Günlük Makyaj!



Günaydın! Son zamanlarda istisnasız hep aynı makyajı yapıyorum. Yeni videomda da sizlerle bu rutini paylaşıyorum. İzlemek için BURAYA tıklayabilirsiniz. Sevgiler :)

Görkem Karman

6 yorum:

  1. Saçlar çok yakışmış Görkem .

    YanıtlaSil
  2. Dün gece bir videonuza denk geldim ve iyi ki de gelmişim harika anlatıyorsunuz sorularımın cevabını alıyorum en iyi takipçilerinizden olacağıma emin olabilirsiniz :)

    YanıtlaSil
  3. blog güzel yaptıkların güzel makyajlar güzel tüyolar güzel ama videolar için daha yüksek bağlantı gerekiyor sessiz heryerde izlenemiyor.yazıda olsa nasıl olur

    YanıtlaSil
  4. Krem allık ve ruj :) Krem allığı allıklarınla ilgili yaptığın videodan hatırladım :) Son zamanlarda M.A.C rujları arasında arayış içindeyim ama vişne çürüğü bir renk arıyorum Görkem :( Karar veremiyorum,yardımcı olursan çok mutlu olucam :)

    YanıtlaSil
  5. Blogun güzel ama bende nurtatlısına katılıyorum. Yazılı da olsa iyi olacak. Bende bloguma beklerim. Üzerinde çalışıyorum hala :)
    http://icimdenngeldi.blogspot.com/ :) :) beklerim.
    MUTLU YILLAR :)

    YanıtlaSil
  6. Saçlara bayıdım çok yakışmış, güle güle kullan ;) verdiğin bilgileri takip etmek adına blogunu takibe alıyorum :) bana da beklerim, sevgiler.

    YanıtlaSil