Charlotte Tilbury The Vintage Vamp Giveaway || Far Paleti + ÇEKİLİŞ!

SCROLL DOWN FOR ENGLISH!


Günaydın! Havalar böyle kapalı, soğuk ve yağışlı diye midir bilmem, ben bu ara pek mutluyum. Kış benim mevsimim, bütün işlerimin rast gittiği, hayatımın en güzel zamanlarını yaşatan mevsimimdir, büyük ihtimalle ondan. Lafı uzatmadan günün konusuna dönüyorum. Bu sene yılbaşı çekilişimi ikiye böldüm; far paletini blogdan, fırça setini ise Youtube kanalım üzerinden hediye etmeye karar verdim. Bu kez çok kalabalık paketler hazırlamadım çünkü 18 Ocak'ta blogumun 2. yaşını gösterişli bir şeylerle kutlamak istiyorum. Lafı istemeden yine uzattım sanırım. Evet, bu bir inceleme ve çekiliş yazısı olacak! 

Good morning! I'm feeling super happy, on the top of the clouds. The reason is simple; it's winter time. It's cloudy, windy, snowy and cold! Anyways, today it's going to be a review & giveaway post. I'm also going to be giving away a Real Techniques set on my Youtube channel soon!




Londra seyahatimin en heyecanlı kısmı Selfridges'e girip Charlotte Tilbury standına yöneldiğim andı. Bilmeyenler için Charlotte Tilbury; Londra asıllı, 20 senedir yabancı ünlülerin makyajlarını yapan, birkaç ay önce de kendi markasını piyasaya süren çok başarılı bir artist. Hakkında daha fazla bilgi almak, ürünlerini incelemek isteyenler buraya, Youtube'daki makyaj videolarını izlemek isteyenler ise buraya tıklayabilirler. Ben kendime ve sizlere, CT koleksiyonunun fikrimce en gösterişli far paleti olan The Vintage Vamp'i seçtim. Paketi kahve ve kırmızı altın renginde, oldukça şık ve kaliteli.

Without a doubt, the most exciting part of my London trip was when I walked in Selfridges and picked myself some Charlotte Tilbury goodies. If you don't know about her, click here to read her bio and about her makeup line. Click here to watch her Youtube tutorials. Back on to the giveaway, I've picked the most beautiful palette of her line; The Vintage Vamp. The packaging is brown and rose gold. Everything about it makes you think 'Wow, this is luxurious!'




Paleti açtığınızda aynadaki minik yıldız, ürünü güzelleştiren minik detaylardan.

The little star on the mirror is one of the beautiful details.




Paketin arkasında farları nasıl kullanacağınız basitçe numaralarla belirlenmiş. Buradaki yönergeye göre ilk far tüm göz kapağına, ikinci renk gölgelendirmek amacıyla, üçüncü renk gözlerin dış köşelerini dumanlı hale getirmek ve dördüncü yani en ışıltılı renk ise tüm göz kapağını ortaya çıkarmak amacıyla kullanılmalı. Ben de en güzel sonucu böyle elde ettim.

There's a little chart, that tells you how to use the shadows. Including that, you need to use the first color all over the lid, the second color to add some definition, the third one to smoke it up and the last one to pop the eyes with some glitter.




1 numaralı far MAC Naked Lunch'ın daha pembe hali gibi. 2 numaralı renk ise MAC Swiss Chocolate'ın hafif ışıltılısı. 3 numara ise MAC Sketch'in biraz daha koyusu. 4 numaranın turuncumsu hali ise sizi korkutmasın, yalnızca sim veriyor.

The first shade is like a pinkier version of MAC Naked Lunch. The second one reminds me of MAC Swiss Chocolate but a littler bit shinier. The third one's like MAC Sketch but a little deeper and the last one, which looks like a gold-bronze surprisingly doesn't give any color, it just adds a generous amount of glitter.






Ben bu paleti kullanarak, biri daha aydınlık olmak üzere iki farklı göz makyajı yaptım. İlkinde 2 numaralı rengi tüm göz kapağıma yayıp 3 numaralı renkle gölgelendirdim. 1 numaralı rengi ise göz pınarlarıma ve kaş altıma uyguladım. Sonuç aşağıda.

I went for 2 different looks, using this palette. The first one is a little darker. I used the shadow 2 all over the lid and smoked it up with the 3rd one. Highlighted my brow bone and the inner corners with the 1st shade. See the pictures down below.








İkinci makyajda ise 1 numaralı rengi tüm göz kapağıma uyguladım ve 2 numaralı farla gölgelendirdim. 3 numaralı rengi alt kirpik diplerime uyguladım ve 4 numaralı ışıltıyı tüm göz kapağıma düz bir fırçayla uyguladım. Sonuç aşağıda.

For the second look; I applied the 1st shade all over the lid and gave my eyes a little definition, using the 2nd color. The 3rd shade went very close to my bottom lash line and number 4 made my eyes super glittery!








Şimdi gelelim çekilişe. Bu paleti kazanacak kişi, belki yılbaşı makyajını bu renklerle yapmak ister diye düşünerek çekilişi 23.12.2013 tarihinde sonuçlandıracağım. Kurallar ise her zamanki gibi; blogumu Bloglovin veya GFC (Google Friend Connect) yani Blogger üzerinden takip etmeniz ve bu yazının altına, her gün kontrol ettiğiniz mail adresinizle birlikte 2014'ten beklentinizi yazmanız ve YALNIZCA 1 YORUM BIRAKMANIZ. Twitter, Facebook vb sosyal mecralardan duyurmak ekstra hak kazandırmayacaktır. Herkese bol şans! 2014 hepimiz için hayırlı, mutlu ve sağlıklı bir yıl olsun. Devamı zaten kendiliğinden olur. :)

The giveaway rules are very simple. You must be following my blog either on Blogger or Bloglovin' and leave a comment on this post, telling me about your expectations from 2014. Don't forget to write down your e-mail adress! This giveaway's international and will end on 23.12.2013! Good luck!

Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Youtube: yourfaceismycanvas88
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

1.380 yorum:

  1. Merhaba görkem yine harikasın hediye muhteşem:))
    2014 yılında önce sağlık,huzur ve para istiyorum diğerleri kendilinden gelir inşallah.herkesin yeni yılını kutluyorum:))
    sevgilerimlee...

    tuba.uc@gmail.com

    http://she-rahikayesi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. merhaba görki:) öncelikle hediylerin için ayrıca teşkkürler.. Bu yılki dileğim tabiki sağlık huzur ayrıca mahir:) inş bu sefer benim olur öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, 2014'ten en büyük beklentim Alesden iyi bir puan alıp yüksek lisansa başlayabilmek. :)
    gzm_gdr@hotmail.com

    YanıtlaSil
  4. günaydın...blogunuzu asabi cadı adıyla takip ediyorum...
    bloglovinde tugbaigde adıyla takip ediyorum...
    renkleri çok beğendim...yıldız figürüne zaafım var sanırım...çok ince bir düşünce olmuş :)
    mail: tugbaigde@hotmail.com
    2014 beklentim sadece sağlık...

