Maybelline The Eraser Eye Concealer || Kapatıcı İncelemesi



Günaydın! Günün yazısı; aylardır hayallerimi süsleyen, İngiltere'ye indiğim an Boots'a koşup aldığım ilk ürün olan Maybelline The Eraser Eye kapatıcı üzerine olacak. Çok sevdiğimiz ve aşina olduğumuz markalar neden en güzel ürünlerini ülkemize getirmemekte ısrarcı, gerçekten anlamıyorum. The Eraser benim kullandığım en iyi uygun fiyatlı kapatıcılardan. Hatta en iyi uygun fiyatlı kapatıcım diyebilirim.




Ürünün ambalajı her ne kadar çekici olsa da şu sünger aplikatör olayı oldukça hijyen karşıtı, ancak ürünün kendisi o kadar güzel ki buna pek takılmıyorum. Üstelik istediğim zaman elimi palet gibi kullanıp fırçayla yayma şansım da var. 




Süngerin altındaki kırmızı formu çevirdiğinizde ürün dışarı çıkmaya başlıyor. Bendeki rengi en açık ton, yani Light olmasına rağmen oldukça sarı olan bu kapatıcı göz çevreme çok aydınlık bir görünüm katıyor.




Yapı olarak ne çok akışkan, ne de çok katı. MAC Prep + Prime aydınlatıcı kadar ışıklı ancak ışıltısız. Göz çevremde en ufak bir kaşıntı, hassasiyet ya da irritasyona sebep vermeyen bu ürünü bitmeden yedeklemem gerek. Şimdiden nereden alırım diye kara kara düşünmeye başladım bile.




Bobbi Brown Corrector'ımın üzerine uyguladığımda pudrayla sabitlemeden rahat 4-5 saat sabit kalan bu ürünün bitişine saten diyebilirim. Göz çevremi kurutmadı, çizgilere dolmadı. Kapatıcılığı orta seviyede olmasına rağmen yapısının incecik olduğunu da belirtmeliyim. Çok ama çok sevdim! Bu ürünü online alabileceğimiz bir link bulanlar benimle paylaşabilir mi? Herkese güzel haftasonları!


* Ürünü Boots'tan 8 Pound'a almıştım. Şu sıralar keşke 2-3 tane daha alıp stoklasaydım diyorum!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanavs8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

36 yorum:

  1. ürünün dış görüntüsü çok farklı.. hijyen konusunda haklısın ama çok kullanışlı görünüyor.. satış yapan link bulursam paylaşacağım.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. çok güzelmiş. bize gelse de tonca katt fiyat farkı olur.:) güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünün dört gözle ülkemize gelmesini bekleyenlerden biri de benim.

    YanıtlaSil
  4. merhaba:)
    bu üründen watsons forum istanbul ve cevahir'de görmüştüm hatta fiyatı 30-35 tl arasında çok net hatırlayamadım.sanırım her mağazada olmadığı için pek dikkat çekmemiş.ayrıca çok güzel yorumlamışsın en kısa zamanda deneyeceğim :)
    sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O gordugunuz bu serinin fondoteni malesef :(

      Sil
    2. O gordugunuz malesef ki bu serinin fondoteni :( ayni sekil ve tipte fakat bi tik daha buyuk fondoten olani

      Sil
    3. O gordugunuz bu serinin fondoteni malesef :(

      Sil
    4. aynı ambalaj olunca kapatıcı diye düşünmüştüm o zaman kötüymüş :/ teşekkürler uyardığınız için.

      Sil
  5. Türkiye'ye gelmesini en istediğim ürün diyebilirim! Videonda izlediğimde çok heyecanlandım, yorumunu merak ediyordum, şimdi daha çok almak istiyorum! ihih

    YanıtlaSil
  6. Görkemcim ya ben bu ürüne benzer bi ürünü Cevahir Watson's Maybelline standına gördüğüme çok eminim. Böyle üzerinde pofuduklu başka bir seri miydi yoksa bu muydu bak işte ondan emin değilim çünkü Maybelline ürünlerinde yalnızca rujlarına ve krem farlarına hakimim. :(

    YanıtlaSil
  7. ben de watsons ya da gratis'te gördüm diye hatırlıyorum

    YanıtlaSil
  8. ben de hem bunu hem de fondöteninin istiyorum.. Cevahir'de var diye duydum ama tabi emin değilim hala varmıdır ama feelunique falan gibi bir yerden kesinlikle alacağım..

