Sigma F80 - Flat Top Kabuki Brush || Fırça İncelemesi



Günaydın! Günün yazısı, uzunca zamandır istediğim ve son zamanlarda her gün kullandığım fırçam Sigma F80 üzerine olacak. Alışılmış fondoten fırçalarından daha kalın ve parlak bir sapı olan bu fırça; sentetik, sık ve yumuşacık tüylere sahip. Likit ve krem ürünleri pürüzsüzce yayıyor ve tüyleri uygulama sırasında veya yıkarken kesinlikle dökülmüyor. 

Good morning there! Today's post will be on my Sigma F80 brush, which had been on my wish list forever and I've been using it since the day I got it. The brush has a thick black handle and very soft, synthetic and dense bristles. It applies any liquid or cream product smoothly on the skin and it doesn't shed at all, either during application or bath time!




Fırçanın tüylerinin düz ve tok olması biraz ürün yemesine sebebiyet veriyor ancak ben bunu pek dert etmiyorum. Bu fırçayı yıkamanın çok zahmetli olduğunu da duymuştum ama ilk 2 yıkamam da çok kolay oldu. Her zamanki gibi antibakteriyel sıvı sabunla yıkayıp iyice duruladım. Gerçekten estetik anlamda da beni çeken bu fırçayı çok büyük bir keyifle kullanıyorum. Sigma'nın en meşhur fırçası olması tesadüf değilmiş. Peki ya sizin favori fondoten fırçanız hangisi?

The flat and dense top makes the brush soak a little bit of my liquid products but I'm actually okay with it. I've also heard that washing this brush was a pain but I haven't had any problems yet and actually it was really easy. I washed it with cold water and antibacterial soap and let it dry. Somehow it feeds my visual needs as well and I use it happily each time. Being Sigma's best seller isn't a surprise, huh? What's your favorite foundation brush?


Bu fırçayı satın alabileceğiniz siteler:



Bana Ulaşın!

Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

20 yorum:

  1. Ne kadara ve nerden alabiliriz bu fircayi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazinin sonuna satin alabileceginiz linkleri koymustum.

      Sil
  2. Sence fondöten uygulamada beauty blender mı yoksa bu mu? Sonucun doğallığı, daha az ürün yeme, uygulama hızı/kolaylığı açısından?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiz acisindan sigma ama performans acisindan Beauty Blender! :)

      Sil
  3. peki sence bu mu yoksa expert face brush mı ? :) likit fondoten uygulamak için bir fırca almayı düşünüyorum senin yorumun benim için çok önemli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte bunu bilemiyorum, belki bu bir tık daha iyi ama ben yine de Expert Face'i tercih ederdim :)

      Sil
    2. senden yorum alabilirsem karar veririm diye hayal etmiştim ama bu yorumla birlikte kararsızlığım daha da arttı :) ben bi yazı tura atayım en iyisi :D

      Sil
  4. Tekrar tesekkurler bilgiler icin.
    Benim favori fircam mac 187 129 ve inglot 31T. Inglotun fircalarida gercekten cok iyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inglot geri gelse de ben de fırçalarına baksam :)

      Sil
  5. Yaa ^_^ Sanıyorum mini ekleme yapıcam: Fırça elime ulaştığından beri her gün kullanıyorum, senin de belirttiğin gibi azıcıık ürün yiyor ama verdiği o harika bitiş her şeyi unutturuyor. Bir de uygulama esnasında o verdiği sık ama yumuşak kılların hissi de çok güzel ^_^ Çekiliş sonucunda böyle güzel bir ürünle tanışma fırsatım olduğu için çok mutluyum :)

    YanıtlaSil
  6. Görkemcim Real tec. expert face mi?? yoksa sigma f80 mi???
    (sıvı fondoten uygulaması için)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok zor bir soru :)
      İkisi de.
      İlla biri alınacaksa bence Expert.

      Sil
    2. Gorkemcim illa biri alinacaksa expert demissin ya neden??? Bende iki firca arasinda gidip geliyorum bide expert urun yiyor mu?

      Sil
  7. 50 liraya kaçırılmayacak fırça, ya da Kasımda ki Black Friday'ı beklemeliyizz :)

    YanıtlaSil
  8. Görkemcim yine güzel bir post olmuş. Fakat aklımda kalan bazı sorular var. Sentetik fırçaların fondöten uygulamalarında zayıf kaldığını düşünenler var ben RT foundation brush ı o kadar sert buldum ki mesela , göz altlarıma concealer sürerken bile kullanamadım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. RT'nin düz fırçalarının hepsinde o sertlik problemi var, ancak bunda yok :)

      Sil
    2. Ah işte bende bunu merak ediyordum. Bende RT Expert fırça var ve bana sert geliyor F80 ondan daha mı yumuşak diye googleda her yeri aradım bir kişi de dememiş RT expert ten daha yumuşak diye. Teşekkür ederim :)

      Sil
  9. Gorkem shp zeomeo urunlerinin sahte oldugu bilgisi dolasiyor instagramda.hesaplarini kapattilar.50 tlye expert face almis biri olarak baska insanlari uyarmaliyiz die dusundum

    YanıtlaSil