    YanıtlaSil
  5. canım benim zaten sürekli her kanaldan takip ediyorum seni ve sabahın köründe işe giderken filan aklıma seni getirip gaza gelip 2gr makyajsız çıkmıyordum ama geçen hafta şirket iflası yüzünden işten çıkarıldım 2014 den dileğim de haliyle bir iş olacak :) gamiize@hotmail.com

    YanıtlaSil
  6. 2014 den bitmeyen mutluluklar istiyorum (: ve yeni bir iş diliyorum...
    dilegimtsdmr@hotmail.com.tr
    aynı zamanda youtube daki çekilişinize de katılmıştım fakat gmail şifremi unuttuğumdan bugün yeni bir hesap oluşturdum.olur da şans bana güler ve kazanırsam diye belirtmek istedim (dilektsdmr@gmail.com hesabıyla katılmıştım çekilişe)

    YanıtlaSil
  7. normalde blogum üzerinden seni izliyorum ama Google Friend Connect ile mi oluyo bu inan bulamadım. :( 2014ten beklentilerimi minimum tutmaya karar verdim, az beklenti çok mutluluk..

    lerzan.avsar@gmail.com

    YanıtlaSil
  8. Görkemcim paletle yaptğın makyaj harika. Umarım bu güzel yılbaşı hediyesini ben kazanırım :)

    YanıtlaSil
  9. Tugba ruzgar olarak takipteyim gfcden. 2014ten düzenli bir hayat bekliyorum 2013tende beklemiştim ama olmadı :(
    tugbaruzgar26@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. 2014ten en buyuk beklentim tus u kazanmak:)

    YanıtlaSil
  11. 2014ten en buyuk beklentim tus u kazanmak:)

    YanıtlaSil
  12. sumeyra-sen@hotmail.com beklentim tabiki tusu kazanmak:))

    YanıtlaSil
  13. her ikisinden de takipteyim. Umarım yeni yıl herkese iyilik, sağlık ve bol bol gülümseme getirir :)

    YanıtlaSil
  14. Merhaba
    Bu renkler tam benim renklerim o yüzden katılmadan edemedim :)
    yar bana bir eğlence adıyla gfc ve bloglovinde izliyorum.
    2014ten beklentim bana yurtdışının kapılarını açması ve mezun olmam. Hadı hayırlısı :)
    meryemtvsnc@gmail.com

    YanıtlaSil
  15. Yeni yıldan en büyük dileğim ülkedeki her insanın hem maddi hem manevi olarak mutlu olabilmesi...teşekkürler

    YanıtlaSil
  16. Merhaba,

    2014 yılında maddi anlamda feraha çıktığımı görmek istiyorum :) Herkesin sağlığı dışındaki en önemli dileğim budur. Mail adresim scanan@gmail.com

    YanıtlaSil
  17. senay-48@hotmail.com
    2014 ten beklentim başari, saglikk :)

    YanıtlaSil
  18. 2014 ten beklentim tabiki daha fazla mutluluk ve daha fazla alışveriş ;) mailim: mervebedirli@gmail.com

    YanıtlaSil
  19. Cok guzell renkler ve yeni yilda kullanma ihtimaline kadar dusunup yine dusuncelilik ornegi sergileyen gorkem :-) hersey gonlunce olsun cokkk opuyorum :-*

    YanıtlaSil
  20. çok güzel bir hediye seçmişsin yine..2014'ten beklentim senin yaptığın çekilişlerden birini artık kazanmak:)

    mcrprst@gmail.com

    YanıtlaSil
  21. Yasemin Ergenç adıyla takipteyim.

    2014ten dileğim daha az şeyden korktuğum bir yıl olması :))

    yaseminergenc39@gmail.com

    YanıtlaSil
  22. Merhaba, blogunu çok seviyorum ve günlük okumalarıma ekledim :)) 2014 ten beklentim, yazmayı istediğim kitabı yazabilmek ve bastırabilmek. Hepimiz için harika bir yıl olsun, sevgiler !

    YanıtlaSil
  23. senay-48@hotmail.com
    2014ten beklentim bol saglikli, basarili ve huzurlu bir yilll :)

    YanıtlaSil
  24. Her yerden zaten takip ediyorum :))
    Tüm beklentim istediğim üniversiteyi kazanıp annemin söz verdiği istanbul tatilini yapmak :))

    YanıtlaSil
  25. Bu markayı ve far paletini çok merak ediyorum gerçekten, yaptığın iki makyaj da çok güzel olmuş..
    2014 sağlık ve güç getirsin, geri kalanlar bunlarla gelir zaten. Biraz da şans hiç fena olmaz (:
    Tabi ki takipçinim.
    ebrucvsgl@gmail.com

    YanıtlaSil
  26. pazienza03@gmail.com /eceabd olarak gfc de
    ece abdurrahmanoğlu er olarak bloglovinde izliyorum
    mail: pluggertb@hotmail.com
    bu yıldan da her zamankı gibi mutlu ve saglıklı olmayı dılıyorum ,cok farklı birşey değil yani :))

    YanıtlaSil
  27. İşte bir muhteşem makyaj örneği daha! Palete bayıldım Görkemcim :)
    2014'te miniğim ve eşimle sağlık-huzur-mutluluk dolu günler diliyorum. Fakat daha da önemlisi; miniğimi iyi yetiştirebilmek için önüme çıkan her fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum :)

    Sevgiler ve mutlu yıllar...

    worldsameworld@hotmail.com

    YanıtlaSil
  28. burcu.k.dayi@gmail.com

    2014 ten beklentim sağlık,mutluluk ve tabiki herkese lazım olan para :)

    YanıtlaSil
  29. 2014'ten tek beklentim var o da huzur.
    stanriyar@gmail.com

    YanıtlaSil
  30. Çok güzel bir hediye. Yeni yıldan kendim ve bütün kadınlar için bol bol aşk bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  31. Merhaba görkemcim,bu farları çok merak edıyordum gercekten cok şık gorunuyor hem renkler hemde kutusu.özellikle yıldız detayına bayıldım:).
    Yeni yılda sadece huzur istiyorum ve de tabı arada ıstedıgım makyaj urunlerını alabılmeyı ıstıyorum :).senınde bu arada tum dıleklerın gerceklesır umarım...
    ozgeakyol@gmail.com

    YanıtlaSil
  32. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  33. Bu paleti ilk paylaştığında bayılmıştım. Umarım şansım açık olur çok begendim cunku. purenthetimelady olarak zaten takipteyim. purenthetimelady@hotmail.com ise mailim

    YanıtlaSil
  34. ayyy cok guzelmiş..
    bu aralar 2014 ten tek beklentim atanabilmek :)
    dokuzgen@gmail.com
    ben kazanrsam yilbaşi makyajimi kesinlikle bu paletle yapicam :)

    YanıtlaSil
  35. 2014 den tabi ki ve yalnızca AŞK bekliyorum :)
    yas
    mydreamsaretheonlytrue@gmail.com

    YanıtlaSil
  36. Ayyy bayıldım ben bunaa :) cok tatlı keşke bana cıksa :)) 2014ten beklentim tabi ki sağlık huzur bunlar basta ama bu yıldan çoook umutluyum.nice mutlu seneler herkese ... :)

    YanıtlaSil
  37. Hemmen katildim palet harika takipteyim.
    betuleyl@gmail.com

    YanıtlaSil
  38. merhaba yine çok güzel bi hediye seçmişsin

    bu yıl nişanlım askere gidecek ve onun bir an önce askerliğini bitirip gelmesini istiyorum :)

    gülçin taşkın ismiyle heryerde takip ediyorum :)

    gulcintaskin1@gmail.com

    YanıtlaSil
  39. Canim heryerden takipcinim makeupbyburcugul ismiyle. Yeni yildan huzur diliyorum. Mail burcugul.oztas@yahoo.com.tr

