Rimmel London Scandal Eyes - Bulletproof Beige



Merhaba! Ülkemize gelmesini dört gözle beklediğim Scandal Eyes kalem farlar nihayet Watson's Rimmel London raflarında. Almasam olmaz diyerek kendimi Watsons'a attım ve bir siyah ve bir de açık renk olmak üzere 2 adet seçtim. Biri, bugün tanıtacağım şeftali şampanya rengi olan ışıltılı Bulletproof Beige.

Hello! Today I'll be reviewing the peachy champagne shade of Rimmel London Scandal Eyes Pencil Eyeshadows; 002 Bulletproof Beige. I also purchased a black colored one!




Öncelikle kalemlerin yapılarından bahsetmek istiyorum. Bu şişko kalemler suya dayanıklı. Zaten beni renklerinden önce çeken etken bu oldu. Bir diğer güzel özelliği ise çok ama çok kremsi olmaları. Özellikle Bulletproof Beige inanılmaz bir yapıda, resmen kayıyor gözlerimin üzerinde. Sürdükten 2 dakika sonra ise tamamen sabitleniyor ama hala kremsi görüntüyü koruyor. Benim über yağlı göz kapaklarımda bile baza ihtiyaç duymadan, baz yerine geçen harika renkte kalemler bulduğum için çok mutluyum. Dün sabah evden çıkarken saat 10:00'da sürdüm ve akşam 23:00'te ben silene kadar sabit duruyordu.

The pencils are waterproof, which actually made me go for them. They're also so creamy that they glide on my eyelids and in 2 minutes they set FOREVER! Even on my oily lids, I don't need to use a primer with these. I'm so happy to have them! I've applied the pencil on my eyes at around 10am yesterday morning and it was still looking beautiful and creaseless at 11pm at night!





Siyahı daha da pigmentli. Koyu göz makyajlarında baz olarak ve gözlerimin içinde kullanmayı düşünüyorum. Kalemleri gerçekten beğendim. Rafta gözüme bir de beyazları çarptı ama istemedim. Başka renkleri varsa ya da gelirse hemen alacağım! Satış Fiyatı: 12TL.


The black one is even more pigmented! I'm planning to use it as a base for my super smoky eyes or along my water line. I'll purchase other shades as soon as I can! 




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

20 yorum:

  1. bu kalemleri açmak için ayrıca kalemtraş varmı. benim de bunlar gibi şişko bir kalemim var ama kalemtraş bulamıyorum
    http://tukenmezdefter.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben The Body Shop'un çift taraflı açacağını kullanıyorum ama kırtasiyeden alacağınız şişko bir açıcı da iş görecektir.

      Sil
  2. bendede var üşenmedenn kullanabilsem ne hoş olucak yine döktürmüşsün bebegm ya nasıl seviyorum sabah kahvemle yazılarını okumayı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanman lazım Merviş, rengine bayılacaksın! Çok sevindim, öptüm seni:)

      Sil
  3. Çok güzel bir renkmiş, hemen alacağım. :)

    YanıtlaSil
  4. bu tarz krem yapıdaki ürünler genelde kalıcı olmuyor. ama rimmel dagılmadan kalıyorsa cok cok iyi gercekten. ilk fırsatta deneyecegim. sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazsız yaklaşık 7-8 saat rahat kaldı gözlerimde:)

      Sil
  5. bunlar kalem mi far mı ebdne anlayamadım açıkçası ama denemek lazım kalıcıysa güzeldir =)

    YanıtlaSil
  6. Şampanyaya aşık oldum sanırım :)Görkem yine cebime zararsın :D

    YanıtlaSil
  7. Beyazın yapısı fena:( ama diğerleri öyle değilmiş bu güzel, şampanya rengi de şahaneymiş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyazı özellikle almadım ben ya, alsa mıydım? :/

      Sil
    2. alma kuzum bence fenadan kastım kötü anlamında, yarın yayınlıcam hatta yazısını, çaba istiyor baya:(

      Sil
  8. Görkemcim bir şey danışmak istiyorum.Ben tek tük kalmış farlarımı bir palete toplamak istiyorum.Ama şekilleri farklı boş palet nerden bulabilirim?

    YanıtlaSil
  9. Bugün watsonda elimin üstünde test ettim,elimle ovalamama rağmen kesinlikle çıkmıyor :)

    YanıtlaSil
  10. Şampanya rengi listeye kaydedildi. Yarın hemen almalı ^^

    YanıtlaSil
  11. Yaziyi daha onceden okumus olmama ragmen bu muhtesem kalemi yeni edindim sayende memnun kalacagimdan da eminim ovgulerin hakli urunlere cunku ;)

    YanıtlaSil