Face Of The Day



Bugünün makyajı uzun zamandır yapmadığım ama aynı zamanda alışık olduğum bir şey olsun istedim ve uzun zamandır aydınlık ama bronz bir göz makyajı yapmadığımı farkettim. Son zamanlarda ya gözlerime hiç bir şey sürmüyorum ya da yine siyahtan şaşmıyorum. İşte bugünün makyajı.

I wanted to wear a look that's something I'd always do and wanted to try something different at the same time. I've been wearing quite a lot black liner or nothing on my eyes. So here we go; that's the FACE OF THE DAY.




Cildimi bugün biraz kuru hissettiğim için Chanel Vitalumiere'ime yapıştım ve Sephora Mineral Pudra fırçasıyla fondotenimi uyguladım.

Since my skin is pretty dry today, I got back to my Chanel Vitalumiere and applied it all over my face with my Sephora Mineral Powder brush.




Göz kapaklarımı makyaja Urban Decay Primer Potion ile hazırladım ve MAC 239 fırça ile Patina farı tüm göz kapağıma uyguladım. Patina ışıl ışıl parlamayan ve altın yansımaları olan bronz bir renk. Paletlerim arasındaki en sevdiğim farım. Daha sonra MAC 217 fırçayla kızıl kahve bir far olan MAC Mulch'ı gözlerimin dış köşelerine uyguladım. Eyeliner olarak ise MAC'in mürdüm yansımalı koyu kahvesi Handwritten'ı 263 açılı fırçayla üst ve alt kirpik diplerime uyguladım.

I primed my eye lids with a little bit of Urban Decay Primer Potion and put Patina, which is a bronzy color with a touch of golden, all over my lid with MAC 239 brush. Then got some Mulch eyeshadow on my 217 brush and applied it on the outer corner and to the crease of my eyes. For the eyeliner I went for MAC Handwritten, which is a plummy matte brown, with a 263 angled brush.




Patina, Mulch, Handwritten.




Kirpiklerimi MAC kıvırıcıyla kıvırıp Bourjois Volumizer Maskaramı üst ve alt kirpiklere uyguladım. Işıltılı sıcak bir kahve olan MAC Teddy göz kalemini ise gözümün içine çektim.

Curled my lashes with MAC lash curlers and popped some Bourjois Volumizer Mascara on top and bottom. Lined my waterline with MAC Teddy.




Göz altlarımı MAC Studio Finish NW 25 ile, 224 numaralı fırça kullanarak kapattım ve göz pınarlarımı 219 kalem fırça ve Nylon far ile aydınlattım.

Concealed around my eyes with my MAC Studio Finish Concealer NW 25, using the 224 brush and highlighted the tear duct area with Nylon eyeshadow and a 219 pencil brush.




Nylon beyaz, bej karışımı sedefli ve aydınlık bir renk. Yalnızca göz pınarlarımı aydınlatıp daha fresh bir görüntü elde etmek için kullanıyorum.

Nylon is a white, beige color with shimmer. I only use this for highlighting the tear duct area just to achieve a bright and fresh look!




Vitalumiere nemlendirici bir fondoten olduğu için hafif parlama yapabiliyor. Bu yüzden cildimin merkezi olan alın, burun ve çenemi Estee Lauder Transparan Pudra ile MAC 188 fırça kullanarak pudraladım. MAC Harmony ve 187 fırça kullanarak şakaklarım ve elmacık kemiklerimi belirginleştirdim. Allık olarak ise MAC Warm Soul'u Sephora allık fırçası ile uyguladım.

Vitalumiere gives you a very dewy finish so I powdered the centre of my face with my Estee Lauder Transparent Powder and a 188 brush by MAC. Then contoured my cheekbones and temples with MAC Harmony and the 187 brush. For the blusher, I went for MAC Warm Soul and with a Sephora blush brush.




Warm Soul en sevdiğim allığım. Özellikle bronz makyaja çok yakışıyor.

Warm Soul is my HG blush. Works with everything and especially with bronze make up.




Ruj olarak MAC'ten Modesty'i seçtim ve son adım olarak kaşlarımı açılı fırça ve MAC Charcoal Brown far ile doldurdum.

Modesty lipstick by MAC and an angled brush with MAC Charcoal Brown for the brows and done!









Görkem Karman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder