Seyahat Makyaj Çantam!



Bir kaç gün sonra yılın son yaz tatilini yapmak için Bodrum'a gidiyorum. Bu kez pek istekli olmasam da bavulum da makyaj çantam da çoktan hazır. Bodrum'a neler götürüyorum?




Öncelikle baykuş desenli makyaj çantamdan başlayalım. Accessorize'dan 39TL'ye almıştım. Deseni ve içerisinde iki ayrı fermuarlı göz olması çok hoşuma gitti. Boyutu da gayet güzel, 2 fondoten, 2 pudra, 3 allık ve daha bir sürü şey alacak kapasitede.




Ortada boş kalan alan fırçalar için. Fondoten için vazgeçilmezim olan Sephora Mineral Pudra fırçası, bronzer için MAC 187 fırçamı, pudra ve ya allık için MAC 109'u, kaşlarımı doldurmak için MAC 266'yı ve göz makyajım için MAC 239 ve 217 fırçalarımı götürüyorum.






Üstteki fileli göze MAC Melba ve Harmony ve NARS Mata Hari allıklarımı ve MAC Teddy, Coffee, Make Up For Ever Aqua Eyes siyah göz kalemi ve eyelinerımı koydum.




Diğer şeffaf göze ise diğer tüm malzemeleri koydum. MAC Cream Color Base (Pearl), Rimmel Stay Matte transparan pudra, Bourjois Volumizer Rimel, MAC Captive (Vişne çürüğü), MAC Hue (Açık şeftali), MAC Studio Finish Kapatıcı (NW25), fondoten olarak ise Chanel Vitalumiere (B40).




Far olarak ise MAC paletimden çıkarttığım Naked Lunch, Sable, Mulch ve kaşları doldurmak için Omega.



Görkem Karman

3 yorum:

  1. Ben de bodrumdayim ben makyaj cantama dayanamayarak daha fazla sey doldurmusum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi gördum, evet öyle olmuş:) İyi tatiller, iyi bayramlar:)

      Sil
  2. This is my first time go to see at here and i am really impressed to read everthing at one place.



    Here is my webpage: click here

    YanıtlaSil