Rimmel London Nude Kohl || Ten Rengi Kalem



Günaydın! 'Keşke Türkiye'de de olsa!' dediğim ürünlerden birini tanıtacağım bugün. Karşınızda Scandal Eyes serisinin ten rengi kalemi; Nude Eye Kohl. Gözlerime hep koyu çerçeveler yakıştıran ben, son birkaç gündür gözlerimin içine farklı bir kalem kullanamıyorum. Neden mi?




Şu ana kadar denediğim tüm açık renk kalemler gözlerimin içinde homojen durmak yerine parça parça görünüyorlardı. Kalıcı değillerdi ve zaten çok da küçük olmayan gözlerimi pek de naturel olmayan bir şekilde büyütüyorlardı. İstediğim doğallıkta bir ten rengi de bulamayınca pes etmiştim. Ta ki Londra seyahatimde, aylardır yabancı bloglarda görüp meraktan çatladığım bu kalemi satın alana kadar. Çok beyaz değil, çok sarı da değil, tam bir ten rengi. Gözümün içinde kullanıyor olmama rağmen çok ama çok kalıcı. Sabah 8:00'de uyguladığımda öğlen 15:00'e kadar sabit kalarak kendi kategorisinin rekorunu kırdı. 

Gözlerimdeki o yorgun ifadeyi aldığı için özellikle uykusuz olduğum zamanlarda kullanıyorum. Bakışlarımdaki baygınlığı anında tazeliğe çevirmesine bayılıyorum. Aynı zamanda ufak tefek noktaları kapatmak, kaş altını aydınlatmak ve koyu ruj kullanırken dudak kenarlarını rötuşlamak için de kullanılabiliyor ancak ben göz içiyle yetiniyorum. 

Sizin favori açık renk kaleminiz hangisi?


Twitter: urfacemycanvas8
Youtube: yourfaceismycanvas88
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com





Görkem Karman

27 yorum:

  1. İşin kötüsü kendime açık renk favori bi kalem edinememiş olmam :)
    Keşke bu kalemi sürpriz bi şekilde Watsons'ta bulsak. Çünkü ben sendeki duruşuna bayıldımmm.
    Müthiş duruyor, güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
  2. oriflame'in kohl nude kalemi de cok guzel. 3-4 saat kaliyor gozde.

    YanıtlaSil
  3. süpermiş. ben de göz içine sürmek için beyaz almıştım ama çok yapay geldiğinden hiç kullanmadım. bir an önce gelse süper olur.

    YanıtlaSil
  4. Nyx wonder pencil in light var o da nude, Istanbul'da var mi acaba satan bir yer. Metrocity Rossmann'da Nyx var ama kalem var mi acaba

    YanıtlaSil
  5. Amerikadan getirtiyorum bu kalemden sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Ben haftasonu mac nc15/nw20 kalemini ladım.Uzun zamandır aklımdaydı.Gerçekten tam bir ten rengi.Benim rengim zaten NC15 :) Bu sabah ilk defa kullandım ve gerçekten çok güzel.Umarım bu kalem Türkiye'ye gelir Mac'e o kadar para vermek zorunda kalmayız.

    YanıtlaSil
  7. Ah bide Türkiyede olsa. Pastel yeni krem rengi kalem üretmiş onu da yorumlasanız keşke. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=656823701005532&set=a.107755639245677.10838.106050826082825&type=1&relevant_count=1

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ben aldım ve denedim Pastel'inkini. Maalesef çok başarılı bulamadım. Görüşlerimi ve resimlerimi blog'umda bulabilirsiniz... http://mymakeupadventures.blogspot.com.tr/2014/03/ten-rengi-goz-kalemi-dosyas-nars-pastel.html

      Sil
  8. çok güzelmiş epeydir ten rengi göz kalemi arıyorum, birkaç tane denedim ama parça parça duruyorlar, beğenmedim hiç

    YanıtlaSil
  9. gerçekten çok güzel sürümü var küçümen gözlerime deva oldu😘

    YanıtlaSil
  10. bende önceki gün online olarak aldım bu kalemi :) umarım güzeldir =)

    YanıtlaSil
  11. kesinlikle çok yakışmış çok güzel bir renk heryerde aradım bulamadım böyle bir renk bazı markalarınki ddiğin gibi parça parça oluyor ve rengi okadar kötüki göz içine sanki kapatıcı sürmüşüm gibi hissediyorum baktığımda aynaya yurt dışına çıkarsan bu kalemden getirip bizede sat olurmu :))))

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. bu aralar aradığım kalem işte bu. umarım kısa zamanda gelir.

    YanıtlaSil
  14. cryolan nude mükemmel bir kalem, cryolanın her ürünü gibi...

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. Merhaba ben bunun gibi rimmel urunlerini asos.com dan siparis ediyorum bazen indirim oldugunda daha bile ucuza geliyor ayrica kargo ucreti de yok.

    YanıtlaSil
  18. kryolan 905 numaralı kalemini kullanıyorum nude kalem arayışında olanlara tavsiye ederim mac kadar yapay durmuyor

    YanıtlaSil
  19. bende henüz edinemeyenlerdenim fakat oriflamede bir ürün var denemeye değer olmalı...

    YanıtlaSil
  20. Merhaba fotografta takma kirpik kullanmışsınız sanırım çok hoş duruyor markası numarası nedir

    YanıtlaSil
  21. Merhaba Görkem,

    Yeni yazımda ten rengi göz kalemlerini inceledim. Umarım faydalı olur... Sevgiler.

    http://mymakeupadventures.blogspot.com.tr/2014/03/ten-rengi-goz-kalemi-dosyas-nars-pastel.html

    YanıtlaSil
  22. Görkemcim ellerine sağlık. Cilt bakımı ile ilgili de yazmayı düşünürsen harika olur. Kullandığımız malzemelerin içeriği çok önemli. Ben alırken özellikle buna dikkat ediyorum. Yoksa kötü içerikli ürünler sivilce ve sivilce izlerine sebep oluyor. Yağlı bir cildim var ve bu konuda yapacak fazla birşey yok maalesef. Benim gibi yağlı cilt problemi olanlara kesinlikle kayısı ya da defne özlü sabun tavsiye ediyorum. Güzel yazılarına devam et, bir de takipte kalalım canım.

    YanıtlaSil