NARS Guy Bourdin || One Night Stand Allık Paleti





Günaydın! Bu yazının geleceğini hepimiz biliyorduk! Ben umudu kesmiştim aslında. NARS Guy Bourdin koleksiyonunu orada bulurum umuduyla, uçaktan indiğim andan Londra'dan dönüş yoluna kadar gördüğüm tüm mağazalara girip sormuştum ve hep aynı cevabı almıştım. 'Space NK için sınırlı sayıda üretildi ve tükendi.' Peki dedim, döndüm.

Döner dönmez haftada iki kez Sephora'yı ve NARS mağazalarını aradım. 'Gelmeyecek.' dediler. O kadar çok istedim ki bu paleti, hakkında yazılan her yazıyı okudum ve Perşembe akşamı yorgun ve aç bir halde eve döndüğümde birşey beni dürttü. Palladium Sephora'yı aradım ve ellerinde 8 tane kaldığını söylediklerinde ayakkabımı bile bağlamadan evden çıktım. Mutlu son!




Hala hakkında bir şey duymamış olanlar için; One Night Stand, içinde 1 aydınlatıcı, 1 bronzer ve biri mat olmak üzere 4 allık bulunduran mükemmel bir palet. Taşınabilir ve seyahate uygun olması harika. Paketi klasik NARS ambalajı; kolayca kir tutan kauçuk. 




NARS allıkların süper pigmentli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor, paletteki renklere geçiyorum. İlk sırada; Devotee aydınlatıcı, Mistinguette ve Orgasm allık, ikinci sırada ise Laguna bronzer, Deep Throat ve Goulue allık bulunuyor.




DEVOTEE pembe ağırlıklı, şampanya tonlarında bir aydınlatıcı. Bence Albatross'tan beş kat daha güzel, çünkü onun kadar 'Ben buradayım!' diye bağırmıyor ve sizi sim kutusuna düşmüşsünüz gibi göstermiyor. Islak bitiş veren, kaliteli pırıltı sağlıyor.




MISTINGUETTE ise cesaret isteyen duruşuna rağmen doğru fırçayla uygulandığında çok hoş duran, lilamsı Barbie pembesi ve tamamen mat. Bu palette en sevdiğim allık bu oldu. 




ORGASM ise benim bir türlü ısınamadığım, dünyanın en çok satan allığı. Defalarca ödül almış bu ürünü hala sevmeye çalışıyorum. Özellikle buğday ve esmer tenlere yakışacağını düşündüğüm bu allığın rengini; altın ışıltılı bastırılmış mercan/şeftali diye tanımlayabilirim.




LAGUNA ise bende tam boyu bulunan, çok ama çok sevdiğim bir bronzer. Çamur gibi durmayan, sizi portakala da çevirmeyen, dozunda ışıklı bir karamel rengi. Detaylı yazısı burada.




DEEP THROAT ise geçen sene alıp 2 kez kullandığım ve bana yakışmadığını düşündüğümden elimden çıkarttığım bir renk. Tonu ışıltılı şeftali pembe olarak betimleyebilirim. Sanırım bu palet sayesinde yıldızımız yavaş yavaş barışıyor.










Yukarıdaki fotoğraflarda sırasıyla; NARS Laguna bronzer, Deep Throat allık ve Devotee aydınlatıcının uygulanmış halini görebilirsiniz. Peki bu paleti kimler almalı? Benim gibi allık sevdalıları ve koleksiyonerleri, NARS'ın kalitesi ve pigmentasyonundan vazgeçemeyenler ve tabi ki sık seyahat eden ya da en güzeller elimin altında olsun diyenler.

An itibariyle Sephora'larda sınırlı sayıda bulunan bu paleti 155 TL'ye satın alabilirsiniz. Yazıyı bitirmeden standart NARS allıkların 4,8 gram ve 80 küsür Lira olduğunu, bu paletteki her bir allığın ise 4 gram olduğunu hatırlatıyor, iyi alışverişler diliyorum. Güzel haftasonları!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

62 yorum:

  1. Yazını sırıta sırıta okumuş olabilir miyim? :D Sonradan fikrimi değiştirip almamı sağladığın için çok mutluyum yaheyya! :D

