Maybelline Maskaralarım...



Maskaralarıım koyduğum kadeh, Turkish Brides adlı firmanın hediyesi! Instagram sayfalarından ulaşıp sipariş verebilirsiniz. http://instagram.com/turkishbrides


Günaydın! Bugün sizlere elimdeki Maybelline maskaraların karşılaştırmasını yapacağım. Aralarından ikisi, bittikçe aldığım ve bence pahalı markaların maskaralarını her anlamda geride bırakan ürünlerken diğer ikisinden hiç hoşlanmadım ve bir daha satın almayacağım.




Soldan sağa; The Falsies Flared, The Falsies Black Drama, One By One, The Rocket.




The Falsies serisi hem fırçalarının biçimiyle, hem kalıcılıklarıyla, hem de verdikleri etkiyle ilk kullanımdan çalmıştı gönlümü. The Rocket'i sevmek için ise çok uğraştım ancak benim kirpiklerimi yapıştırmaktan başka bir işe yaramadı. One By One'ı birçok okuyucum sevdiği için denedim ancak zaten ince olan kirpiklerimi daha da ince gösterdi...




Tek tek incelersek aralarından en sevdiğim The Falsies Flared. Kirpiklerimi tek tek ayırıyor, tek katta günlük kullanım için yeterli hacmi sağlarken 2. katta daha dolgun ve gece makyajına uygun kirpikler elde ediyorum. Bu maskaraya kefilim çünkü asla akmıyor, dökülme yapmıyor. Öyle ki alt kirpiklerimde bile kullanıyorum.




Bir diğer favorim ise The Falsies Black Drama. Makyaj videolarımı izleyenler büyük ihtimalle bu maskarayı duymaktan sıkılmışlardır ancak gerçekten de çok kullanışlı buluyorum. Uygun fiyatlı maskaralar arasında kirpiklerimi daha gösterişli gösterecek bir ürün bulamıyorum. Kirpiksiz takma kirpik etkisi budur! Simsiyah olması da cabası...




Kirpiklerini cılız gösteren, deli gibi akıp bulaşan bir maskarayı kim sever? Memnun olan çok kişi olmasına rağmen biz iyi anlaşamadık One By One'la...




Ve son olarak The Rocket. İlk 1-2 kullanımda çok beğenmeme rağmen zamanla kirpiklerimi yapıştırmaya başlayan, vıcık vıcık formüllü bir ürün haline dönüştü. Oysa ki fırçasını çok sevmiştim. Bitince bir daha almayacağım.


Benim hala denemediğim ve tavsiye edebileceğiniz Maybelline maskaralar hangileri?


*Seyahatte olduğum için yorum onaylamada biraz gecikebilirim. Döndüğümde tüm yorum ve mailleri yanıtlayacağım. Sevgiler!


Bana Ulaşın

Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

32 yorum:

  1. Ben de sana sarı kaplı olan Maybelline Collosal Volum Mascara'sını öneriyorum. Ben kahverengi rimel sevdiğimden, bu maskaraya iki kat bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Görkem,
    (Şimdi Londra'da olmak vardı.)
    Ben de seninkilerden farklı olarak The Falsies-Feather Look var.Gayet doğal bir görünüm elde etmemi sağlayan,topaklanma yapmayan ,günlük kullanım için uygun bulduğum bir maskara.
    Görüşmek üzere...
    Hoşçakal

    YanıtlaSil
  3. Gorkemcim. Yanilmiyorsam kil ve kasik fircali maskaralardan hoslaniyorsun. Maybelline'in volum express lift up maskarasini begenebilecegini dusunuyorum.:)

    YanıtlaSil
  4. Maybelline maskaralarıyla "the falsies volüm express mascara" sıyla tanışmıştım ve beğenmemiştim ama şimdi bir şans daha vermem gerektiğini düşündürdün bana, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Maybelline maskaralarıyla "the falsies volüm express mascara" sıyla tanışmıştım ve beğenmemiştim ama şimdi bir şans daha vermem gerektiğini düşündürdün bana, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Bir tek ben maybelline maskaralarla anlaşamıyorum sanırım, ne yaparsam yapayım topaklanıyor ve kirpiklerim yapışıyor :(
    Ama L'oreal telescopic ile çok güzel anlaşıyoruz şu aralar :)

    YanıtlaSil
  7. Bu yazidaki resimleri cok güzel cekmisin, cok emek vermisin bu yaziya, begendim.

    Ayrica üzerinde ismin yazili olan bardagin cok güzel, nerden aldin veya siparis ettin, ögrenebilirmiyim ?

    YanıtlaSil
  8. Bu yazidaki resimleri cok güzel cekmisin, cok emek vermisin bu yaziya, begendim.

    Ayrica üzerinde ismin yazili olan bardagin cok güzel, nerden aldin veya siparis ettin, ögrenebilirmiyim ?

