Rimmel London Moisture Renew Lipsticks || Ruj İncelemesi



Günaydın! Geçenlerde yine Buyaka AVM'de gezerken Watsons'a girdim. Rimmel London standını kurcalarken mor ambalajlarıyla dikkatimi çeken Moisture Renew serisini incelemeye başladım. Rastgele iki rengini denedim ve yapılarına bayıldım. Bloglarda sıkça okumamız gerekirken, hakettiği değeri bulamayan bir seri olduğu kanaatine vardım. 3 rengini alıp çıktım. Gelin yakından bakalım.

Good morming! Today I'll be showing you my recent favorite drugstore lipsticks; Rimmel London Moisture Renew lipsticks. I've picked 3 for myself, let's jump into the details! 


Nude Delight - Notting Hill Nude - Vintage Pink


Ambalajlar gösterişli ancak kalite anlamında ortada bir yerdeler. Yapıları ise inanılmaz! Altlarına lip balm sürmeden kullanmak gerek çünkü gerçekten nem veriyorlar. Buna rağmen yapış yapış değiller ve benim dudaklarımda epey kalıcılar. Yumuşak ve ince yapılarından dolayı çizgilere dolma olayı mevcut, ben bunu serçe parmağımla dudaklarımın üzerinden geçerek ya da bir peçeteyle rujun fazlalığını alıp bir kat daha uygulayarak çözüyorum. 

The packaging looks fine but not perfect. The formula of the lipsticks? Fantastic! They're very moisturizing but not sticky at all. They also last well on my lips. They tend to set into the very fine lines but if you take your little finger and pat over or use a tissue to blot them, it'll look absolutely fine.




Nude Delight; benim için fazlaca şeftali barından bir nude (soluk) ruj. Ölü gibi görünmeden soluk dudak yakalamak isteyenler için güzel bir seçim. Notting Hill Nude ise biraz daha kahve ağırlıklı ama yine şeftali grubundaki doğal tonlarda. Bunu Nude Delight'tan daha çok sevdiğimi söylemeliyim. Vintage Pink ise biraz MAC Up The Amp ile Plumful'un karışımı gibi, tam anlamıyla lilaya çalan morumsu pembe.

Nude Delight's a very peachy nude and it's not in my path. Notting Hill Nude's probably my favorite out of the 3. It's more of a browny nude, that's almost 'my lips but better'. Vintage Pink reminds me of MAC Up The Amp and Plumful. If these 2 had a baby, it would be Vintage Pink. It's a purply pink.








Rimmel London markasına sadece Watsons'lardan ulaşabilir, bu rujları 17 TL'ye satın alabilirsiniz. Sevgiler!

What do you think? x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com
Youtube: yourfaceismycanvas88



Görkem Karman

44 yorum:

  1. renkler harika çok doğal!

    YanıtlaSil
  2. Notting Hill Nude sana en çok yakışanı olmuş bence :) Rujların renkleri de yapıları da çok hoşuma gitti, ben bir bakayım bunlara da ^_^ Güle güle kullan, öperim!

    YanıtlaSil
  3. Vintage Pink tam benlikmiş :) Yazdım bu rujları bi kenera Görkemcim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok uygun fiyata iyi kalitede rujlar, mutlaka koleksiyona katılmalı. :)

      Sil
  4. Bu rujlara ben de bayılıyorum. Nude tonlar var bende ama vintage pink i almak istiyorum. Size de çok yakışmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, her ten rengine yakışacaktır. :)

      Sil
  5. renkler süperrrr Görkem'cşm ocağıma incir ağacı diktin :D

    YanıtlaSil
  6. Vintage Pink'i çok beğendim, ancak çizgilere dolan rujlardan nefret ediyorum. Sürekli dudaklarım ne halde diye dolaşmaktansa kullanmamayı tercih ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yahu o kadar da dolmuyor, MAC'in Cremesheen'lerinden iyi en azından. :)

      Sil
  7. Vintage Pink'i sana çok yakıştırdım. Bende de 2 rengi var şuanda, eski paketlerinden Sloane's Plum ve yeni Coral Garden. Ama gözüm Vintage Pink'te kaldı :) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  8. Vintage pinke bayildim , rimmel in rujlarinida genel olarak seviyorum zaten :)

    YanıtlaSil
  9. vintage pink çok hoş alınacaklar listeme bir şey daha ekledin teşekkürrler görkem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederiim, şimdiden güzel günlerde kullanılsın!