    YanıtlaSil
  40. merhaba yine çok güzel bir çekiliş hazırlamışsın

    2014 yılında nişanlım askere gidiyor ve ben onun sorunsuz bir şekilde askerliğini bitirip dönmesini istiyorum :)
    az önce yazdığım yorum hata raporu verdi umarım 2 kez yazmış olmamışımdır

    gülçin taşkın ismiyle heryerde takip ediyorum :)
    gulcintaskin1@gmail.com

    YanıtlaSil
  41. Senay- 48@hotmail.com
    2014ten beklentim bol saglikli, huzurlu ve basariliolsunn:)

    YanıtlaSil
  42. 2014'ten huzurlu bir iş diliyorum.
    Sağlık, mutluluk zaten hep dualarda😃
    İyi yıllar!
    zeyesra@gmail.com

    YanıtlaSil
  43. Yeni bir aşk yeni bir iş yine gülecek bir neden lazım :) bir de bu palet :) nazliispir@hotmailcom

    YanıtlaSil
  44. İçtenliğinle her sabahımızı keyiflendiren insan! <3
    Onun dışında çekiliş yine yeni yeniden süper!
    cansuekmen95@hotmail.com
    2014'ten beklentim: Üniversite hayatım yeni başladı, önce 2013'te istediğim üniversiteyi kazandım şimdi ilk yılımı başarıyla sonuçlandırmak istiyorum. Geleceğimi etkileyecek ve seçtiğim meslekte bana akıl hocası olacak insanlarla tanışmak istiyorum..
    Erkek arkadaşımla 2.yılımızı doldurucaz inşallah ve ben yeni yılda da mutluluğumuzun daimiyetini sağlayacak bir yeni yılı daha yaşamak istiyorum onunla!
    Benimkiler bu kadar ama bir küçük dileğim daha var, o da bizi bu kadar düşünen, benimseyen ve önem veren sevgili Görkemin sevdikleriyle mutlu huzurlu bir yıl daha geçirmesi..
    Bunun yanında bol kozmetikli ve sevenlerinin daha da arttığı bir yıl diliyorum sana! :)

    YanıtlaSil
  45. Merhabalar:) hem bloglovinden hemd e gfcden takipçinizim.
    Gfc ashley
    Bloglovin aslieren95 adıyla
    2014ten en büyük beklentim sağlık ve hayalimdeki üniversiteye girebilmek:) arada bol bol makyaj da olursa tadından yenmez:)
    Çekiliş için çok teşekkürler her zamanki gibi çok güzel şeyler seçmişsiniz.
    aslieren95@gmail.com

    YanıtlaSil
  46. Yeni yildan beklentim aşk aşk aşk!☺️😍💕💍🙏🎅🎄🎁🎈

    YanıtlaSil
  47. Merhaba Görkem, ilk yorum yapan ben miyim bilmiyorum ama bloğunu her sabah 9:30da hevesle açıp okuyorum. benim yeni yıldan umudum; umarım daha fazla kilo almam :) herkes nasıl istiyorsa öyle bir yıl geçirir inş. :)
    mail adresim: acar-buse@hotmail.com. Umarım bu yılbaşının şanslısı benimdir. :):)
    sevgiyle kal.
    Buse

    YanıtlaSil
  48. Çok güzel bir dörtlü :) umarım bana çıkar :)
    2014te Türkiye'min içinde bulunduğu bu kötü durumdan çıkması en büyük hayalim. Umarım olur bu.. :)

    ezgird@gmail.com

    YanıtlaSil
  49. Günaydın Görkem!

    Yeni yıldan beklentim bana, aileme, sevdiklerime, sevenlerime, vatana millete huzur mutluluk getirmesi....
    2014 bu çekilişe yorum bırakan herkesin ve senin yılın olur umarım.

    gzdeyasar>gmail.com

    YanıtlaSil
  50. 2014'ten en büyük beklentim, düğünümü sağ salim, güzel bir şekilde atlatmak.. ;)
    tetikgozde@hotmail.com
    Herkese iyi şanslar, palet süpermiş :)

    YanıtlaSil
  51. 2014 den kavgasız gürültüsüz gazsız bir yıl diliyorum:)
    ummuhan.celikel@hotmail.com

    YanıtlaSil
  52. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  53. ipek.tgc@hotmail.com
    Mutlu ve huzurlu bir 2014 olsunn. .

    YanıtlaSil
  54. Görkemcim senin bu güzel çekilişlerine katılmaktan büyük heyecan duyuyorum. Dilerim bu sefer şans bana güler :)

    2014'ten dileğim sadece sağlık ve huzur... Şimdiden herkese iyi bir yıl diliyorum.

    kirazlidondurma@gmail.com

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  55. Günaydıııııııııııııın :) Yine harika bir çekiliş bizi bekliyor. Yeni yıl herkese mutluluk getirir umarım. Benim tek dileğim 2014ü İzmir'de bitirmek. Herkese bol şans diliyorum :)
    mervekurucu@hotmail.com.tr

    YanıtlaSil
  56. Göörkemciim ♡

    Yine süper bir seçim, takipçilerini bu kadar şımartan kac blogger vardır ki? :) 2014'ten beklentim: İlk etapta Ocak ayındaki Final döneminin iyi şekilde geçmesi, ODTÜ'nün "ÖPTÜ" olmaması :D Ama tüm bir yıl tüm sevdiklerimle heep birlikte olmak, daha önce hiç görmediğim bir yere gitmek, bol bol fotoğraf çekebilmek ve -şu anda ölü resmen- var olan blogumla ilgilenmek yeni bir tasarım yapmak vs. Kozmetik de mi koysam bu beklentilerime? İki ciltlik kitap olacak beklentiler, aah ah insanoğlu açgözlü işte.. :)

    Ay ne çok şey istedim! O zaman mail adresim: muge.lubic@gmail.com

    Twitter:MugeLubic

    Çok öpüyorum! Herkese bol şans ve umarım 2014 için dilenen her şey gerçekleşir herkes için :)

    YanıtlaSil
  57. Seni her iki yerden de takip ediyorum :)
    Benin 2014'ten beklentim sağlık ve huzur okulumda da biraz başarı elde edersem hiç fena olmaz tabi :)
    Mail adresim aksu.muge@hotmail.com

    YanıtlaSil
  58. merhaba :)
    yabancı bloglar tarafından da çok övülen bu ürünleri çook merak ediyorum.umarım ülkemize de gelirler bizde güzelliklerinden yararlanırız.:)
    benim 2014'ten beklentim gezmek,çok gezmek! :)
    çekiliş sonucunu merakla bekliyorum.
    sevgiler!
    basak.zulfikar@hotmail.com

    YanıtlaSil
  59. sevgili görkemcim çekilişi yılbaşı öncesine çekmen senden beklenen çok ince bir düşünce olmuş.gelelim yeni yıldan beklentime.her yıl gibi bende eşimle ve 6 yaşındaki yakışıklı oğluşumla mutlu huzurlu ve bol bereketli bir yıl olmasını isterim tabikide bol bol güzellik ve kozmetikte olursa bayılırım.....sevgiler
    imagin35@hotmail.com

    YanıtlaSil
  60. Gorkem yine muthis bir hediye
    Yeni yildan saglik ve bolca mutluluk diliyorum herkese bol sans :)))

    Melikebirel@gmail.com

    YanıtlaSil
  61. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  62. caglaceyhan@yandex.com
    2014 hepimize sağlık ve huzur getirsin :)

    YanıtlaSil
  63. tulebas@hotmail.com

    2014'ten beklentim; aşk. :)

    YanıtlaSil
  64. selam görkem,umarım benim olur,çok güzel görünüyor :)
    2014'ten tek beklentim 2013 gibi geçmemesi galiba:)
    denizcakillilar@gmail.com

