Video Haftası!


Görsel için Seda'ya teşekkürler! 


Mutlu Pazarlar! Günün yazısı bir duyuru üzerine olacak. Daha önce yine buradan sizlerle her güne bir video fikrimi paylaşıp çok olumlu dönüşler almıştım. Bu sebeple 23-31 Aralık tarihleri arasında kanalıma her gün yeni bir video yükleyeceğim ve yüklediğim videoları buradan paylaşacağım. Videolar sebebiyle blogda 8 gün kadar yazı olmayacak, sadece videoları paylaşacağım. 

2 Ocak itibariyle de normal yazı düzenime dönüp, her sabah 09:30'da blog yazıları yayınlamaya devam edeceğim. Bu video bolluğu aslında bir deneme süreci. Günlük hayatımı aksatmadan her gün bir video yapıp yükleyebilecek miyim? İnsanlar her gün beni izlemekten sıkılacak mı? Her bir günün videosu aynı özenle yapılmış olacak mı? Bu soruların cevaplarını hep birlikte göreceğiz. 

Video bombardımanı öncesi son yazımı yarın sabah 09:30'da yine bu sayfadan okuyabilirsiniz. Rimmel London'ın ten rengi göz kalemini inceleyeceğim. Herkese sevgiler ve mutlu haftalar! :)


Twitter: urfacemycanvas8
Youtube: yourfaceismycanvas88



Görkem Karman

26 yorum:

  1. Sevgili Gorkem
    Ben senin videon oldugunda is yerinde tabiki seyredemiyorum ama yazini hemen 8:30da okuyorum. Artik isten cikip eve gelir gelmez seyredecegim videolarini, super! Ayrica dun primer ile ilgili soruma verdigin cevap beni cok sevindirdi. Primerin ciltle fondoten arasinda koruyucu bir gorev yapabilmesi cok hosuma gitti. Bu hic aklima gelmemisti. Simdiden cekecegin videolar icin tesekkurler emegine saglik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, soruları da keyifle yanıtlıyorum.
      Sevgiler :)

      Sil
  2. İşte bu anı bekliyodum!
    Her gün seni görmek, enerjini almak çok iyi gelecek!
    Ben eminim üstesinden kalkacaksın tüm soruların :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! bu yoğun dönem öncesi nasıl moral oldu bu yorum bana. :)

      Sil
  3. Her gün yeni bir videonu izlemek bence çok güzel olacak ve eminimki sen bu işin üstesinden gelirsin her gün aynı özenle güzel güzel videolar çekip koyarsın. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim! Bakalım beğenilecek mi :)

      Sil
  4. Yeyyyyy süper süper süper!!

    YanıtlaSil
  5. YAA HER GÜN GÖRKEM KEYFİİ <3

    Derslerim ve sınavlarım o kadar yoğun ki; arada kurtarıcım, beynimin yanmasını önleyen şey pırıl pırıl yüzün ve güzel anlatımın olduğu birkaç video! Her akşam dersten odama döndüğümde en mutlu an: Görkem zamanııı :) Bekliyoruz <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mügit <3
      Çok teşekkür ederim, hep destek, tam destek için!

      Sil
  6. en sonundaa! :)) çok güzel olacak bence de bayılarak izleyeceğiz seni her zamanki gibi :) bir de vlog yapsan aylık mmhh tadından yenmez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! Bu 8 günün sonunda bir değerlendirme yapıp aylık vlog olayına girip girmeme konusunda bir karar vereceğim. :)

      Sil
  7. süper bir haber.Çünkü sizin videolarınızı sabırsızlıkla bekleyen ben ilk başta izleyenlerden olacagım.Süper

    YanıtlaSil
  8. Merhaba!
    Bayıldım bu habere her gün bakıyordum heyecanla Görkem acaba video yüklemiş midir diye :)) Makyaj yapan birini seyretmeyi çok severim zaten senin değişik tarzda videolarını izlerken ayrı bir keyif alıyorum :)) Kolay gelsin :))

    YanıtlaSil
  9. Valla bayılarak izleriz, orası ayrı; ama kendini tüketmemeye dikkat et kuzu!! Kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil
  10. Görkeemmmm bugün Watsons mağazasına girdim, Bourjois' nın ürünlerine bakıyordum. Oradaki görevliye birkaç şey sorarken bu markanın artık Watsons mağazalarına gelmeyeceğini söyledi, yerine Sally Hansen ürünleri gelecekmiş. Bu duyduklarım gerçek mi, herkes biliyordu da ben sonradan mı duydum? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı duyumu ben de aldım ve hangi Watsons'a sorsam öyle bir şey yok dediler, şimdi de evet diyorlarmış, anlamadım gitti :(

      Sil
  11. Çok sevindim bu kararına her gün seni izlemek çok keyifli olacak bizim için umarım sen de çok yorulmadan istediğin gibi olur videolar da arkası hep gelir. Çünkü her gün yeni video var mı diye bakıyorum :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, ben de büyük bir heyecanla bekliyorum video yüklediğim zamanki yorumları :)

      Sil
  12. E ben bu habere pek bir sevindim ki :) Merakla bekliyorum videoları bak şimdiden sabırsızlandım gördün mü :)

    Sevgiler, Buket.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, ben de sabırsızlanıyorum! :)

      Sil
  13. şu sıra bir sebi birde sen videolarınız ve yazılarınızı keyifle takip ediyorum hergün video olayıda süper bir haber merakla bekliyorum keyifle seyrediyor olacağım

    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  14. Merhaba Görkem abla , daha fazla Buket ile Video çekermisin ? Çok seviyoruz kardeşini ve Buketde bir Kanal açmayı düşünüyormu ?

    Sevgiler , Seval.

    YanıtlaSil
  15. Merhaba Görkem abla :) ,
    Buket ile daha fazla Video çekebilirmisin ?
    Kız kardeşini çok seviyoruz ♡
    Senide tabi ki ♥
    Buketde Kanal açmayı düşünüyormu ?
    Çok Süper olurdu açabilirse :))
    Daha fazla Vlog çekermisin :) ?
    Teşekkür ederim

    Sevgiler, Seval.

    YanıtlaSil