Mezuniyet Makyajı // Prom Makeup!



Herkese merhaba! Nihayet mezuniyet makyajı videomu çektim. Çok konuştum, çok detaya indim ve tavsiyelerde bulundum. Kesip biçmeme rağmen 32 dakikalık bir şey çıktı sonuç olarak. Umarım sıkılmadan izlersiniz. 1080P HD izlemeyi unutmayın! Aşağı flashlı fotoğrafları da koyuyorum, iyi seyirler! :)


---------------VIDEO İÇİN BURAYA TIKLAYIN!--------------








Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com





Görkem Karman

18 yorum:

  1. görkem abla maskara olarak bourjois volumizer maskara mı l'oreal volume million lashes maskarayı mı önerirsin ikisi arasında kaldım :/ ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bourjois benim en sevdiğim ama takma kirpik takmadan takma kirpik görünümlü kalın kirpikler istiyorum dersen L'oreal Volume Million Lashes:)

      Sil
  2. Koca gözlüm:) Kirpikler çok güzel durmuş severek izledim. Mcxxx

    YanıtlaSil
  3. Tam da mezuniyetten önce çokkk iyi oldu bu video, makyajımı kendim yapmayı düşünüyordum zaten, şimdiden teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  4. aslında tam olarak ne istediğimi bilmiyorum gözlerimi çok güzel göstercek bi rimel arayışındayım ama her ikisininde ayrı özellikleri var peki loreal günlük hayatta abartı mı durur ?

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,
    Bende bir madur olarak söylemeliyim ki kuaförde yapılan makyajlar gerçekten assolist gibi yapıyor insanı... Keşke kendim yapsaydım ya da beğenmediğimi söyleseydim !!!
    Kirpikler gerçekten çok değiştiriyor insanı :)

    http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. çok faydalı oldu Görkem teşekkürler harika görünüyor :)

    YanıtlaSil
  7. sevgili görkem,
    mezuniyet makyajına bayıldım.bende İstanbul üniversitesi İngiliz dili ve edebiyatı mezunuyum.mezuniyetimin üzerinden epey zaman geçti ama seni görünce o günleri anımsadım.mezuniyet törenini nerede düzenliyor fakülte bu sene?

    YanıtlaSil
  8. emeğine sağlık çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  9. Keşke ben de mezuniyet zamanlarımda makyaj biliyor olsaydım.Kuaföre makyajı yaptırdıktan sonra 2 gün gözüm yüzüm şiş gezmiştim=/
    Makyaj da çok hoş olmuş=)

    YanıtlaSil
  10. uzun kipriklim,koca badem gözlüm çok güzelsin yineee:)

    YanıtlaSil
  11. The eyelashes are so pretty!! Ahh <3

    hollyamberrio.blogspot.co.uk
    xx

    YanıtlaSil
  12. Merhaba, seninle yeni tanıştım! Çok tatlısın ve makyaj konusunda gerçekten yeteneklisin. Benim de öğrenme isteğim var tabii makyaja ama şu an dersler, sınavlar yüzünden pek ilgilenemiyorum. Video da mezuniyet makyajını çok güvendiğin ve çok para verdiğin birine yaptırdığını ve yaptığı assolist makyajının seni çok pişman ettirdiğini söylediğini hatırlıyorum. Bir makyaj markasının mağazasında yaptırmadın değil mi, çünkü ben NARS'ta yaptırmayı düşünüyorumm.. Sence nasıl olur??

    YanıtlaSil
  13. görkemcim çok güzel olmuş makyajın...güzel yüzünü ortaya çıkarmış...

    YanıtlaSil
  14. merhaba herkesin başına gelen mezuniyet makyajı yıkımı benim de başıma gelmesin diye makyajımı kendim yapmaya karar verdim. nette örnekleri ararken videona rastladım, gerçekten çok açıklayıcı ve güzel anlatmışsın takipçin olmamak mümkün değil ve tavsiyen üzerine şimdiden denemelere başladım umarım kıvırabilirim.

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil