Seyahat Makyaj & Cilt Bakımı Çantam! || My Travel Makeup & Skincare Bag!



Günaydın! Bugün Londra'ya uçuyorum ve her seyahatimde yaptığım gibi sizlere makyaj çantamı açıyorum. Bu kez herşeyi minimal tutmaya çalıştım ve ruj kısmı hariç başarılı olduğumu düşünüyorum. Şuradaki ve şuradaki seyahat makyaj çantamla bu yazımı karşılaştırınca ne kadar yol katettiğimi göreceksiniz zaten. 

Good morning! Today I'm flying, off to London and I'm letting you see what's in my travel makeup and skin care bag, just like every time I'm going away. This time I tried to keep it minimal and I think I managed to do so, except for the lipsticks. If you click here and here, you can compare and see how far I've come. 




Pembe makyaj çantam Victoria's Secret'ten. İlk olarak ten ve göz makyajı için seçtiklerimle başlıyorum. En az 9-10 derece soğuğa gittiğim için cildimin kuruyacağını biliyorum. Bu sebeple çekmecemdeki en çok nem veren ürünlerden biri olan NARS Pure Radiant Renkli Nemlendiricimi yanıma alıyorum. Ayrıca tüpü plastik olduğu için seyahat dostu bir ürün. Hemen yanındaki Bobbi Brown Corrector ve MAC Pro Longwear kapatıcım göz altlarımı kapatan muhteşem ikili. NARS Radiant Creamy kapatıcımın ise göz altlarımdan çok yüzümdeki kusurları gizlemede başarılı olduğunu farkettiğimden beri, fondotenin kapatmadığı yerler için kullanıyorum. Çenemde ve burun kenarımdaki kızarıklıkları kuru göstermeden, yapay durmadan tamamen kapatıyor. Tüm bunları transparan bir pudrayla sabitlemek için ise MAC Prep + Prime pudramı çantamdan ayırmıyorum.




The Balm Put A Lid On It far bazım olmadan şurdan şuraya gitmem. Üst kirpiklerim için Benefit They're Real ve alt kirpiklerim için Clinique Bottom Lash Mascara. MAC kirpik kıvırıcımın yanı sıra biri kahverengi, diğeri siyah olmak üzere iki göz kalemim de bulunuyor. MAC Coffee ve AVON Supershock desem sürpriz olmaz herhalde. MAC Blacktrack jel eyelinerımı da ne olur ne olmaz diye çantama ekleyiverdim.




Roma'da yaşarken Cuma-Pazar İstanbul yaptığım olurdu ve MAC 15'li far paletimi el çantama atar, bagajsız uçağa binerdim. Şimdiyse 1 haftalık ve beklentilerimin büyük olduğu bir yolculuğa yalnızca 4 tane far götürüyorum. Nasıl akıllandığımı, heyecandan valize atılan çoğu şeyin kullanılmayacağını anlamışım, değil mi?




İnanılmaz ama gerçek! Allık hastası ben yanıma yalnızca MAC Blushbaby'i alıyorum. İlk kullandığım anda benim için üretildiğini anlamıştım. Hakkında söylenecek çok söz yok. Yazısı burada!




Dudak kalemi olarak yine pembelerden gittim. Rimmel London Exaggerate serisi, Eastend Snob rengi ve bayılarak kullandığım AVON Pink Bouquet.




Ne yazık ki ruj konusunda elim süzgeç tutmaz. Eleye eleye bu dörtlüde karar kıldım.




Cilt temizliğim ve bakımı için ise; Bioderma Sensibio H2O, Missha Near Skin nemlendiricim, MAC Mineralize Charged göz kremim, EOS Lip Balm ve Burt's Bees dudak koruyucumdan şaşmadım.

Orada olduğum süre boyunca çok fazla internetim olmayacak, bu sebeple yorum onaylama ve yanıtlamam 1 hafta kadar aksayacak. Affınıza sığınarak dönüşümü bekleyin diyorum. Bol çekiliş ve videolu bir kavuşma olacak. 

Unutmadan; ben burada değilim ancak blogda her sabah 09:30'da yeni yazı yayınlanmaya devam edecek. Bu işe atıldığımdan beri beni yalnız bırakmayan okuyucularımı yazısız bırakmak istemedim. Okuyacağınız yazılardan bazıları; MAC Select Sheer Pressed pudra, Maybelline maskaralarım, Nuxe Lip Balm ve Clinique Alt Kirpik Maskarası üzerine olacak. 

Kendinize iyi bakın, sevgiler!


Bana Ulaşın!

Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

18 yorum:

  1. İyi yoluluklar fıstık! Gerçekten az-öz ve süper bir çanta olmuş. Güle güle git, güle güle gel :) Beklentiler nedir, bilmiyorum; ama bol şans :)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Gorkem,
    Ne olursa olsun okuyucularini ihmal etmemene bayliyorum. Londrada guzel bir hafta diliyorum. Sana madem Londraya gidiyorsun Pixi nin urunlerini tavsiye ediyorum. Ben hqhair sitesinden aliyorum. Pixi corrector mesela Bobbi Brown unki kadar basarili bir urun. Pixinin kalemleri ve concealerlarida cok basarili. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. iyi yolculuklar , tüm beklentilerinin gerçek olması dileğiyle....

