AVON Supershock Blackberry + Golden Fawn



Herkese merhaba! Bugün, uzunca bir zamandır kullanıp beğendiğim AVON Supershock kalemleri tanıtacağım. Açıkçası AVON'dan böyle bir performansı kesinlikle beklemiyordum. Bana bu 2 güzel kalemi yollayan Aynur'a çok teşekkür ediyorum. 

Hello everyone! I'll be reviewing my AVON Supershock liners. These were sent to me as a gift, from my lovely follower; Aynur. I wasn't expecting these pencils to be so good. Totally surprised!




İlk olarak Blackberry rengi geldi bana. Yaklaşık 2-3 aydır da kullanıyorum. Kahverengi göz makyajını çok seviyorum ve bu hafif kızıl kahve, ışıltılı göz kalemini gerçekten severek kullanıyorum. Golden Fawn ise daha geçen hafta ulaştı elime. Altın/bronz renkli makyajlarda vazgeçilmezim oldu bile. Golden Fawn'ın rengini biraz MAC Satin Taupe fara benzettiğimi de söylemeden edemeyeceğim.

I first got Blackberry, which is a reddish brown with shimmer. I love browns in my makeup and use this pencil with pleasure. Golden Fawn is a golden/bronze shade. I find it very similar to MAC Satin Taupe, though.




Bu kalemlerin en sevdiğim yanı kremsi olmaları. Resmen kayıyorlar. Kremsinin de ötesinde, uygulamak çok kolay. Kalıcı olmaları ise büyük bir artı. Özellikle gözün dışında harika bir kalıcılıkları var. Gözün içinde ise renk kaybolmuyor ama sürdükten 2-3 saat sonra ışıltıları dağılıyor, göz altına doğru dökülüyor. Uzun lafın kısası, uygun fiyatlı ve mükemmel renk seçenekli kalem arıyorsanız, bunlara bir şans verin derim. Yarınki yazıda görüşmek üzere!

I love how creamy they are. They just glide on! Staying power on my eyes is amazing. It stays put along my water line but in 2 hours the shimmery particles start to fall out. All in all, if you're looking for affordable and great pencils, check these out!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

5 yorum:

  1. Avon'un en iyi makyaj ürünü supershock kalemleri zaten yeni seride şahane bir pembe, petrol mavisi ve gri var onlarada bayıldım.:)

    YanıtlaSil
  2. garnier roll on kapatıcı mı maybelline dream kapatıcı mı daha iyi ?

    YanıtlaSil
  3. Bu serinin mavi olan hariç her rengi var ama bu 2renk göz bebeğim!
    Artık katalogta da olmuyor indirim broşülerine koyarlarsa stok yapıyorum öyle seviyorum.
    :)
    Zevklerimizin aynı oluşuna sevindim Görkemcim! :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba videolarınız ın çoğunu seyrettim ve devam ediyorum bayılıyorum devamı da gelirse çok sevinicem çünkü hergün izliyorum çok ta doğasınız ve birde bi sorum olacak benim cildim yağlı ama çokta değil soluk sarı bi renkte cildim var ben canlı ve ışıltılı bir cilt için ne önerirsiniz rimmel London düşünüyorum fondoten be pudrası nı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

    YanıtlaSil