ALIX AVIEN Eyeliner Pen || Kalem Eyeliner





Günaydın! Bugün sizlere Alix Avien'in kalem linerını tanıtacağım. Neden mi? Aralık ayının ilk günleri, haftanın başlangıcı simsiyah olsun istedim de ondan!




Gördüğünüz gibi inceden kalına giden bir aplikatörü var ve bu, uygulamayı çok kolaylaştırıyor. Aplikatör sivri olmasına rağmen ideal yumuşaklıkta. Gözlerin en iç kısmını bile acıtmıyor, kontrolü tamamen size bırakıyor. İster inceden kalına, ister kuyruklu eyeliner yapabiliyorsunuz.




Ben 'eyeliner' konusuna pek aşina değilim. Senelerdir jel eyeliner ve açılı fırça kullanırım. Bloğumu takip edenlerin de bildiği gibi çoğu zaman gözlerimi, siyah farı eyeliner gibi kullanarak çerçevelerim. Şekil olarak da klasik badem formu korurum. Kuyruklu eyelinerın da yanından bile geçmediğim için bu formdaki ürünlere elim pek gitmez ancak yine de farklı 2-3 markanın (Rimmel London ve Maybelline.) kalem linerlarını denemiş biri olarak Alix Avien'in bu konuda çok çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. 

Renk gördüğünüz gibi ilk çizimde siyahlığını gösteriyor. Yukarıdaki fotoğrafta tek kat uyguladım ancak 2. katı geçtiğimde daha da koyu oluyor. Çabuk kuruyor, silene kadar akma yapmıyor.




Özellikle kuyruklu eyeliner seven ve uygulamada zorluk çekenlerin, simsiyah ve gün içinde akmayan bir eyeliner arayanların severek kullanacağı bir ürün olduğunu düşünüyorum. Ben de severek kullanıyorum ancak bitince satın alacağımı düşünmüyorum çünkü söylediğim gibi keskin çizgilerden kaçıyorum ve hem göz içine, hem de dışına kullandığım MAC Blacktrack jel eyelinerımdan vazgeçemiyorum.

Kuyruklu eyeliner sevenler için kefil olduğum bu ürünü Watsons mağazalarında bulabilirsiniz. Siz eyelinerınızı nasıl kullanıyorsunuz?


*Ürün Alix Avien tarafından deneyimlemem için gönderilmiştir. Bu yazıdaki tüm yorumlar 2,5 haftalık kullanımım sonrasında objektif düşüncelerimdir.


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

13 yorum:

  1. ben göz kalemlerinii eyeliner olarak kullanıyorum. kuyruk konusu da çok çetrefilli hiç bir zaman iki gözüme de uyguladığım kuyruk aynı olmaz :) o yüzden badem badem gezmek en iyisi :)

    YanıtlaSil
  2. Görkemcim her ne kadar sen sevmesende seni kuyruklu eyeliner ile görmeyi çok isterim :)
    Ben de yıllardır Maybelline Liner Express eyeliner kullanıyorum. Kullanımı çok rahat, kuyruklu eyeliner çekmek için birebir. Eyeliner sürmekte zorluk çekenlere tavsiye edebilirim.

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize saglik Gorkem :) Artik Sizden vazgecemez bir takipciniz oldum ben de. Oncelikle emeginze saglik demek istiyorum. Sizi takip etmek cok keyifli. Surekli blog da bir sey arayip yeni eski mumkun oldugunca fazla degerlendirmenizi okuma cabasindayim :) Ricam uygyn olursa bir tek sans videosu yapmaniz :) Her makyaj urunu icin tek sansiniz olsa o urun icin hangi markaninkini secerdiniz :) Simdiden tesekkurler guzel cevabiniz icin

    YanıtlaSil
  4. Ben de jel eyeliner ve açılı fırça kullananlardanım ama belki kalem şeklinde olması sayesinde kullanmak benim için de kolay olur. Bir deneyesim geldi bu eyelinerı :)

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Gorkem,
    Tesekkurler paylasimin icin. Ben Bobbi Brown eyeliner gel kullaniyorum granit ink. Keskin cizgi banada dogaldan uzak geliyo. Seni seyredelide zaten kuyruktan sogudum. Kuyruksuz eyeliner daha abartisiz sade geliyor artik. Bazende mac fix plusla farimi islatip eyeliner yapiyorum. Buda cok hosuma gidiyor. Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Gecenlerde kardesimin tavsiyesiyle alix avien in siyah göz kalemini aldim fiyatini tam hatirlayamiyorum ama 10tl nin altındaydı çok çok memnun kaldim görkem kesinlikle denemelisin kesinlikle akma yapmıyor. Blogunu zevkle takip ediyorum cok basarilisin, sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. ben bunu bulamadım bize yakın gratislerde, siyahın tonu iyiymiş, sen begendiysen ben de begenirim :)

    YanıtlaSil
  9. ben maybeline gel eyeliner kullanıyorum ama kalem formunda yeni bir ürün denemek istiyorum.alix avien'in bu ürünü ile ilgili güzel yorumlar okuyorum.sanırım bir şans vermek lazım.sevgiler:)

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. merhaba blogunuzu yeni takip etmeye başladım.elinize emeginize sağlık çok hoş yazılar yazıyorsunuz :) bende loreal jel eyeliner kullanıyorumm.ama maybelineyi de cok merak ediyorum.sizce hangisi daha iyi ve neden :) bu arada böyle bi eyelinerda denemek istiyorum.en yakın zamanda almalıyım :)

    YanıtlaSil
  12. Seni dinledim ve aldım iyiki dinlemişim :)

    YanıtlaSil