    YanıtlaSil
  2. Cok guzelmis Gorkem'cigim gule gule kullan ben aydinlaticiya bayildim Laguna zaten favorim digerleri bana uymuyor ne yazi ki sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Bu kadar isteyip aradığın bir ürüne kavuşmuş olman ne güzel!
    Karşılığınıda vermiş çok yakışmış. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Bende amak istiyorum ama kalmamıştır herhalde zaten artık :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimi yerde tükenmiş ama hala stokta bulunduran yerler de var, şansını dene :/

      Sil
  5. Mutlu son :) bu kadar aradiktan sonra elde etmek harika olmali. Gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  6. ya haberin olmadan bitseydi; ben bile deli olurdum:)) yazı çok bilgi verici olmuş bu arada...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşünmek bile istemiyorum! :)
      Sevindim beğenmene. :)

      Sil
  7. merhaba, istinye park'ta var, ilgilenenlere söylemiş olayım:) Sevgili Görkem aydınlatıcıyı makyajında nasıl kullanıyorsun? Daha önce yazmış olduysan tekrar yormayayım link vermen yeterli.
    Sevgiler
    Nihal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda bir yazım yok, yazayım en iyisi. :)
      Özetle dudaklarımın üstüne, elmacık kemiklerimin tam tepesine ve burun kemiğime hafifçe uyguluyorum. Daha ön plana çıkarmak istediğim yerlerde çok işe yarıyor.

      Sil
  8. Ćok iştah kabartan bir palet gerçekten Görkemcim, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  9. Biliyorum bununla alakalı degil ama siyah noktalar icin ne kullanabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyah nokta bandı. Cildi mümkün olduğunca temiz tutmak da önemli.

      Sil
  10. Bembeyaz bir tene daha uygun fiyatlı bronzer olarak ne önerirsin Görkem?

    YanıtlaSil
  11. Söylemeyi unutmuşum, kontürlemek amaçlı kullanılacak :)

    YanıtlaSil
  12. Oof of, içim acıyor arkadaş! :/ Istiyorum yahu!! Telefonla hangi Sephoralar sipariş gönderiyor, biliyor musun? :(

    YanıtlaSil
  13. ooo yeee =)) Ah Görkem bu yazıyı 2 3 gün önce paylaşsan ne vardııı =) Dün Sephora'nın önünden geçtim Ankara'da yaşıyorum bu arada ben. Hiç içeri girmedim çünkü aklımda ykm boyner tipi mağazalara da bakıp daha sonra neler alacağıma karar vermekti. Ama bunu bilsem kesinlikle alırdım. Çünkü çok merak ettiğim allıklar var bunun içinde. Ve düşün ki Benefitte bir allık fiyatı 99 tl. Bu arada ben allık canavarıyım :D Evde bir ton var ama eğer kaldıysa bunu alıcam hafta içi. Ay inşalla kalır yaaa :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşağıdaki yorumlarda nerelerde kaldığını yazmışlar, umarım işine yarar! :)

      Sil
  14. Temptalia'da gördüğümden beri istiyordum! Bir de diğer allık paletini de alacaktım ama malesef gelmemiş o buraya. :( Dün kavuştum bu palete ve sen de yazısını yazmışsın bugün ekstra mutlu oldum! İlk NARS allıklarım ve bayıldım yahu, çok iyi bir palet olmuş. Ayrıca ben Sephora Alsancak'tan aldım ve 5 tane kaldığını söylediler, almak isteyenlere söylemek isterim. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yihuuu harika! Güzel günlerde kullan güzel insan!

      Sil
  15. Renkler ha-ri-ka!
    Güle güle kullan ^.^

    YanıtlaSil
  16. Cok guzel bir palet, gule gule kullan! Bu palet sadece magazalarda satiliyormus, kendi sitelerinde yok. Iki gundur kararsizliktan öldum, baska cok guzel paletler var ama Guy Bourdin'in tekli Coeur Battant alligina karsi koyamadim. Muhtesem bir renk; su aralar daha iddiali, kendini gösteren ve "dogal olmayan" allik tonlarina takmis durumdayim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Google'a yazıp swatchlarına bakmaya korkuyorum o da aklıma düşer diye...