      Sil
  10. Ambalaj tasarımı ve rujun yapısı Maybelline'in color sensational serisine benziyor sanki?
    Vintage pink hoşmuş! Sana da çok yakışmış :) Güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  11. Bunları nem veriyor dediğin için deneyeceğim :) bende Kate serisinden topluca aldığım bir sürü ruj var çok konuşuldu diye güvenip almıştım ama keşke toplu almasaydım diyorum çünkü fazla kurular dudağımda azıcık bir soyulma varsa çok çirkin gösteriyorlar özellikle koyu renkleri :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kate serisi gerçekten güzel ama bunların formülü çok farklı, dudakta var mı yok mu hissetmiyorsunuz bile. :)

      Sil
  12. Bu seriyi bende çok seviyorum ama bulamıyorum Watsons da :( Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kıyıya köşeye koymuşlardı benim aldığım yerde de :(

      Sil
  13. vintage pink tam aradığım renk! ben balm jovi paletindeki milly rujun aynısını arıyorum.üstelik aynı renk dedikleri için balm'ın mai billsbepaid rujunu da aldım ve kesinlikle aynı renk değil,çok daha nude bir renk bana hiç yakışmadı.bu vintage pink şindiye kadar gördüklerimin en yakını, alıcam bunu. bu arada başka milly benzeri ruj tavsiyeniz varsa çok sevinirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MAC Syrup da benziyor sanki, şimdi görsellerden bakınca onu anımsattı bana. :)

      Sil
    2. evet ya gerçekten hatta mac syrup'a bakarken bulduğum mac plumful daha çok benziyor gibi,çok teşekkürler görkem:)

      Sil
  14. Görkem blogun cüzdanlarımız için hiç hayırlı değil. :P Watsons'da bakmak istiyordum bu seriye ama gidip en tepede bir yerlere dizmişler benim de boyum 1.55, yetişemedim sinirlendim bıraktım (bkz. mağazaya trip atmak) ama Notting Hill Nude ve Vintage Pink istek listemde. Ayrıca sana en çok Vintage Pink'i yakıştırdım, neden bilmiyorum tam senlik bir renk gibi geldi bana. :)

    YanıtlaSil
  15. Nude delight almıştım ben de görür görmez :) Çok seviyorum bu yapıdaki rujları yaa !!

    YanıtlaSil
  16. bende ruja ihtiyacım olduğunu düşünüyordum :) gerçekten çok güzel renkler seçmişsin :) senden bişey rica edeceğim ya uygun fiyatlı fırçalar önerebilir misin?? allık,pudra,far fırçası falan fırçalarımı yenilemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  17. Nude delight in sizdeki durusunu cok begendim. Benim sizinle cilt tonumuz neredeyse ayni(yani fotograflarda ve videolarinizdan yansidigi kadariyla) ben seftali rengindeki makyaj urunlerine biraz soguk yaklasiyorum acikcasi ama size bu kadar yakistiysa eger bir denemekte fayda var. Onyargilarimi yoktiniz yine tesekkurler:)

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  19. Renkler çok güzel ve çok yakışmış. Rimmel London ın sayfasında 20 renk görünüyor Türkiyede de bu kadar renk var mı acaba ?

    YanıtlaSil
  20. Ama renkleri çok güzelmiş bunların.. Özellikle dudaklarım bu kadar kurumuşken böyle nem veren rujlar kullanmaya bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  21. Hepside cok yakismis size gule gule kullanin harika renkler secmissiniz denemek icin sabirsizlaniyorum ben de :) bir de yaziyla ilgili degil ama cloud10beuty sigma urunlerini gonderiyor mu onu merak ediyorum eger gonderiyorsa alisveris yapmak istiyorum simdiden tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  22. Renkler cok guzel hepsi de size cok yakismis gule gule kullanin :) bir de yaziyla ilgili degil ama cloud10beuty sigma urunlerini turkiyeye gonderiyor mu alisveris yaparsak elimize ulasir mi onu merak ediyorum simdiden tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  23. Bakın bunlarda mükemmeelmiiş, benim şimdiye kadar ki favorilerim hep chubby stickler olmuştu ama bunları da seve seve deneyeceğim:)
    http://princessmixmakeup.blogspot.com

    YanıtlaSil
  24. Ben ne zaman gitsem istediğim renkleri bulamıyorum.. :(

    YanıtlaSil
  25. Yeni yıl kataloglarına bakarken gözüme takıldı hemen bloguna koştum ve yazıyı görünce çok mutlu oldum hemen alınıcaklar listesine ekliyorum bu yazıdan sonra :)))

    YanıtlaSil