GARNIER BB Krem Göz Altı Kapatıcı Roll-On



Günaydın! Benim koyu halkalarımla pek iyi anlaşamayan, morluklarıma yeterli gelmeyen ama verdiği ferahlıkla şişliklerimi indiren bu ürünü sizlerle paylaşmak istedim. Garnier BB krem formundaki göz altı roll on'u makyaj yapmadığım günlerde göz altlarımdaki koyu renkleri silmek için kullanıyorum. Bendeki rengi Light (açık) olmasına rağmen epey sarı olduğu için corrector görevi görüyor. Bir Bobbi Brown değil elbette! (Click!)




Metal uçlu roll-onun ferahlatma etkisini çok seviyorum. Verdiği kapatıcılık ise azdan ortaya doğru. Beni kesinlikle tatmin etmiyor ama çok beyaz tenli olmayıp, fazla kapatıcılığa ihtiyaç duymayanlar sevecektir.




Kapatıcılığını görmeniz açısından yukarıdaki kolajı hazırladım. Garnier ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz?


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

41 yorum:

  1. Sevgili Gorkem,
    Paylasim icin tesekurler. Gercekten goz alti sisiklerini azaltiyormu?
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Ben bu ürünü çok sevdim ki benim göz altlarım seninkinden daha mor. Üstüne rimmel london'ın match perfection aydınlatıcısını geçerek aylardır kullanıyorum ama bazen kapatıcılığı iyi bazende kötü geliyor bana eğer göz altı kremi üstüne sürersem performansını pek beğenmiyorum, göz altı kremi sürmeden uygulamak daha iyi sonuç veriyor gibi geliyor bana ama genelde çok memnunum bundan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğrafta ışıktan dolayı açık çıkmış, normalde mor-lacivert göz altlarım :)
      Beni bir tek Bobbi Brown Corrector + MAC Pro Longwear ikilisi kapatıyor.

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, ışık yanılsaması :)

      Sil
  4. ay kıyamam yaa bu mu morluk <3 bence işe yaramış çok doğal görünmüş göz altların sürdükten sonra. ama yani sürmeden önceki hali de güzeldi bence sevgili Görkem ;)

    YanıtlaSil
  5. Görkemcim ya bu ürün ben bende alerjik reaksiyon yaptı. Günlük kullanım için bayılmıştım ama hüsran oldu benim için. :( Cildi hassas olanlar dikkat etsin derim ben.

    YanıtlaSil
  6. merhabalar
    cildim yağlı, garnier'in bb kreminden çok memnunum, bu ürünün de light rengini deneme amaçlı almıştım, fena gelmedi, şahsen cilt makyajım kusursuz olsun diye bir arzum yok, hafifçe rengi eşitlesin benim için yeterli, kısacası bu roll on u sevdim ve kullanıyorum.
    garinere cilt bakımı konusunda ( özellikle nemlendirici) pek güvenmesem de, cilt temizleyicileri de güzel oluyor, bir ürününü alıyorum, diyelim ki cildimle anlaşamadı, en kötü ihtimalle fırça temizleyici olarak kullanıyorum, yani garnier'i seviyorum sonuç olarak.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de temizleyici sütlerinden çok memnunum :)

      Sil
  7. son bir aydır benimde koyu halkalarım var öyle ki seninkiler solda sıfır kalır neden kaynaklanıyor bilen var mı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düzensiz uyku, stres vb faktörler çok etkiliyor :(

      Sil
  8. çok şaşırdım görkemcim zira ben esmer tenli ve bir böbrek hastası olarak feci morlukları olan biriyim ona rağmen çok memnun kaldım garnierden..üstelik 4*0 yaşındayım durumlar feci yani bende :/ acaba doğru rengini seçememiş olabilir misin :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açık rengini aldım ki o bile koyu :( Yapısı bana çok hafif kaçtı. Beni bir tek Bobbi Brown Corrector + MAC Pro Longwear kapatabiliyor :(

      Sil
  9. Gorkemcim ne olur instagamina bak :) oradan da sizi takip etmeyi cok isteyenler vardir belki :D misal "capraparva"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Talepler birikti birikti, 500 kişi olmuş, bu gece oturup tek tek ilgilenmem lazım! :)

      Sil
  10. Kesinlikle daha açık bir tona ihtiyacı var, ben günlük kullanım için başarılı buldum aslında bb krem kullandığım günler bununla kapatıyorum göz altlarımı...

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, bu ürünü epeydir merak ediyordum ama biraz hayal kırıklığına uğradığımı itiraf etmeliyim :( Ben yüz için olan BB kremini çok beğenerek kullanıyorum ve bu ürünü de denemek istiyordum ama bu review den sonra pek hevesim kalmadı, bilemedim :)

    YanıtlaSil
  12. Bu ürün hakkında fikrini merak ediyordum.Bende epeydir kullanıyorum ama banada kapatıcılığı yeterli gelmiyor.Bir daha almam sanırım :/

    YanıtlaSil
  13. BEN SEVREK KULLANIYORUM HER BİR ÜRÜNÜ NÜ GÖZ ALTI İÇİN BNDE DENEMEK İSTİYORUM CANIM :)

    YanıtlaSil
  14. Ben bb kremini kullanuyorum ; aslında memnundum ama yeni balminkini aldım bakalım... Sağlıklı geliyor garnier bana ne kadar doğru bilmiyorum ama.

    YanıtlaSil
  15. Ben buna bayılıyorum okul günlerimin kurtarıcısı kendisi :)

    YanıtlaSil
  16. ben garnier'in bb cream'ini kullanıyorum ama yapısı bana çok ıslak geliyor. o yüzden muhtemelen bir daha almayacağım. bu roll-on'u merak ettim ama, göz altım pek mor sayılmaz, benim işimi görebilir gibi geldi o açıdan.

    YanıtlaSil
  17. Eyeliner fırçası almayı düşünüyorum. Ama ince olmasını istiyorum. Mac 263'ü mü 266'yı mı önerirsiniz? Teşekkürler^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyeliner için 263 daha iyi olur, çünkü sentetik, daha kolay uygular ve daha kolay temizlenir :)

      Sil
  18. Merhaba,
    hazır bir kapatıcı yazısı görmüşken yazmak farz oldu, umarım siz de okursunuz ve fikrinizi alırım. Gerek uykusuzluk, gerek stres kaynaklı göz altı morluklarından şikayetçiyim son 5-6 aydır ve göz kremi arayışı içindeyim. Araştırırken Neostrata isimli (sadece eczanelerde bulunan ) bir markaya denk geldim ve çok fazla yorum-değerlendirme okumama rağmen olumsuz bir yoruma denk gelmedim. Bunun dışıda bir de Caudalie adlı yine eczanelerde satılan bir markanın ürünlerini araştırdım ve ihtiyaçlarıma cevap verebileceğini düşünüyorum. Bahsi geçen iki markanın herhangi bir ürününü kullandınız mı,evet ise görüşlerinizi merak ediyorum.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz altı morlukları dediğiniz gibi stres vb sebeplerle oluşuyor ve çoğu göz çevresi kremi / serumu bu morlukları geçirmeyi vaat ederken hiçbir işe yaramıyorlar. Bu morlukları ancak kapatabiliriz, ben kabullendim :)
      İki markanın ürünlerini de kullanmadım ancak aklınızda kalmaması açısından bloglardan bir araştırıp deneyin derim.

      Sil
    2. hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim :)

      Sil
  19. At kestanesi kremini tavsiye ederim. Mor halkalar için. Ben kullandım ve gerçekten 2-3 ay sonra mor halkalarım yoktu.Sonra başka bir ürün denemek istedim yves rocher göz çevresi kremi bence çok etkili. Şu anda onu kullanıyorum resmen aydınlandım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aylin hanım hangi markanın at kestanesini kullandınız acaba ??

      Sil
  20. Merhaba, mecit efendi özellikle onu aldım.

    YanıtlaSil
  21. görkem bir favoriler videonda bu ürünün çok kapatıcı olduğunu ve çok beğendiğini söylemiştin neden fikir değiştirdin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, fikir değiştirmedim. Yukarıda da bahsettiğim gibi sadece koyu halkaları silmek için kullanıyorum. Bundan çok daha iyi kapatıcılar biliyorum, onlarla karşılaştırdım, hepsi bu.

      Sil
  22. ne kadar ve nerede bulabilirim ?

    YanıtlaSil
  23. merhabalar görkem :) bunu far bazı olarak da kullanmak mümkün mü acaba??

    YanıtlaSil
  24. Gorkemcim blog yazini okur okumaz garnier bb goz rollonun acik tonundan edindim.Ten rengim seninle birebir olmasina ragmen gozume fena halde turuncumsu gorunuyor ve bb kremini severek kullandigim bu urune sans vermek istiyorum.Sence nasil kullanmaliyim?

    YanıtlaSil
  25. göz altı morlukları kapatıyor mu

    YanıtlaSil
  26. göz altı morlukları kapatıyor mu

    YanıtlaSil
  27. peki mat mı yoksa minik ışıltılar var mı ??

    YanıtlaSil
  28. Göz altları dışında sivilcelere de uygulamamız uygun olur mu acaba? Teşekkürler!

    YanıtlaSil