Benefit Gimme Brow || Kaş Maskarası



Günaydın! Bugün sizleri minik bir mucizeyle tanıştıracağım. Kaşlarınızı farla doldurup üzerine bir de jelle sabitlemeye üşeniyor musunuz? Kaşlarınızda dolmayan boşluklar mı var? Kolayca taşıyabileceğiniz, hoş kokulu, doğal duruşlu bir maskara arıyorsanız ve hala Gimme Brow'u denemediyseniz bu yazıyı okumaya devam edin!




Bu ufacık tefecik sevimli tüp, görüntüsüyle diğer kaş maskaralarından bir adım önde başlıyor yarışa. Fırçası da kendisi gibi minik ve ürünü hiçbir yere bulaştırmadan kaşlara uygulamanızı sağlıyor. Barındırdığı hafif gül kokusu ise uygulama esnasında rahatsız etmeyen, aksine ürünü daha da keyifli bir hale getiren güzel bir detay.




Bendeki rengi Light/Medium ve şu ana kadar kullandığım en doğal renkli kaş maskarası. İçinde kesinlikle kızıllık yok, hatta saç ve kaşlarımla uyumlu bir küllülük barındırıyor. 1 haftadır her gün kullanıyorum ve kaşlarımın daha güçlü, daha uzun hissediyorum.




Kaşlarımı doğal bir şekilde dolduran bu pratik ürünü çok seviyorum. Peki hiç olumsuz yanı yok mu derseniz; uygulandıktan 10 saniye sonra kadar kuruması ve kaşlarımı rahatsız etmediği halde sertleştirmesi. Buna rağmen elimden, makyaj masamdan ve çantamdan ayıramıyorum. Fiyatı 73 TL olmasına rağmen iddia ediyorum; deneyince satın alacağınız ve bitmeden yedekleyeceğiniz bir ürün. Bugün en yakın Sephora'ya gidip uygulatacaklar kimler?


* Ürün Benefit Turkey tarafından gönderilmiştir. Yorumlarım tamamen objektiftir.


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com




Görkem Karman

16 yorum:

  1. Daha başlığı okuduğumda 'ama kuruyunca sertleşiyor' diye geçirmiştim içimden zaten sende yazmışsın. Kaşlarımda bıraktığı sertlik hissi beni rahatsız etti o yüzden alacağımı hiç sanmıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben şu doğal duruşu ve verdiği dolgunluk sebebiyle alacağım sanırım :)

      Sil
  2. Tesekkurler.
    Ben gecen hafta almayi istiyordum ama bitmisti bugun tekrar bakicam. Mac ile bunun arasinda karar veremiyordum. Simdiye kadar hep iyi yorumlar duydum. Benefitin butun urunler cokkkk cici ambalajli;)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MAC'inkini de çoook seviyorum, günlük kullanımda o da çok güzeldir. Bununla karşılaştırınca kaşları kaskatı kesmiyor :)

      Sil
  3. Aslında kaşlarda bıraktığı sertlik hissi bana göre güzel. Ben çocukken kaşıma jöle sürerdim, sabitleşip ıslak durup, boyamadan belirgin olsunlar diye :)) olmazdı tabi.. Çocuk dediğim lise yılları falan.. Kaşlarımda kalınlık ve koyuluktan nefret eden ben bunu koşa koşa deneyeceğim. Kalemlerin ve farların görüntüsü bu kadar doğal değil...

    YanıtlaSil
  4. Bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ama çok sertlik hissetmedim ben.Kendi minik marifeti büyük bir ürün ;)
    Hatta en kısa zamanda yazısını yazmalıyım diyordum bende:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de senin gözünden görelim Gimme Brow'u :)

      Sil
  5. Tek kelime ile mükemmel hergün kullanıyorum

    YanıtlaSil
  6. Benefit satış temsilcisi bana brow set ile biraz doldurma yapmıştı -benim gerçekten gerek yok ısrarlarıma rağmen- ve sonuç zaten gür ve boşluksuz olan kaşlarımda hiçbir değişim yoktu :) şimdi bunu uygularsam ne olur diye düşünüyorum çünkü kaşlarımı hep tararım ama onlar gün içinde bozulurlar hep...
    Bu arada yakınlarda bir blog satışı var mıdır ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürünü kullanınca kaşlarınız tüm gün sabit kalacaktır. O konuda diğer kaş maskaralarından bir adım önde. :)
      Bu arada şimdilik blog satışı yok gibi :)

      Sil
  7. Ben geçenlerde uygulamasını yaptırdım ve memnun kalmadım, videolarda bahsedildiği kadar doldurma sağlayamadım, oysa ki çok ümitliydim Türkiye'ye gelmeden önceki reklamlarından...

    YanıtlaSil
  8. Ben çok memnun kaldım kaşların içini doldurarak kaşlarınızın daha belirgin hale getiriyor

    YanıtlaSil
  9. mac ın omegasıyla birlikte mi bunu kullanmamız gerekiyor hangisini alayım .benimde sol kasımın orta kısmı küstü 3 yıldır .bunu giderebilir mi

    YanıtlaSil
  10. Ürünü nerden satın alabilirim

    YanıtlaSil