Ağustos Favorileri!



Daha Ağustos'un bitmesine bir kaç gün var ama tüm bir ay boyunca kullandıklarım, ay ortasında alıp da bağımlısı olduğum ürünler belli diye bu yazıyı yazmak istedim. Fondoten olarak Garnier BB Cream ve Bourjois Healthy Mix'i kullandım yine. Ancak her ay aynı şeyleri fotoğraflandırmak istemediğim için bu seferki posta koymadım.




Öncelikle lipsticklerden başlayalım. Bu ay özellikle bu iki ruja takmış durumdayım. Soldaki açık kahve Viva Glam II ve sağdaki Modesty, ikisi de MAC ürünü. Yukarıdakiler de dahil tüm favori lipsticklerimi paylaştığım ve detaylı renklerini fotoğrafladığım yazımı okumak için BURAYA tıklayabilirsiniz.




Gelelim maskaraya. Bayramda aldığım Maybelline The Falsies- Feather Look üst kirpiklerimin vazgeçilmezi oldu. Bu ürünle ilgili detaylı yazımı BURADAN okuyabilirsiniz. Yanındaki miniminnacık maskara ise yine bayramda aldığım Clinique Bottom Lash Mascara. Yalnızca alt kirpikler için ve muhteşem bir ürün. Bu ürünle ilgili detaylı yazım ise BURADA.




Kalemler. Siyah göz kaleminden asla vazgeçemeyeceğim sanırım. Bu kez de Clinique Quickliner Intense Black'e sardım. Bu kalemle ilgili detaylı yazım da BURADA. Yanındaki dudak kalemi ise Essence'den. Gratis'ten 3TLye aldığım bu dudak kalemine bayılıyorum. Diğer renklerini de en kısa zamanda alacağım!




Göz altı kapatıcısı olarak Garnier'ın Roll On'unu tercih ettim. Bu ara göz altlarım iyi durumda olduğu için yalnızca hafif bir kapatıcılık ve serinliğe ihtiyaç duyduğum için.




Gelelim NARS Laguna'ya. Bir ay içinde bir ürünle ilgili 3 ayrı yazı yazmış olmanın verdiği gururla bir kez daha sizlere söylüyorum; bu ürünü edinmelisiniz! NARS Laguna ile ilgili detaylı yazıma BURADAN ulaşabilir, bu ürünü uyguladığım favori fırçam MAC 187 hakkında detaylı bilgi için BURAYA tıklayabilirsiniz.




MAC'in en ince uçlu eyeliner fırçası olan 210'u bu ay kapatıcı için kullandım. Evet tuhaf gelecek belki ama yalnızca burnumun ve dudağımın etrafındaki nokta kadarki lekeleri kapatmak için kullandım.




Bu ay akşamları çıkarken en çok kullandığım farım MAC Sable oldu. Kızıl, bakır yansımalı bu kahveye bayılıyorum. Üzerine siyah kalem ve bol maskara ile harika duruyor.




Göz pınarlarımı bol bol aydınlattım bu ay! MAC Nylon, favorim.




Göz pınarlarımı aydınlatmak için kullandığım bu fırçayı alt kirpik diplerimi koyu kahve farla gölgelendirmek için de kullandım. MAC 219 Pencil Brush harika!




Siz bu ay neler kullandınız? 



Görkem Karman

2 yorum:

  1. Eyeliner fırçasını minik kusurları kapatma taktiğini Lisa Elridge'te görmüştüm ben de güzel bir keşif. Essence'ın dudak kalemini ben de aldım nude rengi çok seviyorum ama biraz fazla yumuşak uçlu ucu sürekli eriyor,kırılıyor aşırı sıcaklardan sanırım.Nars Laguna yı 187 ile allık olarak mı kullanıyorsun malum kontur için biraz büyük oluyorlar kendileri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem allık olarak hem de tüm yüzüm ve boynumu bronzlaştırmak için kullanıyorum

      Sil