MAC Sumptuous Olive & Tavsiyeleriniz!





Geçen ayki wishlistimde olan MAC Sumptuous Olive farı nihayet aldım! Paletlerimde bir kaç değişiklik yaptım ve bu güzel rengi 2 MAC paletimden en sevdiklerimi topladığıma ekledim. Öncelikle renkten bahsetmek istiyorum. Zeytin yeşili ve bronz yansımalı bir renk olan Sumptuous Olive kesinlikle göz yormayan ışıltılı bir renk. Yeşil ve mavi farı hiç sevmiyorum ve bağıran bir yeşil olmadığı için bu rengi çok beğeniyorum.




Formüle gelince, daha önceki yazılarda tek bir farla nasıl gölgeli göz makyajı yapabileceğinizi söylemiştim. İşte Sumptuous Olive de böyle bir renk. Ambalajda her ne kadar dümdüz bir zeytin rengi gibi görünse de sürülüp dağıtıldığında içinde bronzluklar ve kahvelikler olan bir renge de dönüşüyor. 






Cuma sabahı tatile çıkıyorum ancak tatil dönüşü bu muhteşem rengi kullanarak yabancı bir ünlünün makyajını yakın bir arkadaşım üzerinde uygulayacağım. İlham aldığım fotoğrafı da bloguma yükleyeceğim. Hatta bunu sık sık tekrarlamayı düşünüyorum, şimdiden uygulayacağım 4 farklı celebrity makyajını planladım. Ancak makyajı videolasam mı fotoğraflasam mı karar veremiyorum. Bana fikir vermek isterseniz seve seve kabul ederim! Ya da beğendiğiniz ünlülerin makyajlarının fotoğrafları varsa gorkemkarman@gmail.com adresine mail atarsanız bundan sonraki uygulamalar için bir fikir daha almış olurum. 


Görkem :)



Görkem Karman

2 yorum:

  1. renk çook güzel palet farlarının fiyatını da yazabilir misin acaba? teşekkürler şimdiden:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Palet için olanlar 35, diğerleri ise 45 filan olması lazım:)

      Sil