Face Of The Day #13 // Günün Makyajı #13







Günaydın! Göz altlarımın kuruluğundan ve bakışlarımdan da anlayabileceğiniz gibi yüksek ateşle boğuşuyorum. Günlük yürüyüşümü bile yapamamanın can sıkıntısıyla yüzüme biraz renk gelsin istedim ve yattığım yerden makyajımı yapıp fotoğrafladım. Hemen kullandığım ürünlere geçiyor, yarınki yazıda görüşmek üzere diyorum. Sevgiler! :)

Good morning there! I've been suffering from high fever for 2 days now and being stuck at home, I decided to put some makeup on myself and photograph it. Here's the full list of the products and pictures. Hope you enjoy!




Beauty Blender MAC Fix + ile ıslatılarak NARS Pure Radiant Renkli Nemlendirici Finland tüm yüze uygulandı ve yine aynı süngerle, göz altları MAC Pro Longwear NW20 ile kapatıldı.

Spraying some MAC Fix + to dampen the Beauty Blender, I applied my NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer in Finland all over my face. With the same sponge and MAC Pro Longwear Concealer NW20, I concealed my under eye circles.




Urban Decay Primer Potion ile göz kapakları makyaja hazırlandı. The Balm Shady Lady paletten yanlarına kalp koyduğum iki renk karıştırılarak çok çok hafif bir şekilde göz kapaklarıma uygulandı ve gözler MAC Coffee göz kalemiyle çerçevelendi.

Primed my lids with Urban Decay Primer Potion and used my Shady Lady Palette by The Balm. Then framed my eyes with my MAC Coffee eye pencil.




Kirpikler kıvrılıp Clinique High Impact Extreme Volume maskara alt ve üst kirpiklere tek kat geçildi. Yanaklar NARS Outlaw allık ve The Balm Mary Lou aydınlatıcı ile tamamlandı.

Curled my lashes and put Clinique High Impact Extreme Volume Mascara on my top and bottom lashes and finished off with the skin, using my NARS Outlaw blush and The Balm Mary Lou highlighter.




Dudaklar Essence Satin Mauve dudak kalemiyle çerçevelenip Maybelline Color Sensational 162 Feel Pink rujla makyajım tamamlandı. Hastayken kendimi biraz da olsa iyi hissettim. Hepinize öpücükler! 

Lined my lips with my Essence Satin Mauve lip pencil and applied my Maybelline Color Sensational 162 Feel Pink lipstick. I felt a little bit better with some color on my face. Kisses! <3


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

28 yorum:

  1. Geçmiş olsun, kıyamam hemen iyileşirsin inşallah :( Bu halinle bile ne güzelsin bayıldım makyajına her zamanki gibi :)

    YanıtlaSil
  2. görkemcim geçmiş olsun..umarım tez zamanda iyileşirsin.. bu arada bol bol sıvı alıp dinlenmeyi ihmal etme...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yatağa yapıştım artık:( çok teşekkürler!

      Sil
  3. Yaklaşık 15 gündür o haldeyim iğrenç bir durum geçmiş olsun en azından evdesin dinlenebiliyorsun ben birde işe gidiyorum canım çıkıyor...
    Hasta olunca evdeysem bende en azından bir ruj sürüyorum moral oluyor..
    Sevgiler,hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evden çıkamıyorum, su içmeye bile kalkamıyorum:( sana da çok geçmiş olsun!

      Sil
  4. Geçmiş olsun :(
    Ve seni hastayken bile taş gibi görünen tek kız ilan ediyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun kuzum:/ buarada bence Outlaw senin imza allığın oldu, maşallah şahane yakışıyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol Aysel'iiim! Öyle mi dersin? Ben biraz sıkıldım bile:(

      Sil
    2. Demee, çok yakışıyor bebittom çok ciddiyim, belki yaz için sıkıcı gelebilir ama kesinlikle sonbahar için felan on numara:)

      Sil
  6. oyy kıyamam kız kardeşim de senin gibi zayıf biraz hasta olunca hemen besiye çekesim geliyor benim için fındık fıstık cevizli sucuk vs ye çabucak iyileşş

    YanıtlaSil
  7. Çok geçmiş olsun,en kısa sürede toparlanman dileğiyle 😉

    YanıtlaSil
  8. En yakın zmnda iyileşmenizi diliyorumm :) kız kardeş tag iniz çok tatlı , aranızdakı abla-kardeş iletişimi çok çok tatlı.. önerdiğiniz filmlerden serendipity i hafta sonu izlemiştim , hakkınızvarmış , film mükemmel ^_^ pozıtıf enerjınızı yansıtmaya çok ara vermeyiniz :)) Kocamannnn geçmiş olsun.. ^_^

    YanıtlaSil
  9. Hastayken bile çok iyi görünüyorsun, umarım en kısa sürede iyileşirsin! ^^

    YanıtlaSil
  10. görkem abla öncelikle çok geçmiş olsun sana sormak istediğim bi soru var kendime maybelline jel eyeliner aldım ve içinden çıkan fırçayla süremedim bana önerebiliceğin uygun fiyatlı kesik uçlu eyeliner fırçası var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, eco tools ve sephora'nın açılı fırçalarına bakabilirsin:)

      Sil
  11. Gecmis olsun oncelikle. Kendiniz icin makyaj yapmaniz cok hosuma gitti:) sizi begeniyle okuyorum,uslubunuzu ve dilinizi cok basarili buluyorum. Saglikla kalin,kardesinizi benim icin opun:)

    YanıtlaSil
  12. geçmiş olsuun en yakın zamanda iyileş ki videolarından bizi mahrum bırakma :)tabi hasta halinle bile bizim için uğraşmıssın teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  13. I love all of the makeup you use, and you look flawless as always <3 <3

    YanıtlaSil
  14. Çoook geçmiş olsuunnn en kısa zamanda iyileşirsin inşallah sevgilerrrr :)

    YanıtlaSil
  15. çok doğal canım bayılıyorum sana:)

    YanıtlaSil