    YanıtlaSil
  9. Gorkeyto ben fair rengini kullanıyorum bana bile acık gelmiyor. Birdahaki sefere fair tavsiye ediyorum. Ayrıca beyaz ambalajlı olan correctorlarıda çok başarılı. Ayrıca sünger başlığı çıkarılıp yıkanabiliyor.
    Keşke ülkemize gelse :(

    YanıtlaSil
  10. Hem fair hem de light rengini bayilarak kullaniyorum, bittiklerinde ne yapicam diye kara kara dusunuyorum simdiden:) bir youtuber kapagini acarak kullaniyordu sunger olayi hijyenik degil diye, biz de mi denesek aslinda? Alttan cevirince cikan azicik urunu elinin uzerine alarak kullaniyordu:)

    YanıtlaSil
  11. Bende çok merak ediyorum bu ürünü.Bir videondada gösterbilir misin ayrıca ?
    Bide orta derecede morluklar var göz çevremde ve buğday tenliyim light rengi açık kalır mı? Annem yutdışına çıkıcak memnun kalmışsın bende merak ediyodum aldırmayı düşünüyorum.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  12. Görkemcim ben ebay'den satın almıştım. Biliyorum ebay senin tercih ettiğin bir alışveriş sitesi değil ama inanki ben Türkiye'de bulamadığım birçok ürünü oradan aldım. Best seller olan tüm satıcılardan paypal ile alışveriş yapabilirsin. Ayrıca ürün eline ulaşmazsa kesinlikle para iadesi veya tekrar ücretsiz gönderim yapıyorlar. Gönderim süreleri satıcısına göre değişiyor. Bir haftada da gelen var 15 günde de.Rahatlıkla alışveriş yapabilirsin :)

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. Görkemcim , biliyorum ebay tercih ettiğin bir alışveriş sitesi değil ama ben buradan birçok alışveriş yaptım ve hiç sorun yaşamadım. paypal aracılığıyla güvenle alışveriş yapabilirsin. Eğer siparişin gelmezse ister para iadesi ister ücretsiz tekrar gönderim yapıyorlar. 1 hafta veya en geç 15 gün içinde geliyor. Tavsiye ederim :)

    http://www.ebay.com/itm/Maybelline-Instant-Age-Rewind-ERASER-DARK-CIRCLES-Concealer-Treatment-U-Choose-/121100083829?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1c3220a275

    YanıtlaSil
  15. Watsonsta var 29 lira civarıydı sanırım age rewind yazıyodu üstünde ama aynı sanırım anti age'le :)

    YanıtlaSil
  16. bayıldımki buna e ne yapıcaz alamıyoruz:(

    YanıtlaSil
  17. Görkemcim ben yurtdışında yaşıyorum senin için bakıcam bu ürüne bulursam sana yollarım :)

    YanıtlaSil
  18. Bizim buralarada uğrarmı ki bu güzellik :-/ Hem ucu hem dışı güzel,hemde rengi sana tam uymuş güle güle kullan canım , benimde çook hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
  19. merhaba görkemcim, roma'da -tercihen via del corso da- böyle güzel drugstore ürünler satan bi yer tavsiye edersen sana da getirim :)

    YanıtlaSil
  20. Birkac kötu far ve rimel deneyiminden sonra Maybelline urunlerini asla almamaya tövbe etmistim ama blog'unda gördugum birkac urunden sonra fikrim degisti sanirim. Bu ürünü hemen bulup deniyorum. Maalesef surekli alisveris yaptigim sitelerde bu urunu bulamadim ama denk gelirsem adresini gönderirim.

    YanıtlaSil
  21. Light rengi bayağı koyuymuş, benim de gözüm bundaydı :)) Sanırım fair alacağım Amerika'dan birileri gelirse ;)

    YanıtlaSil
  22. http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/maybelline-aninda-kapatici-silgi-genclestirici-98678442 ben burda buldum ve aldım bir bak istersen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende burada altta yazan yorumları okumadan gittigidiyor da görünce hemen aldım ama maalesef bizim aldığımız o ürün şuanda buradaki okuduğum yorumlara göre fondötenmiş :(((

      Sil
  23. saçlarının rengine bayılıyorum canımm <3

    YanıtlaSil
  24. Ürünü bugün Watsons da gördüm hemde % 35 indirim var fiyatı 19 tl civarı....

    YanıtlaSil
  25. ARKADASLAR BIZ TURKIYE'DEYİZ VE BU URUN SU AN ELIMIZDE ISTERSENIZ BIZE FACEBOOK ADRESİMİZDEN ULASABILIRSINIZ =) https://www.facebook.com/pages/Marka-Kozmetik/370881459679732?ref=ts&fref=ts BEKLİYORUZ =)

    YanıtlaSil
  26. https://www.facebook.com/pages/Marka-Kozmetik/370881459679732?ref=ts&fref=ts

    YanıtlaSil
  27. FACEBOOK ARAMA MOTORUNA KOZMOTREND MARKA YAZARSANIZ EGER BIZLERE ULSABILIRSINIZ =) TURKIYENIN HER YERINE KAPIDA ODEMELI OLARAK GONDERIM YAPIYORUZ =) HEPINIZI BEKLIYORUZ =)

    YanıtlaSil
  28. Ben 15 yaşındayım ve bi kapatıcı almak istiyorum önerebiliceğiniz kapatıcı isimlerini öğrenebilirmiyim😊😊

    YanıtlaSil
  29. anti-age ürünler her yaş için uygun mu? benim de aklıma bu takılıyor, ihtiyaç yokken cilde yüklenmek? Bilemedim ne kadar doğru :(

    YanıtlaSil
  30. suan instagramda pelliniofficial hesabı satıyor 45 tl ilgilenirsen 😅

    YanıtlaSil
  31. Rossmannlarda satılmaya başlandı. bilgilerinize...

    YanıtlaSil