URBAN DECAY - NAKED Basics Palette



Yeniden merhaba! Bugün sizlere, 3 gün önce daha fazla direnemeyip aldığım ve bir tane daha alıp çekilişime kattığım, minicik ama çok kullanışlı bir palet olan Urban Decay Naked Basics'i tanıtacağım. Ülkemize Sephora'nın Hot Now bölümüyle gelen ve deli gibi satan bu palete her bayan sahip olmalı. Neden mi?

Hello again! I couldn't resist this palette anymore! As you all know I'm a deep fan of neutrals, and I believe that every woman has to have this palette in her kit!




Iphone'dan bile küçük boyutu, içerdiği 5 mat, 1 ışıltılı doğal ve pigmentli farları ve yapıların kremsiliği, MAC'ten 1 farı 40 TL'ye almak varken bu kadar kaliteli ve taşınabilir bir paleti 72 TL'ye alma fikri zaten başlı başına 'AL AL AL' diye çığlıklar attı kafamın içinde. Her ne kadar benzer renklere sahip olduğum için bu paletin gereksiz olduğunu düşünsem de şimdi iyi ki almışım diyorum. Aşağıdaki videoda bu paleti kullanarak yaptığım makyajı izleyebilirsiniz. Bu paletin yanında MAC Kahverengi jel eyeliner, MAC 210 eyeliner fırçası ve 217 karıştırma fırçası kazanmak için ise BURAYA tıklayın. Herkese sevgiler! NOT: Videoyu 1080P HD izlemeyi unutmayın!

Its super tiny size (even smaller than my Iphone!), having 5 matte and 1 shimmery neutrals, the creamy texture of the eyeshadows and the absolute pigmentation makes you wanna buy it! It's super handy and comes with a big mirror. You can watch my tutorial, using this palette and click on the links down below to see my blogger friends' swatches! xx







Blogger arkadaşlarımın bu paletle ilgili yazılarını okuyun:

 Güzellik Kazanı'nın Yazısı

Beauty Gore the Ladylicious'ın Yazısı


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

13 yorum:

  1. Aklımda bile yokken bu paleti al diye dürten blogger arkadaşlarıma selamlar:)

    YanıtlaSil
  2. Bayan degil, kadin. :)

    YanıtlaSil
  3. görkemcim video süper olmuş makyajda öyle bir an önce alıp bende denemek istiyorum..peki içinde siyah renk kaşları doldurmak için kullanılabilecek renk var mı sence..yoksa önerebileceğin macten bir far var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. twitterdan cevapladım galiba bunuu, ama olsun MAC Mystery ve Brun siyah kaşlar için harika farlar:)

      Sil
  4. 3 gün önce mi ? nerdeki sephoradan aldın Görkem. Hala var mıdır :) bende olsun diye ölüp bitiyorum resmen :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Palladium Sephora'dan aldım, dün bile bir sürü vardı:)

      Sil
  5. Her zaman ki cok guzel bir yazi video makyaj :-) bu iste cok basarilisin cunku disiplinlisin her gun ilk yaptigim saat 9bucukta bloguna bakmak. Her yerden takip ediyorum seni kaliteli isler yapiyorsun. Aldigin mor farla yapacagin bi makyaj videosu istiyorum senden. basarilarinin devamini diliyorum sevgilerimle ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim, evet en kısa zamanda çekeceğim:)

      Sil
  6. çok güzel bir makyaj videosu ile yine karşımızdasın.ben şu oval hatlı pembe süngeri merak ettim.çok yumuşak bir dokusu var gibi görünüyor.nereden alabilirim bunu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim:) beauty blender'ı amazon.com ve cultbeauty'den satın alabilirsin:)

      Sil
  7. Urban decay naked paletinizi nerden aldınız acaba ?

    YanıtlaSil