Gündüz Rutinim || My Morning Routine



Günaydın! Şu ana kadarki en çok el oyalayan videomun montajını nihayet bitirdim ve dün akşam Youtube kanalıma yükledim. Alarmım çaldığı andan montumu giydiğim ana kadarki küçük kareleri derledim. Saç ve cilt bakımının yanında son zamanlarda yaptığım pratik ama sağlıklı görünümlü makyajımı da bu vesileyle sizlere göstermiş oldum. İzlemek için BURAYA tıklayın ve yorum bırakmayı unutmayın.  Sevgiler! :)

Good morning there! I finally managed to edit my trickiest video ever and uploaded it! Click HERE to watch my morning routine from bed to shower, skin care to makeup! Don't forget to give the video a thumbs up!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com






Görkem Karman

22 yorum:

  1. henüz videoyu izlemedim ama bourjois ürünlerini sevdiğini biliyorum ya bir haber edeyim dedim. Sanırım Türkiye deki satışı kadırılcakmış gibi bir dedikodu dönüyor bu vesileyle de watsonslarda 31 aralığa kadar %50 indirim varmış. senin almak istediğin mutlaka bir şey vardır. ben senden gördüğüm ve şuan bayılarak kullandığım volumızer rimeli ydeklicem.:) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O yalan habermiiş :)
      Çok teşekkür ederim bu arada :)

      Sil
    2. satış taktikleri ozaman. :) ben de yedim :) daha alışveriş yapmadım gerçi. ben volumizeri yurt dışından 17 küsür e almıştım burda indirimde 20 tl.:) sanırım bu indirimde alışveriş yapmıcam.yurt dışına çıkmayı ya da gelen akrabaları beklicem. rica ederim:)

      Sil
  2. daha videoyu izleyemedim ama yukarıda telefonda 8:30 yazan alarmını gösteriyorsa kıskandım :PPpp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben evden 7:10 da çıkıyorum :( kahvaltıda yapamıyorum. Özledim evden hazırlanıp çıkabilmeyi. istanbulda evin ile işin arasında köprü varsa bu yalan oluyor:(

      Sil
    2. Haha evet alarmım genelde o saate kurulu. İstanbul'da yaşamak zor :)

      Sil
  3. güzel ve açıklayıcı olmuş, kahvaltına ayrı bi özendim=)) baya emek harcamışsın video için
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Emegine saglik sevgili Görkem.
    Hersey cok guzel. Benim bu kadar vaktim olmuyo, cocuklardan;)))Bekarlik sultanlik. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin rutininiz de ayrı keyiflidir bence :)
      İlerde bir gün evlenip çocuğum olunca bu videoyu tekrar çekeceğim! :P

      Sil
  5. Görkem merhaba ysl touche eclat tan daha mı iyi bu son ysl fondotenin ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkisini de çok seviyorum ama tamamen farklılar. Touche Eclat çok ince yapıda, az kapatıcılık veren ve kuru ciltlere uygun ışıl ışıl, ıslak bitişli bir ürünken Youth Liberator daha kalın ve kapatıcı bir yapıya sahip ve karma ciltlere uygun. :)

      Sil
  6. Aslında fotoğraflara http://gorkemkarman.blogspot.com diye değil de sadece "gorkemkarman.blogspot.com" diye imzanı atsan daha şık durmaz mı? Sadece bi' fikir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denedim ama yazı karakterinden midir, göz alışkanlığı mıdır nedir, hiç ısınamadım:)

      Sil
  7. uygun fiyatlı makyaj önerileri videonda makyaj masanı gördüm ve bayıldım rengi aynası tam istediim gibi nrden aldın öğrenebilir miyim ayrıca videonu çok yararlı buldum :)

    YanıtlaSil
  8. uygun fiyatlı makyaj önerileri videonda makyaj masanı gördüm ve bayıldım rengi aynası tam istediim gibi nrden aldın öğrenebilir miyim ayrıca videonu çok yararlı buldum :)

    YanıtlaSil
  9. uygun fiyatlı makyaj önerileri videonda makyaj masanı gördüm bayıldım aynası rengi modeli harika nerden aldın öğrenebilirmiyimm

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bir video olmuş kaç kez izledim bilmiyorum :) bu arada montuna bayıldım nereden almıştın?

    YanıtlaSil