    YanıtlaSil
  65. zaimhale@gmail.com
    2014 ten beklentim Allahin izniyle saglikli bir bebegimiz olmasini esimle cok istiyoruz. Insallah siz bana sans getirisiniz.
    Hale Zaim

    YanıtlaSil
  66. zaimhale@gmail.com
    2014 ten beklentim Allahin izniyle saglikli bir bebegimiz olmasini esimle cok istiyoruz. Insallah siz bana sans getirisiniz.
    Hale Zaim

    YanıtlaSil
  67. 2014 yılından beklentim bol seyahat ve güzel bir eğitim hayatı :)
    sparklingpeachy@gmail.com

    YanıtlaSil
  68. renkler çok güzel görünüyr sanada çok yakışmış canım seni gfc ve bloglovinden makyajhanesi olarak takip ediyorum
    Mail adresim : makyajhanesi@gmail.com
    Not:bende ufak bir çekiliş düzenledim katılmak istersen beklerim(makyajhanesi.blogspot.com) teşekkürler şimdiden

    YanıtlaSil
  69. Yeni yildan sağlıklı günler diliyorum sadece. Tek dilegim bu :)
    Mail adresim: isik.melek@yahoo.com

    YanıtlaSil
  70. merhabalar
    bloglovinden bahar06 olarak takip ediyorum
    yeni yıldan beklentim 2013ten daha güzel bir yıl olması
    bahargunerb@gmail.com

    YanıtlaSil
  71. aa ben bu paleti çok istiyorum; en sevdiğim renkler çünkü!! 2014'ten sağ salim çıkmayı umuyorum şimdilik :) xo denizberil.b@gmail.com

    YanıtlaSil
  72. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  73. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  74. Mail adresim : valaelbereth@gmail.com
    Bloglovinden takipteyim
    2014ten beklentim sadece huzurlu sağlıklı bir yıl ve sınıfta kalmamak :)

    YanıtlaSil
  75. 2014 den iş güç sahibi evli mutlu ve huzurlu olmayı bekliyorum. Blogu her gün takip ediyorum cok basarilisin. nilaytoprak@hotmail.com

    YanıtlaSil
  76. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  77. Tekrardan çok teşekkürler. Renkler yine güzel zevkine uyumlu en sevdiğimen :) Yeni yıldan umudum tabiki öncelikle sağlık, mutluluk, huzur, başarı. Sonra yükseklisansımı iyi bir şekilde tamamlama. Ayrıca sana da mutluluklar bol başarılar dilerim.
    darkgreenleyl@hotmail.com
    gfc: Barzah
    bloglovin: Leyla Çetinkaya Tuğcu

    YanıtlaSil
  78. Merhaba Görkem, 2014 yılında hepimiz için sağlık ,huzur ve mutluluk diliyorum..

    goksusa@gmail.com

    YanıtlaSil
  79. ozelnilsu@gmail.com
    2014ten beklentim sağlık dolu bol kazançlı ve bol alışverişli bir yıl olması :))
    4 numaralı farın rengine bayıldım ayrıca :)

    YanıtlaSil
  80. Pinargevrek@gmail.com
    2014den yeni guzel bir ev ve is istiyorumm ve tabii bu paletide :)

    YanıtlaSil
  81. Günün ilk işi olarak haber sitelerini ve blogunu açıyorum, günden ve zamandan bir şeyler kaçırmamak, geri kalmamak için =)
    2014 ten beklentim değil aslında bu sadece hayattan istediğim bir şey, biraz akıl huzuru...
    Her şey için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  82. merhaba
    2014 ten beklentim kilo vermekkkkk :(( )))
    renkleri çok beğendim benim olsunlar ya :)
    meral unal
    meralumeral@gmail.com
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  83. Yeni yil herkes icin guzel seyler getirsin banada basarilar getirsin :) cemre.ersoz@gmail.com

    YanıtlaSil
  84. cloud10beuty'de sam'in paketini yemiş bitirmişler resmen 2 günde başka yerden sipariş vermek zorunda kaldım :/

    YanıtlaSil
  85. 2014'ten beklediğim şey mesleğim ile ilgili güzel şeyler yapabilmek :)
    Sürekli kontrol ettiğim mail adresim ise; tugceenginkaya@gmail.com
    Bu arada tebrikler, enerjine ve çalışkanlığına hayranım. :)

    YanıtlaSil
  86. Yine güne sennle başladım =) çok mutlu oluyorum bişiler yazdğnı tanıttğnı gördğmde... tatlım çok çok çok güzl bayıldım... Her zmnki gbi harikasın ne diyeblrmki... Böle gzl şeyler gösterysn dayanmyrz cnm =) bu palet benm olmalı yaaaa inşlh.ben kazanrm.. yılbaşı kıyafetm bu tonlarda makyaj istyrdu sanki sesimi duymşsn görkemcim.. 2014 benm için çok önmli bian önce vakit geçsn istyrm.. sevdğmle çok çok çok aşık oldğm insnla kendi evimize gdicez allahn iznyle =) veee bu yıl bizim yılımız =) tam 6.5yıldr beraberz... 2014 evlenyrzzzz =) ne bilym ben bunu yazmak istedm. çnkü hayatmn en önmli en özel yılı olucak 2014..
    Cnm inşlh.2014 sana sağlık mutluluk dileklernn tümünn gerçekleştği bi yıl olur =) ve bol bol videolar çekersn ;) Tatlm inşlh. çekilişi ben kazanrm =) ..(Tuğçe).. Cnm, ailemn üyeliği var ve ben sürekli ordn takip edyrm... girginyusuf45@msn.com

    YanıtlaSil
  87. 2014'ten beklediğim şey mesleğim ile ilgili güzel şeyler yapabilmek :)
    Sürekli kontrol ettiğim mail adresim ise; tugceenginkaya@gmail.com
    Bu arada tebrikler, enerjine ve çalışkanlığına hayranım. :)

    YanıtlaSil
  88. Herzamanheryerdekozmetik adıyla bloglovinde ve gfcde takipteyim.yeni yıldan artık tek beklentim oğlum ve eşimle sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler. Allahtan başka hiç bir dileğim yok yeterli hep birlikte sağlıklı mutlu günler geçirelim.
    ozlemozdemir303@gmail.cosevgiler

    YanıtlaSil
  89. galiba benim yeni yıldan beklentim düzenli bi hayat.yaşadığımız onca karmaşanın artık son bulup en azından bazı şeylerin yerli yerine oturması.
    gfc üzerinden takipteydm zaten
    blue_green1988@hotmail.com

    YanıtlaSil
  90. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  91. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  92. Lady Lawyer olarak GFC ve Bloglovin'de takipçinim zaten :) 2014 yılının meslek hayatıma başarılar getirmesini diliyorum :)
    tuubaonur@gmail.com

    YanıtlaSil
  93. 2014'ten; içime sinen güzel bir eve tasınmayı, huzurlu ve rahat bir iş ortamı, birde güzel seyahat imkanları umuyorum, istiyorum, bekliyorum :)
    ekebapci@gmail.com

    www.siyahbaykus.blogspot.com

    YanıtlaSil
  94. şu karlı buzlu denetime geldiğim günde içimi ısıttın yaa :) palete bayıldım! 2014'te artık öğrencilikten çıkıp kendi ayaklarım üzerinde durmaya başlıyorum ve bunu devam ettirebilmeyi diliyorum. Şubatta stajyerliğim bitsin veeee çalıştığım yerde kalabileyim. En büyük dileğim budur! İnsanın kendi parasını kazanması kadar güzel bir şey yok herhalde! Görkem bu benim olsun <3 zaten takipteyim şans bana gülsün inşallah!

    emndngz@gmail.com

    YanıtlaSil
  95. şu karlı buzlu denetime geldiğim günde içimi ısıttın yaa :) palete bayıldım! 2014'te artık öğrencilikten çıkıp kendi ayaklarım üzerinde durmaya başlıyorum ve bunu devam ettirebilmeyi diliyorum. Şubatta stajyerliğim bitsin veeee çalıştığım yerde kalabileyim. En büyük dileğim budur! İnsanın kendi parasını kazanması kadar güzel bir şey yok herhalde! Görkem bu benim olsun <3 zaten takipteyim şans bana gülsün inşallah!

    emndngz@gmail.com

    YanıtlaSil
  96. Yeni yildan beklentim aşk aşk aşk!☺️😍💕💍🙏🎅🎄🎁🎈[aysenozer@yahoo.com].

