My 5 Minutes Face / 5 Dakikalık Makyajım



Çok fazla ürün var gibi görünse de gerçekten de tam 5 dakika süren bir makyaj bu. Fondoten kullanmadım ve makyaja başlamadan 5 dakika önce cildimi temizleyip nemlendirdim.

I know it looks like I've used so many products but it took only 5 minutes to achieve this look. I cleansed and moisturized my skin just 5 minutes before I started my make up and I used NO foundation.




Yüzden başlayalım. Fondoten yerine Garnier BB Krem'i parmaklarımla tüm yüzüme yaydım. Mac Harmony bronzerı Mac 187 fırça kullanarak şakaklarım ve elmacık kemiklerime sürdüm. Allık olarak ise NARS Mata Hari'yi Mac 116 fırçayla uyguladım.

I started with the face and popped only a tiny amount of Garnier BB Cream and blended it on my face with my fingers. Added some colour to my cheekbones and temples using my Mac Harmony bronzer with a Mac 187 brush. And some Mata Hari by NARS on the apples of my cheeks, using a Mac 116 blush brush.




Urban Decay'in Naked paletinden Naked adlı farı tüm göz kapağıma yaydım ve daha sonra MAC 224 fırçayla Buck adlı rengi gözlerimin dış köşelerine dağıttım.

Naked eyeshadow from the Urban Decay Naked Palette all over my lid, and then Buck on a MAC 224 brush and that goes to my crease.




Clinique Quickliner Intense Black siyah göz kalemini gözün iç ve dışına çektim. Üst kirpiklerime Maybelline The Falsies Feather Look, alt kirpiklerime ise Clinique Bottom Lash Mascara uyguladım. Göz altlarımı da Mac Studio Finish Concealer (NW25) ile kapattım.

Lined the out and inside of my eyes with my new Clinique Quickliner Intense Black. Maybelline The Falsies Feather Look for my top and Clinique Bottom Lash Mascara for the bottom lashes. Then concealed under my eyes with Mac Studio Finish Concealer (NW25).




Çok açık pembe olan Mac Creme Cup'ı da dudaklarıma uygulayarak makyajı bitirdim.

Mac Creme Cup Lipstick, which is a nude pink and my make up is done!


Sorry for the monkey-face! :)



Görkem Karman

6 yorum:

  1. makyaj insanı ne kadar da değiştiriyor son fotodan anlaşıldığı üzere:)) şaka bi yana makyajlarını beğeniyorum ürün seçimlerine ayrıca bayılıyorum ;))

    YanıtlaSil
  2. ayyy nekadar güzel bir blog böyle pc başından kalkamadım bir türlü. dur şu yazıyıda, diğerinide, derken bütün postları 2 kere okumuşumdur :)bol fotağraflı güzel anlatımlı eğlenceleli. süpersin başka söze görek yok..

    YanıtlaSil
  3. tekrar ben :)güzel deneyimlerinden faydalanmak çok isterim . bundan sonra ,sorularımla biraz başını ağrıtabilirim:)tek sorun yorum kısmında kelime doğrulama olması :( nacizane fikrim tabiyki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim! :)Soruların bilgim dahilindeyse seve seve cevaplarım. O yorum kısmındaki doğrulamayı da bir türlü kaldıramadım:(

      Sil
  4. Good way of explaining, and pleasant paragraph to take data concerning my
    presentation topic, which i am going to convey in
    academy.

    Also visit my blog ... click here

    YanıtlaSil