      Sil
  17. Benimde gözüm kalmıştı bu palette çalışıyor olsaydım kesinlikle alırdım bu paleti. Güle güle kullan Görkemcim :)

    YanıtlaSil
  18. Lisa Elridge çekilişinde veriyordu bundan, allık kullanmayan benim bile iştahımı açmıştı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben de bir tane daha alıp çekilişe koymayı çooook istedim ama param bitti hehe :)

      Sil
  19. Zaten her resmini gördüğümde hayran kalıyordum, sabah senin yazını okuyunca da dayanamadım, çıkıp aldım (: İlk Nars ürünüm ve kesinlikle bayıldım (: İyiki böyle güzel bir yazı da yazmışsın ki dayanamamışım (:

    Almak isteyen Ankaralılar için de Tunalı Sephora'da hala vardı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaklaşık 2 saat önce telefon açtım, kalmamıştı. :(

      Sil
    2. Ben öğlen 1.30 gibi aldım. Şanslıymışım sanırım :/

      Sil
    3. Hızlı ve şanslıymışsın, güzel günlerde kullan! :)

      Sil
  20. Hemen gittim, koştum, galiba Tunalı Sephora'daki son iki taneyi aldım! Biri benim için biri de şehrinde Sephora olmayan biricik Gizemcim için :) Ayy, çok heyecanlıyım, dokunamaya kıyamıyorum resmen <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şehrinde sephora olmayan bana da bir tane bıraksaydınız keşke. :D Güzel günlerde kullanın. ^.^

      Sil
    2. Ben de Tunali Sephora'ya giderim di diyordum yarin sabah.:) Beni aci gercekle yüzlestirdiniz.(Son iki tane .:( )

      Sil
    3. Süpersin Mügit! Güzel günlerde kullanııııın!

      Sil
    4. Teşekkür ederim :)

      Valla "cat-fight" olur Sephora'da diye korkmadım değil Görkemcim! :D Neyse ki alnımızın akıyla çıktık, şimdi sarılıp uyuyoruz kendisiyle <3

      Sil
  21. Ah Görkem ahhhh sabah sabah eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürdün (= gittim aldım tabi ve çok beğendim ama tabi bir tek onunla eve dönsem iyiydi alışveriş biraz çığırından çıktı )=

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok merak ettim başka neler aldığını. :)
      Güzel ve sağlıklı günlerde kullanılsıııın!

      Sil
  22. yarın gidip almayı düşünüyordum, kalmamasına üzüldüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tunalı sephoradan bahsediyorsanız haftaiçi yeniden getirtme ihtimalleri varmış. Gelir mi bilemem tabii. ;)

      Sil
    2. çok teşekkür ederim,imkanım olursa gideceğim :) hem de doğum günüm önümüzdeki hafta inşallah kendime hediye olarak alabilirim :D

      Sil
    3. Evet, çok güzel bir doğum günü hediyesi olur. ^.^ İnş kavuşabiliriz, niye bilmem ben de çookk istedim bu paleti. :)

      Sil
  23. 2 gündür kafayı bu paletle bozmuş olunca senin yazının yorumlarına da fazla dadandım galiba. :) Kusura bakma Görkemcim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha, estafurullah bu bilgi alışverişi için var yorum kutucuğu :)

      Sil
  24. ünlülerden makyajını sevdiklerini inceleme şeklinde yazabilir misin?hatta seni yormayacaksa hergün 1 tane:)yüz tiplerine göre allık nasıl sürülür?yazısı hazırlayabilir misin?sevdiğin vlogger ve bloggerları post hazırlayarak da yazsan olur mu çünkü her videoyu izleyemiyorum takılıyor falan filan işte..:))

    YanıtlaSil
  25. Renkler Harika <3
    xoxo http://fashionsamba.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  26. Cok guzel Gorkem :)) gule gule kullan, ama soylemeliyim kiskandim :D ben de aldim ama Amerikada'ki sephora'dan alip arkadaslarimin adresine gonderdim, artik ne zaman gelirler ben paletime ne zaman kavusurum bilmiyorum :( bu durumda sen kullan, kendim kullanmis gibi mutlu olurum...sevgiler

    YanıtlaSil
  27. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  28. Taksim sephora'dan bildiriyorum, an itibariyle 5-6 adet vardı bu güzellikten, mıncıkladım geldim :)

    YanıtlaSil
  29. Bugün Marmara Forum'a gittim ve kalmadığını söylediler.Kesin bilgi ^^
    Ve çok üzüldüm.Aramaya devam! :)

    YanıtlaSil
  30. çok istediğin bir ürünü, alınca insan dünyanın en mutlu insanı olur. Çok sevindim senin asına görkemcim :))

    YanıtlaSil