    YanıtlaSil
  97. 2014 artık benim yılım olsun ve 5 yıldır istediğim hayalim artık gerçekleşsin :) mail adresim aysenur-keles@hotmail.com

    YanıtlaSil
  98. Bu yildan herkez icin saglik diliyorum...pinartayci@hotmail.com

    YanıtlaSil
  99. Bu yildan herkez icin saglik diliyorum...pinartayci@hotmail.com

    YanıtlaSil
  100. Bu yil icin herkeze saglik diliyorum...pinartayci@hotmail.com

    YanıtlaSil
  101. Merhaba; 2014'ten beklentim uzun zamandır ertelediğim düğünümü gerçekleştirmek. Umarım 2014 sizin beklentilerinizi de karşılayan bir yıl olur. Bloglovin'den özlem şahin isimli takipçinizim. ozlemsahin30@gmail.com
    Sevgiler ve iyi seneler...

    YanıtlaSil
  102. görkem abla 2014 ' den beklentim amerika siparişlerimin gelmesi ve makyaj malzemelerimin çoğalması birde ARTIK İNSTAGRAM HESABIMI ONAYLAMAN instagram :YGMRNKDS mail adresim : edaozak@gmail.com seni seviyorum <3 <3

    YanıtlaSil
  103. Sana bu renkler çok güzel yakışıyor :) benimde çok sevdiğim renklerden oluşuyor bu palet. 2014 en başta sağlık mutluluk huzur getirsin diyorum. asmileisthebestmake-up@hotmail.com

    YanıtlaSil
  104. Oncelikle far paletine bayildim. Renkler tam benim tarzim. Bu sene son sinifim ve sinava hazirlaniyorum. Dolayisiyla 2014ten en buyuk beklentim sinavda guzel bir sonuc elde edebilmek :) Ayrica 7/24 ders kasabilmek icin bol bol uykusuzluk ve dayanma gucu diliyorum 2014ten! Tabi bunlarin yaninda hem sevdiklerim hem kendim hem de herkes icin booolca saglik, boooolca mutluluk ve booolca huzur diliyorum. Simdiden iyi bir yil gecirmek dilegiyle...
    ilaydagoray@gmail.com
    (Gfc: Ilayda Goray)

    YanıtlaSil
  105. Nasıl güzel olmuş her iki makyajda:)benim 2014'ten beklentilerim huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir yıl olmasının yanında tüm insanlık için hayırlara vesile olması herkese bol şans:) gizmo080795@gmail.com

    YanıtlaSil
  106. Ovvvv yeah Görkem bu cekilise katilmamak olmazdi, bu ke sans bana guler umarim, mail adresim bernadolgun@hotmail.com 2014 ten beklentim ise is hayatina geri donebilmek, sevgiler, cekilisin hayirli olsun

    YanıtlaSil
  107. Yeni yildaki beklentim artik ogretmen olarak atanmak biktim kpsscalismaktan!ve bu paletin benim olmasi;)mail adresim:hatice_deniz_87@hotmail.com

    YanıtlaSil
  108. 2014 beklentim moda Tasarımı konusunda yani yeni yolumda olumlunun en olumlusu en pozitifi gelişmelerin olması :) palete bayıldım♡ sevilaysengulec@gmail.com

    YanıtlaSil
  109. İki yerden de takip ediyorum :) ve 2014te bir önceki yıldan daha mutlu olmayı bekliyorum tabiki
    ece-gucel@hotmail.com

    YanıtlaSil
  110. Gercekten de cok guzel bir hediye :) ilginsarican@hotmail.com

    YanıtlaSil
  111. 2014 yilinin tum dunya icin guzel gunler getirmesini diliyorum yesimtoklu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  112. Önce 2014 den beklentimi söyleyim yavrularıma sağlık ve güç kuvet istiyorum çünkü onlar mutluysa ben mutluyum ve mutlu olmayı yakalayabilen kadın dünyanın en güzel kadınıdır 😊 mail adresim lalekilic@windowslive.com teşekkürler Görkem 😘👍

    YanıtlaSil
  113. Merhaba,
    Ben yeni yılda daha azimli olabilmeyi diliyorum.
    gamzeisl@hotmail.com

    YanıtlaSil
  114. Farlara bayıldım özellikle 2 ve 3 numaralı olanlara,sıcak ama gözü yormayacak ve de yorgun göstermeyecek tonlar yapmışlar.Uyguladığınız makyajları da çok beğendim,özellikle ilkini.
    Yeni yıl için kendime ve tüm sevdiklerime sağlık ve mutluluk diliyorum,ayrıca 2014 yılı daha önceden yaptığım planların gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinin belli olduğu bir yıl olacak ve benim için çok önemli gelişmelere gebe, şans benimle olsun diyorum.
    ozsokmenler.md@gmail.com

    YanıtlaSil
  115. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  116. Merhaba Görkemcim
    Palet gerçekten çok hoş.

    Seni her yerden takipteyim
    GFC:undenied
    Twitter:@undeniedhsbt
    Youtube:Zehra A Kaya

    Yeni yıldan beklentim klasik ama en gerekli şey huzur,biraz daha huzur..

    Sevgiler

    et_hotmeyil.com@hotmail.com

    YanıtlaSil
  117. sa1994angel@gmail.com YENI YILDAN BEKLENTIM SAGLIK,HUZUR,MUTLULUK,EVLENIP MUTLU OLMAK

    YanıtlaSil
  118. 2014te sansli olmak istiyorum bu paleti kazanarak da bi baslangic yapmis olabilirim mesela gozde_89_med@hotmail.com :)

    YanıtlaSil
  119. 2014 den teek ve eeeen buyuk beklentım ŞANS!
    herkese bol şanslar =))

    YanıtlaSil
  120. palete de yaptığın makyaja da bayıldım.

    benim 2014 ten beklentim sağlık ve huzur. iki senedir işler biraz ters gitti de :))

    kozadakitirtil@gmail.com

    YanıtlaSil
  121. Önce 2014 den beklentimi söyleyim yavrularıma sağlık ve güç kuvet istiyorum çünkü onlar mutluysa ben mutluyum ve mutlu olmayı yakalayabilen kadın dünyanın en güzel kadınıdır 😊 mail adresim lalekilic@windowslive.com teşekkürler Görkem 😘👍 çok uğraştım msjımı yayınlamak için ben bunu neden beceremiyorum anlamış değilim umarım istediğin gibi 1 yorum bırakmayı becerebilirim bu defa 😕

    YanıtlaSil
  122. Öncelikle bu güzel çekiliş için teşekkürler. :) Yeni yıldan en büyük beklentim mutlu geçmesi ve unutamayacağım güzel anılarla dolu olması. :)

    YanıtlaSil
  123. güzel palet youtube'da çok duymaya başlamıştım harikasın uygulamalar da süper :)
    eliif-chn@hotmail.com

    YanıtlaSil
  124. Tatlim cok guzel bir hediye secmissin yine tesekkurler!!! Benim yeni yilda istedigim okadar cok sey var ki oyuzden sadece hakkimda hayirli bir yil olmasini diliyorum bende😉
    Sevgiler...
    magnificence19@gmail.com

    YanıtlaSil
  125. 2014: Let this New Year be the one, where all our dreams come true. May the gift of love, happiness, peace, and warmth be ours. :)
    Bloglovin'de "Phoenix" olarak takipçinim. Emailim: burcukr@gmail.com

    YanıtlaSil
  126. 2014 den beklentim esimle ve ailemle mutlu huzurlu saglikli gunler.Ulkemde ve dünyada huzur ve baris ortamı.