    YanıtlaSil
  9. Yazidaki resimleri cok güzel cekmisin, cok emek vermisin, begendim.

    Ayrica üzerinde ismin yazili olan bardagin cok sirin, nerden aldin veya siparis ettin, ögrenebilirmiyim ?

    YanıtlaSil
  10. Bende rocket volum'u sevmek ve sevmemek arasında gidip geliyorum. Çok güzel bir hacim veriyor kirpiklere ama temizlemeside bir o kadar zor :(

    YanıtlaSil
  11. Maybilline açık mavi olanı öneririm lacivert olandan sonra en uygun olanı sanırım :)
    http://sc.mizu.com/urunler/19983/maybelline-volum-express-curved-brush-6346.jpg

    YanıtlaSil
  12. kesinlikle stiletto'yu denemelisin, watsons indiriminde 5tlye almistim ve rocketten bin kat daha iyi

    YanıtlaSil
  13. Görkem sendeki one by one maskarası sanırım okuyucularının bahsettiği maskara değil.Seninkinin tasarımındada ufak farklılıklar var ve yanında satın black yazıyor. Ben de one by ıne maskarasını kullanıyorum. Bugüne kadar kullandığım en mükemmel mascara. Sanırım okuyucularının tavsiye ettiği mascara şu olacak http://www.maybelline.com/Products/Eye-Makeup/Mascara/Volum-Express-OnebyOne-Washable-Mascara.aspx. Pek bir farkları yok gibi görünüyor ama ben de bunu kullanıyorum ve takma kirpik etkisi yaratıyor diyebilirim. Bu yazdığın maskaralarıda deneyeceğim. Eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  14. Maybelline Volum Express Cat Eyes'da doğal ve uzun kirpikler elde etmek için ideal ! Blogunuzu büyük bir ilgiyle takip ediyorum,sevgiler :)

    YanıtlaSil
  15. Sevgili Gorkem tesekkurler.
    Peki temizlemesi nasil bu rimellerin yani zormu cikiyo?
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi kolayca çıkıyor. Ben Bioderma Sensibio H2O ile çıkartıyorum :)

      Sil
  16. sarı olan smoky eyes olanı da çok beğendim,black dramada süper ama verdiği ağırlık bunda yok kirpiklerinde bişi yokmuş gibi ben çok memnun kaldım seninde beğeneceğini düşünüyorum güzel gözlü melek :)

    YanıtlaSil
  17. Ben evlenecegim zaman o kadehlerden alicam! Instagram hesabinda da gormustum o gunden beri aklimda :) maskaralara ayrica bayildim. Boyle koleksiyon yapanlari cok seviyorum,senin de busbuyuk bir koleksiyon toplamani isterdim. Bazi insanlar bundan rahatsiz oluyor ama ben bayiliyorum. Kendim yapmis gibi ve bana ilham oluyor. Liste yapiyorum kendimce :) Bi vodeo izlemistim youtubeta kiz inanilmaz bir koleksiyon yapmisti. Aklim duruyordu o hesabi bulup mutlaka seninle paylasmaliyim :D

    YanıtlaSil
  18. VOLUM' EXPRESS® TURBO BOOST siyahi ciktigindan beri kullaniyorum cok memnunum :)

    YanıtlaSil
  19. bende maybeline rimellerini denemeye karar verdim şu an :D ben oriflame mın şu rimelini http://tr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=20362 kullanıyorum aslında cok memnunum ama temin etmek ugrastırıyo.bide maybeline deneyecegim sagol Görkem :)

    YanıtlaSil
  20. Ben One by one dan çok memnunum günlük makyaj için yeterli kirpik kıvırıcı ile destekleyerek iki kat sürüldüğünde daha dolgun kirpikler elde edilebilir ama Black Dramada da gözüm kalmadı değil sanırım en kısa zamanda deneyeceğim. ...

    YanıtlaSil
  21. Sana golden rose sari renkli rimeli denemeni tavsiye ediyorum bnde cogu rimeli begenmm ama bu rimel cok ucuz ve cok guzel gorenler takma kirpik zannediyo ki bnm kirpiklerim incedir mutlaka dene;-)

    YanıtlaSil
  22. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  23. Sana golden rose sari renkli rimeli denemeni tavsiye ediyorum bnde cogu rimeli begenmm ama bu rimel cok ucuz ve cok guzel gorenler takma kirpik zannediyo ki bnm kirpiklerim incedir mutlaka dene;-)

    YanıtlaSil
  24. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  25. Merhaba Görkem,
    Ben kirpiklerimi yapistirmayan,cok abartili gostermeyen ve gunluk kullanima uygun dogal duran bir rimel arayisindayim.Bana maybelline rimellerinden hangisini onerirsin? :)

    YanıtlaSil
  26. İçinden birini alma şansın olsa hangisini alırsın?

    YanıtlaSil
  27. Uygun fiyatları ile konya da Lady kozmetik de bütün çeşitlerini bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil