Laura Mercier Secret Camouflage || Yoğun Kapatıcı



Günaydın! Haftanın ilk gününe son zamanlarda neredeyse her gün kullandığım bir ürünle merhaba demek istedim! Karşınızda ayıp bile örten Secret Camouflage!

Good morning! I'm going to welcome the week with a product, that I've been using non stop for 2 weeks. Say hello to Secret Camouflage, which literally conceals ANYTHING!




Bu ürünü almayı tam kafama koymuşken, zarif blogger arkadaşım Pınar (bloğunu buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz!) kendisinde SC-2 renginin mevcut olduğunu ve çok kuru bir yapısı olduğu için kullanamadığını söyledi ve bana gönderdi. Yapısı gerçekten çok çok kuruymuş, hatta MAC Studio Finish kapatıcımdan daha kuru ve sert ancak bu ürün zaten göz altları için değil, yara ve sivilce izlerini örtmek için üretilmiş. Peki sizce ben bunu gözaltlarıma kullanmadan durur muyum? Tabii ki hayır...

A beautiful blogger friend of mine; Pınar sent me this. She already had it for a while and didn't use much because of the dry texture. Well, it's dry. It's even drier than my MAC Studio Finish Concealer. It was originally made for covering up acne scars BUT I of course use it under my eyes as well...








Paket hem şık, hem de kullanışlı. İçindeki aynası da arabada, yolda makyaj yapmayı kolaylaştırıyor. Yukarıdaki fotoğraflardan da göreceğiniz gibi iki farklı kapatıcı içeriyor. Biri sarı alt tonlu, diğeri ise pembe. MAC üzerinden düşünülürse hem NC, hem de NW bir arada gibi. Bunun dışında şu ana kadar kullandığım tüm kompakt ürünlerden çok daha pigmentli ve yoğun bir yapısı var. 

The packaging is both beautiful and handy. As you can see it includes two different shades of concealers. One has yellow under tones (MAC NC), the other one has pink (MAC NW). It's the most pigmented and dense compact concealer I've ever tried.




Bu kadar sert bir ürünü parmaklarımla ısıtarak uygulamayı denediğimde hayal kırıklığına uğradım. En iyi sonucu sentetik kapatıcı fırçamı ürüne birkaç kez sürtüp yumuşatarak aldım. Benlerimi bile kapatan bu ürünü sevmemek imkansız. Özellikle sivilce izleri ve lekeleri olanlar çok sevecektir. Göz altlarımda kullanırken ise göz kremi ya da renkli nemlendirici ile karıştırıyorum ve süper bir kapatıcılık sağlıyor. Gerçekten çok sevdiğim bir ürün oldu. Bittiğinde kesinlikle bir daha alacağım! Sevgiler!

I tried to warm it up with my fingers but failed in application. I had the best finish, when I used a synthetic concealer brush. I basically swirl the brush on to the concealer and warm it that way. I also mix it with some eyes cream or tinted moisturizer and used it around my eyes. It worked really fine. Definitely going to repurchase! x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

37 yorum:

  1. Ayıp bile örten :)) Alemsin görkem :)

    YanıtlaSil
  2. videolarında kullandığın zamanı iple çekiyorum o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda sırf buna özel bir video çekeyim diyorum :)

      Sil
  3. Bu kapatıcı bende de var ve hem ten hem de gözaltı kapatmada çok çok memnunum. Lisa Eldridge de görüp almıştım, ki o da gözaltlarında kullanıyor. Önce fırçaya alıp en üstümde iyice ısıtıp/blend edip öyle sürüyorum. Göz kremimi sürdükten hemen sonra (çok emilmeden) uygulayınca, kremle daha da yumuşayıp klayca dağılıyor, çok güzel sabitleniyor. Makyaj videolarında görmek için sabırsızlanıyorum..

    YanıtlaSil
  4. ahahaha ayıp bile örten demiş bildiğin, sabırsızlıkla videosunu bekliyoruuz :) Pazartesi sabahı ancak bu kadar çekici kılınabilirdi teşekkürler sevgili Görkem :) Bir sorum olacak fiyatıyla ilgili bir bilgin var mı ve nasıl edinebiliriz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle vallahi :) Boyner'de 108 TL ---> http://www.boyner.com.tr/ProductDetail.aspx?ProductId=909590&ProductCode=516483519&ProductCategoryId=403&ProductCategoryId1=403001

      Sil
  5. 2 sene hergün kullanarak anca bitirmiştim. Çok da bereketli :)

    YanıtlaSil
  6. Deniz'de gördüğümden beri istiyorum. Ama göz altlarım sorunlu değil. Sivilce izlerim de tek tük. Almak için bahane bulamıyorum. Gene de istiyorum işte:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İtinayla bahane bulunur :D Kapatmak istediğin bi ben filan yok mu? Burun etrafında kızarıklık? :)

      Sil
  7. Lisa Eldrige de neredeyse tum makyaj videolarinda kapatici olarak bu urunu kullaniyor sendende onay ciktigina gore bir ara bakmali o zaman, sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Kapatıcılığı gerçekten iyi izlediğim özellikle ingiliz vlogerlar çok kullanıyor bildiğim kadarıyla 100 küsür TL bir fiyatı vardı :(

    YanıtlaSil
  9. Yabancı vloggerlarda sıkça gördüğüm bir ürün, elimdeki concealerlar bitince bir bunu bir de MAC pro 6'lıyı denemek istiyorum:)

    YanıtlaSil
  10. Laura Mercier en sevdiğim markalardan biri :) Bende de bir koleksiyonunda çıkmış olan Shimmer Bloc'u var ve kendisine bayılıyorum! Kullanacak yer çıkmıyor ve hep kenarda duruyor ama özellikle allık-aydınlatıcı tarzdaki ürünlerine bayılıyorum ve kompakt tasarımı da hep bu secret camouflage daki gibi, bence de çok şık :)
    Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Sırf ambalaj için bile alınır gerçekten:)

      Sil
  11. bayildim bu ürüne;) lutfen bu urunu kullandigin bir video cekermisiniz cook memnun olurum nasil kullanilicagini gördugum de emin olup hemen alicam
    SEVGILER
    <3

    YanıtlaSil
  12. Karma cilde uygundur değil mi? çok güzel bir ürünmüş ben de almayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
  13. O zaman bunu benim için yapmışlarr:))) Piyasada ne kadar harika ürün varsa senden öğrenip deniyorum, alıyorum. Hepsinden de çok memnun kaldım. İyi ki varsın:)

    YanıtlaSil
  14. böyle bir ürüne ihtiyacım vardı :)

    YanıtlaSil
  15. Ayıp bile örten kısmına çok güldüm :) çok güzel bir kapatıcıya benziyor denemek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle ama benlerimi bile kapatacak kadar güçlü :)

      Sil
  16. Merhaba Görkem :) Seni ve blogunu yeni keşfettim. Tabi bütün günümü blogun ve youtube hesabın arasında dolaşarak geçirdim desem yeridir :) Makyaj malzemelerini gösterdiğin videoyu izlerken ne kadar fazla diye biri yorum yapmış o yorumu görünce direk aklıma bu video geldi. Seninkilere fazla diyenler utansın. Çook sevgiler :) http://www.youtube.com/watch?v=r4T0vCS9g4M

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oooo bu ne yahu! ben kanalı komple kapatıp gidiyorum :)

      Sil
  17. bu ürünü nars ve bobbi brown ile kıyaslarsak çok farkı var mı? siz hangisini seçerdiniz?
    beğenerek okuyorum bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bobbi Brown'un kapatıcılarını sevmiyorum, bir tek kapatıcı altına kullanılan correctorlarını seviyorum, hatta olmadan yaşayamam. Bobbi göz altları için, Nars Creamy hem göz altları hem de cilt için kullanılabilir. LM ise çok çok kalın ve kuru bir yapıda. Diğer kapatıcıları 5'e katlar örtücülük konusunda. Yani seçim sizin :)

      Sil
  18. Bazen öğrenci olmak çok kötü😞😞😞

    YanıtlaSil
  19. Görkem'cim memnun kalmana çok sevindim, tekrar güzel günlerde kullan! ^^

    YanıtlaSil