    YanıtlaSil
  127. bu sene tek beklentim okulu uzatmadan bitirmek diyebilirim :) mail adresim: demirtasece@windowslive.com

    YanıtlaSil
  128. bu sene tek beklentim okulu uzatmadan bitirmek diyebilirim :) mail adresim: demirtasece@windowslive.com

    YanıtlaSil
  129. Birinci göz makyajına öyle hayran kaldım ki anlatamam!
    Bu paketi ben kazanamazsam kesinlikle bu tonlarda farlar alıp yılbaşı makyajımı bu şekilde yapacağım.
    Şans benimle olsun!

    supergirlweba@gmail.com

    YanıtlaSil
  130. tabiki 2014 ten beklentim sağlık ve mutluluk, her şey gönlümüzce olur umarım..
    johnny_tugba_depp@hotmail.com

    YanıtlaSil
  131. 2014'ten beklentim kesinlikle HUZUR ve güpgüzel bir AŞK! :)

    YanıtlaSil
  132. Yeni yılda herkese bol mutluluk, bol huzur, bol kazanç, bol şans ve en önemlisi bol sağlık - Türkiyem'e de aydınlık günler ve aydınlık nesiller diliyorum :) Sana daha çok takipçi, kendime de daha çok makyaj malzemesi diliyorum :) halise.atabay@gmail.com

    YanıtlaSil
  133. eda esra erarslan adıyla takip ediyorum.
    duydukduymadikdemeyin@hotmail.com
    2014 bol makyajlı bir yıl olsun. Mutlu yıllarr

    YanıtlaSil
  134. merhaba görkemcim! bir post yazmıştım ama sanırım gönderemedim emin değilim. öncelikle yine muhteşem bir hediye veriyorsunuz sanırım bu farı dün zoella adli şirin youtuberın kasım ayı favorilerimde gördüm emin değilim ama yanlış olmasın=) 2014 ten öncelikli olarak huzur istiyorum. ailemden ve eşimden uzakta yaşıyorum ve en kısa sürede yanlarına geri dönmek ve artık mutlu olmak istiyorum. tüm güzelliklerin ve şansın yanıızda olması dileğiyle mail adresim gulcinyg@hotmail.com

    YanıtlaSil
  135. Ben 2014'ten herkese mutluluk getirmesini diliyorum ^.^

    nyuuthekitty@gmail.com

    Nyuu

    YanıtlaSil
  136. 2014 ten dileğim biran önce okulu bitirip işe başlamak :)
    mail adresim: sevialtun.sf@gmail.com

    YanıtlaSil
  137. 2014ten tek beklentim okulumu uzatmadan bitirebilmek. Zira bu cekilisi kazanma beklentim hala 2013un sorumlulugunda;)

    Bu arada bloglovinden takipteyim:) endless__07@hotmail.com

    YanıtlaSil
  138. Harika bir far paleti renklerine bayıldım. Çok güzel bir yılbaşı hediyesi zevkinize hayranım. Bu yılda yeni bir iş ve yeni bir hayat düzeni ile bol para, sağlık ve mutluluk bekliyorum. Her şey gönlünce olsun.

    YanıtlaSil
  139. Selaammm,

    Yine bir Görkem çekilişi ve umutsuz Gamze yine iş başında, yılın sonlarında nişanlanmış biri olarak 2014 ten sadece sağlık ve huzur diliyorum.

    Ayrıca seni heryerden takipteyim. Herkese bol şans.

    gmzsnrclk@gmail.com

    YanıtlaSil
  140. Bir Susam Tanesi adıyla GFC'de izleyicinim :)
    mail adresim : susamerve93@gmail.com
    2014'ten sağlık, huzur, mutluluk,para ve en önemlisi de aşk diliyorum... :)

    YanıtlaSil
  141. 2014'den beklentim huzur , sağlık ve mutluluk hepimizin olsun ! :)
    irem.guducu96@hotmail.com

    YanıtlaSil
  142. 2014'den huzur eşliğinde yeni iş girişimleri ve sonu gelmez güzellik keşifleri diliyorum ;) gozdepalas@gmail.com

    YanıtlaSil
  143. Renklerin mükemmelliği :O

    YanıtlaSil
  144. 2014'den huzur eşliğinde yeni iş girişimleri ve sonu gelmez güzellik keşifleri diliyorum ;) gozdepalas@gmail.com

    YanıtlaSil
  145. merhabaa :) her aldığın ve denediğin ürün gibi bunuda çok beğendim :) yeni yıldan dilediğim şeyler sağlık ve daha başarılı bir hayat için daha çok azim :) herkes için dileğim bu :) gul-bi-han@hotmail.com seni her zaman takipteyim :)

    YanıtlaSil
  146. 2014ten tek beklentim babannemin kanseri yenmesi :(( gulsah.tzn@gmail.com

    YanıtlaSil
  147. İlk sırada mı yorum bırakmış olucam şimdi:))) gerçi 1. Sıraya çıkarmıki :(( neyse ben seni tanıdığım için çok mutluyum yaklaşık 1 aydır Zehra Turhan adıyla ve avukatzd@gmail.com hesabıyla bloglovinden ve ve gfc den takipteyim. 2014 ten beklentim ise 8 yıllık meslek hayatımdan sonra karar verdiğim hakimlik sınavını kazanabilmek. Umarım sınavı kazanabilirim ayrıca umarım bir çekiliş de kazanırım;)) hediyeleri çooooook seviyorum

    YanıtlaSil
  148. 2014 den sağlık huzur ve para diliyorum gerisi zaten gelir :))
    Ozlemyuksektepe83@gmail.com
    Hediyene bayıldım
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  149. Merhaba Görkem yine harika bir çekiliş :) senin çekilişlerine bayılıyorum, renkler çok güzelmiş umarım şansım güler :) Seni çok seviyorum ...
    eminegursoy14@gmail.com

    YanıtlaSil
  150. Bloglovin ve GFC'de mmerwe olarak takipteyim.
    merve.ozhan_1993@hotmail.com
    Bence yer yeni yıl sağlık, huzur, aşk ve başarı getirse yeterli. Mutlu olmak için başka bir şeye ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum :)

    YanıtlaSil
  151. 2013 ten daha iyi bir yıl olmasını istiyorum. yaseminkozak@gmail.com

    YanıtlaSil
  152. Blogunu Bloglovin üzerinden takip ettimm ve 2014'ten beklentim tabii ki ''Şans''....

