Maybelline The Falsies Volum' Express Mascara (Feather-Look)



Doyumsuzum, kabul. Bir çekmece dolusu maskaram oldu ama yine de 'mükemmel'i bulamadım sanki. Hep MAC, Estee Lauder, Dior ve Bourjois'dan gittiğimi farkettiğimde daha uygun fiyatlı markalara da bir şans vermeliyim dedim ve dün Gratis'ten Maybelline The Falsies serisinin Volum' Express Feather-Look ürününü satın aldım. Aslında başlığı 12,95TL'ye rüya maskara olarak değiştirmeliyim. 

I never have enough of make up, I know! I've got a thousand mascaras in my collection but still I feel like I haven't found the 'perfect one'. When it comes to make up, and especially the eyes, I always go for brands like MAC, Estee Lauder, Dior and Bourjois. So I wanted to make a little bit of a change and give Maybelline a chance. I've purchased The Falsies Feather Look Mascara for about 4 Pounds and I can honestly say that this stuff is a DREAM.




Bu arada ojelerimin maskarayla tamamen tesadüf eseri uyumuna da dikkat çekelim. :)

By the way, see how my nail polish matches the mascara. :)




Maskaranın çubuğu çok esnek ve fırçası oldukça büyük. Gözlerim hassas olmasına rağmen hiç rahatsız etmedi ve en önemlisi AKMADI.

The tube of the mascara is so flexible and the wand is massive so it grabs all your lashes. Even though my eyes are super sensitive, this stuff didn't irritate them and the most of it; IT DIDN'T SMUDGE!




Ve gelelim bu ürünü diğer maskaralardan ayıran özelliğe. İçerisinde gözle görülemeyecek kadar ufak ve ince tüyler var. Bunlar kirpiklere yapışıp onları daha gür gösteriyor. Maybelline'den bu kadar başarılı ve uygun fiyatlı bir şey beklemediğimi itiraf edip yazıyı bitiriyorum. Bence denemeye değer!

Let's see what makes this mascara different than the others. The feather look that it gives. It contains very tiny little particles that you can't actually see but when you apply the mascara they just stick to your lashes and make them look bigger. I must say that I wasn't expecting this good from Maybelline and I'm finishing off the post. I think everyone should give it a try. It's worth it!




Görkem Karman

5 yorum:

  1. aldım ve kirpiklerim birbirine yapıştı . hayal kırıklıgı ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi? ben hiç bir problem yaşamadım, son iki kullanımdır kuruduğunu farketmem dışında. Kirpikleri kesinlikle yapıştırmayan tek tek ayıran tek ürün Bourjois Volumizer sanırım!

      Sil
  2. Bir şey sorucam acaba bu ürün vaadettiği gibi kirpiklerin yumuşak kalmasını mı sağlıyor?

    YanıtlaSil
  3. Bir şey sorucam acaba bu ürün vaadettiği gibi kirpiklerin yumuşak kalmasını mı sağlıyor?

    YanıtlaSil
  4. Görkem ablacım bu yazıdaki ojelerinin ne olduğunu hatırlar mısın acaba ? :)

    YanıtlaSil