MAC Lustering Lipstick || Ruj İncelemesi



Günaydın! Bugün sizlere, arkadaşım Yeşim ile yaptığımız, kullanmadığımız makyaj malzemeleri takasında elime geçen MAC Lustering rujumu tanıtacağım. 




MAC'in Lustre, yani ıslak bitişli rujlarından biri olan Lustering, tam anlamıyla kırmızı alt tonlu bir pembe.  Chatterbox ruja çok benzetilen Lustering daha kırmızı ve ince yapılı. 




Lustre yapıdaki her ruj gibi sürümü kolay ve nem verici bir etkiye sahip. Yine Lustre bitişli rujlarda olduğu gibi bende çok kalıcı ve sürdükten 1-2 saat sonra rengi soluklaşıyor ve dudaklarımda daha yumuşak bir ton bırakıyor. Her ten rengine yakışacağını düşündüğüm bu ruju MAC mağazalarından ve maccosmetics.com.tr 'den satın alabilirsiniz. Sevgiler!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com






Görkem Karman

15 yorum:

  1. Böyle kırmızımsı pembeleri çok seviyorum, sende duruşu da çok güzel zaten sende gördüğüm her ürünü almak istiyorum:) Bunu da yazdım listeye, en kısa zamanda gidip cüzdanımı MAC'te bırakacağım gibi görünüyor:)

    YanıtlaSil
  2. günlük kullanmak için ideal bir ton sana da çok yakışmış canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Keşke birkaç swatch daha koysaydın ne sevap points kazanırdın var ya :D bu rujun o kadar çok değişik görünen swatchı var ki internette!
    Yine de teşekkürler.
    Seviyoruz seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakikaten niye elimdeki duruşunu paylaşmamışım bu sefer, ben de anlamadım :)

      Sil
  4. isiltisina bayildim,iy günlerde kulanin =)

    http://beautiful-life-of-t.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Dün İnci ile bahariye MAC'te senden çok bahsettik. MUA Berat Bey ile baya andık. Ben tam da bu ruju çok beğenerek aldım. Bugün sende yazısını görünce hoş bir tesadüf oldu :) bende rengi tam doğal sağlıklı bir pembe duruyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa, ne zamandır yolum düşmedi Bahariye'ye. Yoksa Berat Bey sayesinde yeni favori MAC şubem oldu kendisi. :)
      Güle güle kullanılsın. :)

      Sil
  6. Rengi gerçekten harika görünüyor :) ki kış için sanki böyle nem verme özelliği olan yapıdaki rujlardan kullanmak çok daha faydalı :) "Çatlaklara Hayır! "

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Görkem, sana bir konuda danışmak istiyorum. Göz altıma kapatıcıyı sürüyorum ama yumuşak, pürüzsüz bir deri olmuyor, bilmiyorum belki kullandığım kapatıcıyla ilgilidir. Bourjois healthy mix concealer kullanıyorum. Yardımmmmmm! :)

    YanıtlaSil
  8. MAC in pek cok rujunu tercih etmiyorum tuhaf bir yapaylik hissi var rujlarinda... genel olarak ruj en sevmediğim makyaj malzemesi olmasi sebebiyle benim icin zor bir ürün...Ama renk hoş görünüyor, yakismis. Dior un rujlari hakkinda ne düşünüyorsunuz?

    YanıtlaSil
  9. Geçen hafta aldığım bir yıldır istek listemde olan ruj (: Çok çok severek kullanıyorum bir haftadır sana da çok yakışmış (:

    YanıtlaSil
  10. Geçen hafta aldığım bir yıldır istek listemde olan ruj (: Çok çok severek kullanıyorum bir haftadır sana da çok yakışmış (:

    YanıtlaSil