NARS Blush in Sin || Allık İncelemesi



Günaydın! Geç bulup tez yitirdiğim bir ürün olan NARS Sin allığa, sevgili arkadaşım Aynur (minik kalpler) sayesinde yeniden kavuştum. Bu kez kıymetini biliyorum ve elime geçtiğinden beri istisnasız her gün kullanıyorum. Gerçi çoğu yabancı blogda yazıldı, çizildi ama gelin bir de benden dinleyin...


Morning morning! I'm back with NARS Sin, which is an award winning blush! I know it's already been reviewed on every single blog but come see what I think of it as well...






Klasik kauçuk, kolayca kir tutabilen NARS ambalajı, her ne kadar temiz tutması zor olsa da beni çekiyor. Zaten her kullanımdan sonra makyaj malzemelerinin tozunu alan biri olarak, benim malzemelerim asla kirlenmiyor. Dönelim renge. Gerçekten de çok farklı, zor gibi görünen ama aslında büyüleyici bir rengi var Sin'in. Mor alt tonlu ve altın ışıltılar içeren koyu gül kurusu diye adlandırabilirim. Mor olması sizi korkutmasın. Doğru fırçayla uygulandığında bembeyaz tende bile güzel duruyor!

Typical NARS packaging. Classy, sleek but can get dirty in a second! The color is unique. Although it seems very hard to wear, it's flattering on every skin tone... I would describe the color as a berry with gold shimmer...




NARS, bana göre Illamasqua'dan sonra en pigmentli allıklara sahip marka. Bu kural Sin'de de değişmiyor. Parmaklarımı dokundurmamla o güzel rengi net bir şekilde görebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra asla tozutmuyor. Ben Real Techniques Blush Brush (CLICK!) ile hafifçe uyguluyorum ve çok hoş bir sonuç elde ediyorum. Beyaz tenlilerde olduğu kadar buğday tenlere ve esmerlere de çok ama çok yakışıyor. Allık tutkunlarının koleksiyonlarına katmaları gereken bir parça diye düşünüyorum.

NARS is the second best blush brand, when it comes to pigmentation. (Illamasqua is first, in my opinion!) I barely pushed my fingers on the pan and you can clearly see the color on my fingertips. I love using my Real Techniques Blush Brush (CLICK!) to apply this. I'm very pale but it looks fantastic on pale, medium and dark complexions as well...





Uçuk pembe rujlarla olduğu kadar iddialı bordolarla da yakaladığı uyumu seviyorum. NARS allıkları Sephora ve NARS'lardan satın alabilir, bu allığa çok benzer uygun fiyatlı The Balm allığı da incelemek ve bu iki ürünü karşılaştırmak için ise BURAYA tıklayabilirsiniz! Herkese mutlu haftasonları!

I love to combine it with pale pink nudes, as much as I like it with my bold lipsticks! Have a nice weekend! x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com






Görkem Karman

22 yorum:

  1. Geçenlerdeki yazını okuduktan sonra koşa koşa gidip Blushbaby aldım.Bu yazıyı okudum,bak aklıma yine fena fena şeyler geliyor.Ama sanırım kendimi durdurmalıyım.
    Çok güzelmiş bu arada.:)

    YanıtlaSil
  2. en sevdiğim allıklardan biridir bu benim..

    YanıtlaSil
  3. Bu Narsin en guzeli bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mata Hari de harika ama evet Sin bir adım önde :)

      Sil
  4. nars allıklarına asıgım, favorim! Sin rengi de tabii ki koleksiyonumda var ve kısın, sonbaharda vs kullanmayı cok seviyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dünyanın en güzel allık skalası Nars'ta :)

      Sil
  5. Nars allıklar da bir ayrı hoş oluyor:) Bende de Nars Douceur var, sonbaharlık tam. Fakat pigmentli Nars allıkların bir istisnası, ölü beyazı cildimde bile görünmüyorsa yani:D Az pigmentli allıkları uygulamak için fırça önerir misin Görkem?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa gerçekten serinin en pigmentsiz allığı olmuş :)
      Sık tüylü herhangi bir fırça olabilir. The Balm Powder To The People, MAC 109, MAC 186...

      Sil
  6. Sayenizde artık rastgele makyaj malzemeleri almıyorum. İşimi görebileceğim ve bana uygun olan ürünleri tercih ediyorum. Benim için çok iyi bir yol gösterici oldunuz.. Sizi severek takip etmeye devam ediyorum.. :))

    YanıtlaSil
  7. Bende anasayfama ekledim blogu hehehehw :D Ben sadece senin saimiyetini seviyorum <3 Bi urun alicaksam mesela watsonstanki kadin bu urun cok iyi derse sende o urunun yazisinda bgenmedigini soylediysen "Yooo gorkem ablam oyle demiyo ama " diyesin geliyor ;))) bide yazilarini okulda yada serviste okuyorum cok eglenceli oluyor. Okulda blog okuyorum hemde okulun wifisinden :D

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, allığın rengi çok güzel güle güle kullanın :) Bir şey söylemek istiyorum yanlış anlamazsınız umarım, allığı daha farklı bir tarzda - şekilde uygulamayı hiç denediniz mi ? Allığı sürmeye çok önden başlıyorsunuz bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiim :)
      Estafurullah, ancak ben yüzüm çok zayıf olduğu için bu şekilde uygulamak durumundayım. Daha yuvarlak bir yüzüm olsaydı keşke de daha geriden başlayabilseydim :)

      Sil
  9. The Balm ile cidden yakın renkleri ;) Ama Nars'ın en sevdiğim rengi etrafta ne kadar dupe olsa da <3 sana da çok yakışmış canım :))

    YanıtlaSil
  10. Görkemcim, sen çok beyaz tenli olduğun için çok yumuşak uygulayınca sende çok güzel durmuş allık... Ben buğday tenliyim ve geçen gün sephorada yüzümde denedim bu allığı,fakat yanlış uygulamadan sanırım kötü bir dayak izi gibi durdu yüzümde (: bu tonlarda clinique bashful blush var senelerdir severek kullanıyorum ,onu da tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  11. zaten alacaktım ama emin değildim blogu okuyup sephora mağazalarında bu allığı elemanlar fark etmeden bol keseden sürdüm elime cidden süper bir allık şu an elimde var ve pigmentasyonu oldukça hafif ve çok hoş:)

    YanıtlaSil