MAC Fix +



Günaydın! Bugün sizlere, farklı bir fonda, çok uzunca zamandır sahip olduğum ve hala yarılayamadığım bir ürünü tanıtacağım. MAC Fix Plus'ı geçen yazın sonlarına doğru almıştım. O sıralar makyaj yaptığım müşterilerin makyajını sabitleme amacıyla edindiğim bu ürünü kışın nadir olarak kendimde de kullandım. İlk başlarda çok sevip verim alamadığımı düşündüğüm bu ürün son 1,5 aydır favorilerim arasında. Neden mi?

Good morning everyone! Today I'll be reviewing my MAC Fix Plus with a very different background. I first purchased this stuff last summer and I used it on my clients to set their makeup and rarely used it on myself in the winter time. BUT,nowadays it's in my everyday makeup drawer. You want to know why?




Yazısını şurada yazdığım Beauty Blender'ı yıkayıp suyunu iyice sıktıktan sonra bir kez de MAC Fix Plus ile ıslatıyorum. Yüzüme fondoteni, gözaltıma kapatıcımı Fix Plus'la ıslattığım süngerle uyguluyorum ve o kadar kolay bir işlem oluyor ki. Makyajdan önce ve makyajdan sonra yüzüme 30 cm uzaktan sıkıyorum. Hem ferahlatıyor, hem de makyajımın yüzümde kalma süresini uzatıyor. Özellikle gözaltı kapatıcısı ve far uyguladığım fırçaları bu ürünle ıslattığımda farlar rengini daha net belli ediyor ve kapatıcım çok daha pürüzsüz duruyor. Makyaj sonunda sıktığımda ise yüzümdeki o pudramsı görünümü alıp makyajı yumuşatıyor. 

I use this product to wet my Beauty Blender, which I reviewed here. I first dampen my BB in warm water. I squeeze it really strong to make sure there's no water coming out and then spray some MAC Fix Plus on the sponge. I then apply my foundation and concealer with that sponge and it works wonders! It applies smoother and easier. I also spray some more right after my makeup is done, just to get rid of that powdery finish! Recently I've been spraying this on my eyeshadow brush to intensify the eyeshadow colors on my lid!




İçerdiği mineraller, vitaminler ve yeşil çay ile salatalığın inanılmaz rahatlatıcı ve ferahlatıcı bir etkisi var. Çantamdan ayırmayıp bunaldığımda yüzüme 2-3 fıs sıkıveriyorum. 100ML'lik bir ürün için 53TL'lik fiyatı gayet iyi buluyorum. Bittikçe alacağım! Herkese sevgiler!:)

The minerals and the vitamins it contains do have a very refreshing effect. I keep this in my handbag during the summer and when I'm boiled cause of the hot weather in Turkey, I spray some Fix Plus on my face and relax! Will keep repurchasing forever!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

7 yorum:

  1. Ben de aynı işlemleri Avéne Termal Su ile yapıyorum :) Bir tek göz makyajında termal suya bulaşmadım; fırçayı ıslatmak bendeki her toz far için iyi bir fikir olmayabilir gibi geldi bana (taşlaşma nedeniyle).

    Güle güle kullan :) Öptüm!

    YanıtlaSil
  2. Tam da bu ürünü almayı düşünüyordum çok iyi oldu:) özellikle yazın ihtiyacım var:)

    YanıtlaSil
  3. canım bunun diğer mineralli olandan farkı ne ? birini alıcam ama farklarını bilemiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Günaydın Görkeeem,
    Aynen bende senin yaptığın gibi makyaj süngerini ıslatarak uyguluyorum ama bir fark yaratıyor mu anlamadım:) Sadece güzel bir kokusu var o hoşuma gidiyor:)
    Pudra uyguladıktan sonra senin dediğin gibi o pudramsı görüntüsünü alması için sıkıyorum güzel oluyor, ancak belli bir zaman sonra sanki yüzümü yağlandırıyor benim.
    Tozutan farlar için de bunu uygulamak hep aklımda bigün denicem inş:)

    YanıtlaSil
  5. Kuru ciltler için güzel ama benim karma cildimde makyajın üstüne sıkınca bırak sabitlemeyi 1 saat sonra balçık gibi yapıyor bu nedenle ben makyaj altına kullanıyorum. Sabitleme içinse skindinavia favorim bulursan kacırma bebiş mcx!

    YanıtlaSil
  6. Ne 100 ml 53 TL mi? Sarıkız diye bir marka var hatta Güzellik Kazanı övüyor. Beni onu bundan daha çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  7. Birçok makyaj bloggerı/gurusu bu üründen memnun değil, para ziyanı olduğunu söylüyorlar. Ben de emin olamıyorum bir türlü alsam mı almasam mı diye..

    YanıtlaSil