Clinique'li Bayram!



Hiç aklımda yokken Sevil Parfümeri'nin bayram kampanyasını görüp içeri daldım. İyi ki de dalmışım. İtalya'dayken bir paket kullanıp sonra da bir daha hiç bir yerde bulamadığım Clinique Bottom Lash Mascara (Alt kirpik maskarası.)'yı buldum! Herhangi bir ikinci ürün alımında toplamda %45 indirim yapılacağını duyunca da yanına simsiyah bir göz kalemi eklemeden duramadım. Intense Quickliner, renkleri oldukça yoğun olan, kremsi ancak kalıcı asansörlü kalemlerin serisi. Normalde 36 TL olan Bottom Lash Mascara bu kampanya sayesinde 25 TL'ye indi. Göz kalemi ise 49TL'den 37TL'ye indi. Bu arada bir önceki Jennifer Lawrence (Açlık Oyunları) makyajı yapımını görüntülemek için BURAYA tıklayabilirsiniz.




Bottom Lash Mascara normal maskaraların yarısı kadar ve tüm alt kirpiklerinize ulaşmayı sağlayan ufacık bir fırçası var. Siz ılık suyla çıkartana kadar kesinlikle akma ve dökülme yapmıyor.








Kaleme gelince, bir kez sürmeme rağmen siyahın yoğunluğunu ve kremsi yapısını çok sevdim. Waterproof olmamasına rağmen kesinlikle akma yapmadı.




Kalemin yanında açmak için sürekli kalemtraş taşımaktan hoşlanmadığım için kalemin asansörlü olmasını sevdim.




Kalemin arka tarafında ise rengi dağıtıp 'smoky' hale getirmek için sünger bir fırça konulmuş.




Bayram bitmeden Sevil'e koşup kampanyadan faydalanın derim. Herkese iyi bayramlar. :)



Görkem Karman

3 yorum:

  1. merhaba..

    clinique bottom lash maskara almayı düşünüyorum da kullanan birinden fikir almak istedim (: benim göz altlarımda kalem,maskara genelde akma yapıyor.acaba bu ürünün böyle bir sorunu var mı? kirpikleri boyaması nasıl?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, bu ürüne kefilim. Bende de aynı problem vardı ancak bottom lash formülü sebebiyle sadece ılık suyla çıkıyor ve siz çıkarana kadar da sabit duruyor:)

    YanıtlaSil