    gozdeezgidelibas@gmail.com

    YanıtlaSil
  153. Palete bayıldım, renkler şahane, makyajın da çok güzel olmuş. Benim 2014'ten ilk beklentim babamın sağlığının daha iyiye gitmesi, en azından hastalığının ilerlemesinin yavaşlaması. Umarım hepimiz için sağlık dolu bir yıl olur. Sevgiler...

    pskasli@gmail.com

    YanıtlaSil
  154. palet çok güzel makyajda şahane olmuş umarım kazanırım
    alev_turan85@hotmail.com
    2014 ten beklentim sağlık huzur ve iyi bir iş :)

    YanıtlaSil
  155. Merhaba,
    GFC ve Bloglovin de ozlemm kullanıcı adıyla takipçinizim.
    2014 yılı hepimize sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazançlı işler getirsin=)
    esrakrgzl@hotmail.com
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  156. Paleti çok sevdim inşallah benim olur :) 2014 yılı hepimiz için sağlık mutluluk huzur dolu bir yıl olur inşallah :)))

    YanıtlaSil
  157. Merhaba!
    2014'ten beklentim sevdiklerimle birlikte sağlık,huzur ve mutluluk..
    Ayrıca hiçbir masum canlının zarar görmediği, adalet, vicdan ve barışın hakim olduğu bir dünya..

    Sevgiler..

    eliftugbagungor@gmail.com

    YanıtlaSil
  158. 2014'den beklentim, 2013'den daha kötü olmaması sadece! :)) mail adresim maledisant@ gmail com ve siteyi zaten sürekli takip ediyordum ama blogger'dan üye olmak bugüneymiş... selamlar&sevgiler,

    YanıtlaSil
  159. Yeni yıldan tüm beklentim sağlıklı ve mutlu bir yıl olması.. Sana da çok mutlu bir yıl dilerim görkemcim
    Roxiehartt@gmail.com

    YanıtlaSil
  160. redder87@gmail.com 2014 umarim benim yilim olur..olsun nolur :)

    YanıtlaSil
  161. 2014 ten ask bekliyorum.. deryacipan@hotmail.com . Insallah bana cikar:)
    Ilkyorum benden mis cok sevindim :)

    YanıtlaSil
  162. GFC ve Bloglovin'den izleyicinim.
    Yeni yıldan en büyük beklentim iyi bir iş :)

    Cansu Bıçak
    casnuuu@gmail.com

    YanıtlaSil
  163. Merhaba blogunuzu EGLOG olarak ,Bloglovinden de ELİF olarak takipteyim;)
    Mail adresim: eglog_elif@hotmail.com
    2014 ten beklentim kuşkusuz ki artık devlete Mühendis olarak atanabilmek :)
    2014'te herkese bol şans,herkesin tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle diyorum;)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  164. Merhaba çok güzel bir çekiliş gfc ve bloglovin den sultan cavus adıyla takipteyim :)
    Bu da mailim scavus999@gmail.com

    YanıtlaSil
  165. Sen bana kızacan bu her seferinde böyle yapıyorum diye ama inan anlamadığım bir şekilde ooluyor. Yazdım ama yazılar nereye gitti bilmiyorum umarım ikinci defa yazmıyorumdur. Seni çok seviom 2014den harika şeyler istiyorum

    YanıtlaSil
  166. Instagramda gördüğümden beri merak ettiğim bir paletti...nilgunm@gmail.com.
    2014 yılında kendi adıma tek dileğim 2013'ten daha iyi geçmesi, genel olarak güzel bir yıl geçirdim çünkü. En büyük temennim ise, beni gerçekten çok üzen ülkem adına yaşadığımız olayların kesinlikle tekrar yaşanmaması. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  167. Yemin ediyorum benim gibi şapşal yoktur herhalde şimdide mail adrresimi yazmamışım:( çoook özür dilerim. esraca6@gmail.com

    YanıtlaSil
  168. ayca.atik92@hotmail.com
    2014 ten beklentim çok.. okuldaki başarım, ailemle arkadaşlarım arasındaki bağlarımın güçlenmesi, gerçek aşkı bulmak daha çok şey vardır belki de ama önceliklerim bunlar :)

    YanıtlaSil
  169. 2014ten gecmisin izlerini pesinden suruklemeyen yeni bi donem istiyorum, hersey toz pembe olmak zorunda degil ama hersey umutlu bir sekilde devam etsin =)

    begum.cebeci@hotmail.com

    YanıtlaSil
  170. Yine güzel bir çekiliş olmuş Görkem :) Ben bu sene sağlık,huzur ve bol kazanç dışında bir bebiş istiyorum.Herkese mutlu seneler (:

    asetonlupamuk@gmail.com

    YanıtlaSil
  171. Gorkeem yine cok guzel hediye ya inanılmaz zevklisin ve cok comertsin bence :)
    Her sene tabii ki saglik falan beklemek artik cok klise :) bu sene kilolarimi azicik kaybetsem mi acaba diye ummuyo degilim :) tabii her seyi yıla birakirsak ohooo yani :D herkes mutlu olsun ben aziick kilo veriyim ben de mutlu oliyim sonra :D butun yil cok renkli gecsin hic siyah olmasin bol bol kar ve soguk olsun :) sana da mutlu yillar bol bol mutlu ol gorkeem :) iyi ki blogun var da her sabah acip okumadan kendime gelemiyorum hahaha :D yorumlarin cok dogru bence ne almayi dusunsem once bloguna bakiyorum gorkem acaba ne demis diye :) cok uzattim ben yine :) mutlu yillar gorkem sana da bloguna da :)

    YanıtlaSil
  172. 2014 mutlu insanları yanımdan ayırmasın, ekstra mutluluklar getirsin tek istediğim bu gerisi gelir.
    Mail adresim ece.ecer@gmail.com
    Sevgiler, mutlu yıllar!

    YanıtlaSil
  173. herkes için sağlık diliyorum...kendimede iyi bir iş diliyorum tabi :D sizinde yeni yılınız kutlu olsun...takipteyim...çekiliş için teşekkürler
    makyajtutkudur@gmail.com

    YanıtlaSil
  174. Merhaba, yine cok güzel bir cekilis. Benim 2014ten en buyuk beklentim atanmak. Artik issiz olmak ve devamli ya atanirsam diye uzun vadeli kararlar alamamak istemiyorum. Umarim olur. Mail adresim: synrismt@hotmail.com kendine iyi bak. Hoşça kal.

    YanıtlaSil
  175. Merhaba Görkem, bizler için çok güzel bir yılbaşı hediyesi hazırlamışsın. Gene ruhunun inceliğini gösterdin. Severek ve isteyerek bloğunun ilk açıldığı günden beri takipçisiyim. Benim yeni yıldan tek beklentim sevdiklerimin sağlıklı olması. Kendim için ise tezimin bitmesini diliyorum. Umarım herkese 2014 güzellikler getirir. Sevgiler xxx
    pinoricko@hotmail.com

    YanıtlaSil
  176. Selam, öncelikle teşekkürler. 18 ocak benim de doğum günüm blogundan bana hediye olur inşallah :) yeni yıldan beklentim ise sağlıklı bir bebek umarım senin de her şey gönlünce olur… İyi seneler…

    YanıtlaSil
  177. Her yerden takipteyim.. :)) 2014'ten en başta sağlık diliyorum herkese mutlu yıllar..
    ist.fb.07@gmail.com

