Alix Avien DNA Mascara || Maskara İncelemesi



Haftanın ortasından, en sevdiğim gün Çarşamba'dan günaydın! Geçen hafta Watsons'a makyaj temizleme sütü almak için girdiğimde, takipçilerimin tavsiyelerinden bilinç altıma yerleşmiş DNA maskarayı alıp çıkacağımdan habersizdim. 

Biçimsiz yapıştırılmış barkod etiketini çıkarttığımda ortaya çıkan bu kirli görüntü için özür dilerim. Bunu görmezden gelirsek çok dikkat çekici ama sade bir ambalajı var.




Hayatım boyunca kullandığım maskaralar arasında en sıra dışı fırçaya sahip olan DNA oldukça kuru bir yapıya sahip. Yani uygularken bulaştırma riski yok. Kuruyana kadar ağız, gözler açık bekleme zorunluluğu yok ancak kuruluğun verdiği hafif dökülme var. Sürdükten bir 10-15 dakika sonra ufak parçalar göz altlarıma dökülüyor. Ben de bu sebeple göz altlarımı en son kapatıyorum.






Hem alt, hem üst kirpiklerime uyguladığım bu maskara gün içinde hiç akmıyor. Hacim vermiyor. Kirpiklerimde bıraktığı tek etki her birini tek tek ayırmak ve koyultmak oluyor. Bioderma H2O ile kolayca temizleniyor. Dolgunluk aramayan herkesin günlük kullanıımda sevebileceği, uygun fiyatlı bir maskara bu. 




Fiyatı yanılmıyorsam 16 TL idi. Bitince tekrar alacağım, günlük maskara anlayışıma uyan güzel bir maskara daha tecrübe ettiğim için mutluyum. Bu ürünü aklıma düşüren herkese teşekkürler. Siz hangi Alix Avien ürünlerini kullanıyorsunuz?


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

20 yorum:

  1. dökülme yapması olmamış :s maybelline maskaralardan şaşmamak lazım :)

    YanıtlaSil
  2. alix avien terracotta allık kullanıyorum çok memnunum oldukça kalıcı, bu arada rimel olarak essense pembe ambalajlı i love extreme tavsiye ederim, hem fiyatı çok uygun hem performansı süper...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essence'in o maskarasını herkeste görüyorum, denemek nasip olmadı daha :)

      Sil
  3. Fırçası çok ilginç gerçekten..Dökülme yapması kötüymüş :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu kişi beğenmiş, belki benim aldığımda bir problem vardır :(

      Sil
  4. Fırçası Givenchy'nin kendine has bir fırçasına benziyor, sanırım pek orjinal bir tasarım olmamış o yüzden. Kirpikleri uzatıyor gibi bir yorum bekledim ama sanırım o uzunluk senin kirpiklerinin doğal haliymiş :)
    İyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa şimdi anımsadım, evet!
      Teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Benim en sevdigim rimellerden biri bu, hatta HG bile diyebilirim. Bende dokulme yapmadi ve oldukca hacimli bir sonuc yaratiyor. Birinci tup bitmeden ikincisini aldigim nadir urunlerdendir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes çok sevmiş, galiba benim şansıma kuru olan düştü :(

      Sil
  6. Watsonslardan aldığım maskara bazen kuru çıkabiliyor çünkü açılmış ambalajı bazen tekrar kapatabiliyorlar belki de o yüzden bir kuruluk var...bayram indiriminde ben de gratisten ürün alırken dikkat ettim,4-5 maskara arasında ancak 1 tane bulabildim...

    YanıtlaSil
  7. Şu barkodları hiç sevmiyorum benim de Healthy Mixlerimi mahvettiler :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kolonyalı pamukla filan çıkartırım normalde ama bu çıkmadı :(

      Sil
  8. Bende alix avien ürünlerini kullanıyorum.Bende de sexy black maskarası vardı bayılarak kullanmıştım açıkçası.Bunu da merak ettim şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım esasen çok daha iyiymiş ama bana kurusu denk gelmiş :)

      Sil
  9. görkemcim yukarıda bir arkadaşın da yazdığı gibi o kuruluk mağazayla alakalı olabilir; çünkü watson's'tan aldığım rimmel lasting finish 1000 kisses - nothing but nude rujum ilk sürdüğümde kesinlikle renk vermemişti (bilirsin keçeli kalem gibi bir ucu var); sebebiyse daha sonradan keşfettiğim üzere ucu çıkmış olması, epey uğraşıp oturtmam gerekmişti boyaması için. İşin kötüsü arkasındaki balm da ilk sürüşte tak diye kırıldı gitti (halbuki çok sevdiğim bu seriden daha önce kullandığım diğer rujlarda bu tür sorunların yanından bile geçmemiştim). Alix Avien maskaraları çok iyi bilmiyorum ama o kuruluk mağazadaki muhafaza sorunlarıyla da alakalı olabilir diye düşünüyorum. Alix Avien'in diğer ürünlerine gelince, tesadüfen bir tane lipstick'i geçmişti elime; gratis'te tester'ına bayılıp almıştım (numarası 102, görüntüsü kurşun gibi olan serisi, gerçi başka bir serisi var mı yok mu onu da bilmiyorum) rengi donuk, koyu bir gül kurusu gibi duruyor ama sürdüğüm anda capcanlı bir cherry'ye dönüşüyor. esmer olduğumdan dolayı canlı renk rujlarla hep sorun yaşadığım ve genelde şeftali alt tonlu nude'lara, toz pembelere, çok renk vermeyen lipgloss'lara falan kaymak zorunda kaldığım için bu minik ruj benim resmen kurtarıcım oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denizcim büyük ihtimalle bana kurumuş ürün denk geldi. Ne yazık ki iyi muhafaza edilemiyor, aynı zamanda memleketimin güzel (!) insanları tester kavramından habersiz eline gelen ürünü deneyip koyuyor...

      Sil
  10. bence rimmel londan daha iyı

    YanıtlaSil
  11. bence rimmel londan daha iyı

    YanıtlaSil