    YanıtlaSil
  4. İyi yolculuklar.:) Ben de Londra'ya ucmak istiyorum.:( Londra'dan forograf paylaşirsan cok sevinirim.
    Hoşçakal
    Not:Sayende keşfedip aldığım Blushbaby favori alligim oldu.

    YanıtlaSil
  5. Gayet uygun olmuş çantan ay şu blushbaby benim olmalı :)

    YanıtlaSil
  6. gule gule git gule gule gel sevgili Görkem hersey istedigin gibi olsun insallah bu arada nefisssss popbeauty urunlerine bir gozat bizim icin sevgiler

    YanıtlaSil
  7. merhaba sevgiili görkem sana hayırlı ve bol keyifli yolculuklar diliyorum :):) Orada kaldıgın sürece herşey güzel geçer umarım seni bekliyor olucaz :)
    kendine çook ama çook iyi bakk london eye'da olmak vardı şimdii benim içinde gez :) sevgilerrr:):)

    YanıtlaSil
  8. GÖRKEMCİM İYİ YOLCULUKLAR..BU EOS LİP BALMI NERDE BULCAZ ÇILDIRICİİİMMM DAHA ÖNCE ERDİĞİN LİNKTE HALA CEVAP VERMEDİLER BANA...ADINI UNUTTUM VE SİLDİM SIK KULLANANLARDAN.... İNSTAGRAMDA BİR SİTEYDİ SANIRSAM...

    YanıtlaSil
  9. Şu seyahat çantası başlıklarını nedense ayrı bir seviyorum :)) İyi yolculuklar görkemcim :) sipariş alıyor musun bir de birkaç burda bulamadağımız ürünler için acaba :) Mac Soft Brown'a takmış durumdaym da braz ;) sen de gidince bence bir göz at ;)

    YanıtlaSil
  10. İyi yolculuklar canım :) Tadını çıkar ^^

    YanıtlaSil
  11. İyi yolculuklar Görkem,güle güle git ve gel :) Soap and Glory'e bakmayı da unutma :)

    YanıtlaSil
  12. çok özledim londrayı çok eğlen bol bol gez olur mu?her zamanki gibi süpersin 1 haftada seni çok özlerdik.bol bol Londra videosu bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  13. eskiye nazaran çok çok çok az şey almayı başarmışsın :) tebrik ederim cidden..

    YanıtlaSil
  14. makyaj fırçaların yok ama ama :(

    YanıtlaSil
  15. iyi yolculuklarr :) tebrik ederim gerçekten az şey almışsın ben köye giderken bile dolduruyorum makyaj malzemelerini :P acelyadmakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
  16. İyi yolculuklar Görkemcim, çekilişleri dört gözle bekliyor olacağız :)

    YanıtlaSil
  17. yazılarını ilgi ile okuyor videolarınıda büyük bir keyifle izliyorum sende kardeşinde çok hoş,doğal,sevimlisiniz:) açıkçası makyaj hakkında pek bir bilgim yoktu hatta makyaj ürünlerim de yok,sahip olduğum 3 üründen biri hypnose drama ve diğer ikisi de göz altı şişkinliğim ve morluklarımdan dolayı mac, clinique kapatıcılarım. şimdi blogun da gezindikçe makyaj malzemelerine karşı aşk doğdu içimde iyi mi oldu kötü mü bilemedim ama..artık makyaja başlangıç yapmak istiyorum orası kesin:) senin ürünlerini gördükçe ondan da olsun bundan da olsun diyorum herşeyi birden almak geçiyor içimden de birden okadar yüklenmekte olmaz. oyuzden basic ürünler önermeni rica ediyorum senden. Allıkta pembe tonlar seviyorum mesela ve ten rengim senin kadar açık değil,kalıcı ve doğal görünümlü bir allık arayışındayım öncelikle mac in krem allıkları mı yoksa nars allıklarımı öneriyorsun, başka alternatiflerde olabilir elbette. sonrasında da kapatıcılar hakkındaki yorumlar beni en hassas noktamdan vurdu diyebilirim. önerdiğin tüm ürünleri yavaş yavaş almak için can atıyorum ama önceliği hangisine vermem gerektiğine karar veremedim. laura mercier undercover pat bir çok işlevi görmesiyle gönlümü fethetti aslında ama mac ve bobbi brown vazgeçilmezlerin arasında olduğunu devamlı tekrarlıyorsun.bana yoğun kapatıcılık ve uzun süre kalıcılık gerekli, gün içinde makyaj tazeleyecek biri olmadığım kesin :) ve son olarak allık ve concealar uygulamalarımı en güzel şekilde noktalandırabileceğim fırça önermeni rica ediyorum. çok mu şey istedim acaba senden :/ şimdiden teşekkürler ve iyi yolculuklar :)

    YanıtlaSil