    YanıtlaSil
  178. 2014'ün herkese mutlulık ve huzur getirmesini, kendim içinse daha çok kozmetik ürünü diliyorumm <3

    ezgiyildirim1905@hotmail.com

    YanıtlaSil
  179. Yinee harikaa ötesiii :))
    Zaten her yerden taki,pteyim biliyorsun Görkemcim (:
    cymcmc@gmail.com
    2014 ten öncelikli beklentim sağlık mutluluk sevdiklerimden hiç ayrılmadığım huzur dolu bir yıl ama hayalime yakın bir ev de alabilsek hiç fena olmaz hani :P belki piyango bana çıkar falan işte (:
    umarım benim olursun harika palet ^^

    YanıtlaSil
  180. Ben zaten yıldan fazladır takip ediyorum seni her türlü yerden, biliyorsun :) Benim 2014'ten beklentim sağlığıma kavuşacak ve istediğim herşeyi istediğim kadar yakıştıracak şekilde giymeme vesile olacak şekilde kilolarımı vermek, aynı derecede büyük bir isteğim de blogumu bir beauty look book, raeviewer ya da cafe makeup kalitesine eriştirmek. İnşallah senin de yeni yıldan beklentilerin gerçekleşir! Bu alanda şu anda en iyilerdensin, hatta benim gözümde direkt en iyisin :)
    Charlotte Tilbury'nin far ve allıkları Tom Ford'un dengiymiş diyorlar, o yüzden Tom Ford sevdalısı da olarak şansımı deneyeceğim. İnşallah kısmet olur :))
    Başarıların artarak devam etsin Görkem!

    komodatt@gmail.com

    YanıtlaSil
  181. Selam Görkem.
    Yine harika bir hediye hazırlamışsın.

    Ben 2014'ten en çok huzur istiyorum Kalbim, ruhum huzurlu olsunki her anın tadını çıkarabileyim. Ama sağlıksız olur mu. Tabiki başta sağlık. Çok klişe oldu ama gerçek bu :)

    Sevgiler :)
    kermenneslihan@gmail.com

    YanıtlaSil
  182. Merhaba! Blogunu Bahar Filiz ismiyle takip ediyorum. 2014'ten beklentim sıcak havalar ve trafiksiz bir İstanbul:)
    baharislamoglu@gmail.com

    YanıtlaSil
  183. bloglovinden ve gfc den kerime olarak takipteyim. adım kerime savur. mailim: kerimedurmus1982@hotmail.com.
    yeni yıl dileğim; bir an önce tayinimin çıkıp oğluşumla babasına kavuşmak :) allah hiç bir çocuğu anasından babasından ayırmasın bu arada....
    farın renklerine bayıldım. öyle riskli renkler sevmiyorum. bu tonlar her mevsime gider bence. kaliteli bir ürün olduğu da belli. umarım bana çıkar :))

    YanıtlaSil
  184. 2014'ten herkes için bol bol sağlık bekliyorum,diliyorum.Geri kalan herşey peşinden gelir zaten :)
    ezgi.kyc@hotmail.com

    YanıtlaSil
  185. Çok güzel bir ürün. 2014'ten beklentim yeni ve güzel başlangıçlar. Ve tabi ki ailem ile birlikte mutlu,huzurlu güzel bir sene daha :) Umarım her şey gönlümüzce olur.

    YanıtlaSil
  186. Çok hoş bir çekiliş olmuş.
    Benim yeni yıldan beklentim kendim için olmayacak.elbette herkes için sağlıklı bir yıl diliyorum.çünkü herşeyin başı sağlık.ama bu yılki beklentim ve dileğim sokak hayvanlarına daha fazla sahip çıkılması ve hepsinin birer yuva edinmesi.bizler bir şekilde başımızın çaresine bakıyoruz ama onlar için herşey çok daha zor..bunun dışında sağlıklı ve mutlu bir yıl olmasını diliyorum
    makyajvebiz@gmail.com

    YanıtlaSil
  187. Merhaba 2014'ten beklentim öncelikle sağlık sonrasında bu yıl yaşadığım şanssızlıkları unutturucak güzel süprizler bekliyorum.
    emine kılıç
    emnklc@gmail.com

    YanıtlaSil
  188. Ailem için kocaman kocaman sağlıklı günler ve kendim için de sarılabileceğim kocaman bir aşk olsa fena olmayacak yeni yılda :)

    dilsahdeniz@yahoo.com

    YanıtlaSil
  189. 2014 ten beklentim sağlık huzur mutluluk.
    mugegulcu23@gmail.com

    YanıtlaSil
  190. Ben tamda bu palete gözlerimden kalpçikler çıkararak bakıyordum! ♥

    2014'ten beklentim.. Şu anda fazlasıyla karışık bir haldeyim. Hem iş hem ruhsal olarak hemde.. Umarım bunlar en iyi şekilde çözümlenir. 2014'ten isteğim sorunsuz ve huzurlu geçmesi ^^ Herkes için böyle geçer umarım :)

    bubenimpartim-jd@hotmail.com

    YanıtlaSil
  191. 2014'te en büyük hayalim istediğim üniversitede yüksek lisansa başlayabilmek ki kendileri odtü. eğer olursa hayallerime çok yaklaşmış olacağım. bu arada your face my canvas okumaktan çok keyif aldığım bir blog. belli bir tarzı var ve her şey düzen içinde. bunun için de çok çok tebrik ederim. son olarak mail adresim: leylatokayy@gmail.com herkese bol şans!

    YanıtlaSil
  192. tuuba.ilhan nickiyle uzun süredir takip ediyorum zaten seni.
    Umarım hak eden kazanır.

    2014 den en büyük beklentim anne olmak :)
    Rabbim umarım dualarımı kabul eder.
    Herkese yeni yılda sağlık, neşe, ve bolca kazanç temenni ediyorum.
    Seninde yeni yılın bol ışıltılı geçsin Görkem'cim.

    YanıtlaSil
  193. Merhaba,
    Seninde Yeni yilin kutlu olsun :)
    GFC de Poine Pa olarak, Bloglovin'de miss poine pa olarak takipteyim
    Yeni yildan beklentim artik mezun olup duzenimi kurmaya baslamak... Bu stresler bitsin :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  194. 2014 de moda Tasarımı alanında cok cok olumlu vw pozitif gelismelerle atılımlarim hayat bulsun :) :) sevilaysengulec@gmail.com

    YanıtlaSil
  195. 2014 yılından dileğim, geriye baktığımda pişmanlık duyacam hatalar yapmamak.. mail adresim: Kuebrabay_90@hotmail.de

    YanıtlaSil
  196. 2014'te daha çok kendime zaman ayırmak istiyorum.Hep iş hep iş nereye kadar.
    beggummy@gmail.com

    YanıtlaSil
  197. Mailimi unutmusum: miss.poinepa@gmail.com
    Pınar Aktaş

    YanıtlaSil
  198. Merhaba Görkem,
    Seçtiğin hediye yine harika, çok teşekkürler:) Benim 2014 yılından beklentim her zamanki gibi öncelikle sağlık, huzur, mutluluk, ee biraz para da fena olmaz sanırım. Ama bu sene diğer yıllardan farklı olarak bir de bebek diliyorum:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  199. Her ne kara çekilişlerden yana şansım olmasa da katılmamak olmazdı :)

    Bloglovinden de GFC den de takipteyim :)

    herseybirmarklabasladi@hotmail.com

    2014'ten bana istediğim şeyleri yapabilmemi sağlayabilecek azmi ve sabrı verebilmesini diliyorum. Gücüme güç katmasını hayallerimin önüne engeller koymak yerine yolu açmaya yardımcı olmasını diliyorum :)

    Teşekkürlerr :))) Ve herkese bol şans

    YanıtlaSil