Regret Buying! / Aldığıma Pişman Olduklarım!



Uzunca zamandır çok fazla ürün deniyorum, gerek test amaçlı, gerek elimde kalıp da bir an önce bitirmek istediğim ürünlerden. Farkettim ki yalnızca bir tane Products I Regret Buying postu yazmışım, baya da bir şikayetçi olduğum ürün biriktiği için ikincisini yazmaya karar verdim. Bir önceki 'Aldığıma Pişman Olduğum Ürünler' yazısını görmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.

I've been testing out a lot of products lately and realized that I'd done only 1 regret post before so I'm here to do the second one. If you want to check out my previous post about the products I regret buying, click HERE.




İlk ürün yaklaşık bir sene önce alıp da kullanmadığım Benefit Hello Flawless pudra. Hiç memnun kalmadım çünkü yapısı çok çok kalın ve aşırı bir kapatıcılık veriyor. Eğer cildim yağlı olsaydı severek kullanırdım çünkü cildi kurutuyor.

The first regret is Benefit Hello Flawless Powder. I didn't like it because it's very thick and gives very full coverage. It also dried my already dry skin. If your skin is oily, go for it.




Bir diğer ürün ise başlarda çok sevdiğim bir göz kalemi; MAC Feline. Bu simsiyah göz kalemi MAC'e ilk geldiğinde koleksiyon ürünüydü fakat daha sonra kalıcı koleksiyona eklendi. Simsiyah olması çok cazip gelmişti ancak çok akıyor. Sürdükten iki dakika sonra göz altlarım simsiyah oluyor. Başkalarına kullandığımda böyle bir problemle karşılaşmadım ancak bana uymadı. :(

Another one is something that I used to like when I first got it; MAC Feline Eye Kohl. This deep black eye kohl was a limited edition first and then was added to the permanent line of MAC. I liked it because it is super duper black but I figured it's very runny and smudgy on me.




Blankety çok isteyerek aldığım uçuk kahverengi bir ruj. Daha önce bir arkadaşıma yaptığım makyajda kullandım ve çok güzel durdu ancak benim dudak rengimle birleştiğinde grimsi bir görüntü bıraktı.

I SO MUCH wanted Blankety but it turned really grey on my lips.




MAC'ten aldığıma pişman olduğum tek far; Vex. Sırf griyi sevdiğim için aldım ama gözlerimde pembe mor karışımı bir yansıma bırakıyor. Paletime hiç yakıştıramıyorum, hiç!

The only eyeshadow I regret having bought from MAC; Vex. I purchased it because I'm in to grey. BUT it just turned out very pinky and purply on my eyes. Want to throw it away from my palette!






Görkem Karman

4 yorum:

  1. çok guzel ve yararlı bir bloğun var hemen izlemeye alacağım :)
    banada beklerim =)

    YanıtlaSil
  2. When applied in cool, wet weather, it can cause
    burning of the leaves and the russeting of fruit. Native plants or at least plants adapted to
    similar conditions as your region will have a better chance of growing and thriving.
    Try these top five organic garden weed controls that actually
    work.

    My page sanitorium

    YanıtlaSil
  3. Make sure to evenly cover your hair, especially the tips.

    It can also be left in the hair as a conditioner but it may be hard to explain
    the tomatoes. Read this article, and it will show you any steps and tips to block websites in Windows 8′s Hosts File.
    The remaining oil in the scalp for a day and then follow up with a shampoo the next morning.

    5 ml Kalonji Oil mixed at a hot drink after supper gives a quiet sleep all during the night.


    Look into my site; hair products

    YanıtlaSil