My Room,Make Up &Weekend! / OdamMakyajımHaftasonum



Merhaba! Bugün sizlere odamda yaptığım bazı değişiklikleri ve yeni makyaj dolabımı gösterip, pikniğe giderken uyguladığım hafif makyajı anlatacağım. Öncelikle yukarıdaki şeffaf dolaptan başlayalım. Bir kaç ay IKEA'dan aldığım iç içe geçmeli bu küçük çekmecelere 8 tane daha ekleyerek mini bir dolap oluşturdum. Tüm makyaj malzemelerimi rahatlıkla aldı ve her şeyi kategorize etme şansım oldu. Mesela büyük olan çekmecede tüm fondoten, bb cream, renkli nemlendirici ve sabitleyici spreylerim var. En üsttekinde far paletlerim, küçük kutularda markalarına göre rujlarım var. En çok kullandığım fırçalarım ise dolabın üstüne koyduğum ikili kalemlikte.

Hello there! Today I'm going to show you the changes that I've made in my room and my updated make up storage and the make up which is super easy and good for picnics and stuff! The storage above is all my make up and it's from IKEA. With this stuff I had the chance to organize every thing like my bronzers together and lipsticks from A to Z, according to their brands. IKEA is amazing, a m a z i n g.




Görmüş olduğunuz benim makyajımı karşısında yaptığım aynam, güzel kokulu mumlarım, cupcake kumbaram, takı kutularım ve not defterim ile cep telefonum.

That's where I do my make up and there you can see my make up mirror, my candles and other stuff.






Bir diğer değişiklik ise makyaj masamın karşısına astığım bu Londra fotoğrafı oldu. Ben çok beğendim, ya siz?

Another change is this beautiful London picture in front of my make up mirror. I love it, do you?




Odamın cam kenarına ise arkadaşlarımla olan fotoğraflarımı astım. 

I printed some pictures of me and my friends and put them near my window, on my wall.




Neler okuyorum?

What I'm reading is here.




Gelelim makyaja. Pikniğe gideceğim için hafif bir şey olsun, ne uğraştırsın ne de ağırlık yapsın istedim. Bu yüzden 35 faktörlü bir güneş kremini fondotene tercih ettim. Göz altlarımı Bourjois Healthy Mix (52) kapatıcıyla kapattım. Gözümün içine ve dışına koyu kahve bir kalem olan MAC Coffee kalem çektim. Kirpiklerimi kıvırıp üstlere Maybelline False Lash Feather-Look, alt kirpiklerime ise Clinique Bottom Lash uyguladım. Allık olarak MAC Mocha'yı MAC 116 fırçayla uyguladım ve dudak rengi olan Patisserie'yi uyguladım.

Let's see the make up. Since this was a picnic make up, I wanted to keep everything simple and use no foundation. Instead, I went for a cream with SPF. I concealed under my eyes with my Bourjois Healthy Mix Concealer (52), lined in and out of my eyes with MAC Coffe eye pencil, which is a matte dark brown, curled my lashes and popped Maybelline False Lash Effect Feather Look on top and Clinique Bottom Lash Mascara on bottom. MAC Mocha blusher with a 116 brush and Patisserie lipstick for a super natural look.




MAC Patisserie & Mocha




Makyajın bitmiş hali!

Here's the finished look with a big smile on my face!






Ve çok eğlendiğim piknikten bir kaç kare.

A few pictures of the picnic that I enjoyed SO MUCH.















Görkem Karman

3 yorum:

  1. İkea çekmeceleri fikrini çok sevdim ^^ Mutlaka göz atacağım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. piknik yeri ne güzelmiş, neresi orası?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ağva yolu üzerinde bir yerdi, tam hatırlayamıyorum:)

      Sil