilir misiniz ?

    YanıtlaSil