REVLON Lip Butter- Strawberry Shortcake



Merhaba! Bugün sizlere aldığıma çok memnun olduğum, keşke ülkemizde de olsa dediğim bir ürünü tanıtacağım. Meşhur Revlon Lip Butter. Bu rengi 080 Strawberry Shortcake. Kendisini Amsterdam DA'dan 11 Euro'ya aldım. Başka bir renginden 2 tane daha aldım. Hatta birini çekilişe koyacağım. Gelelim lip butter'a. Nedir bu ürünleri bu kadar özel yapan?

Hello! Today I'm going to introduce you the one product, that I'm so glad having purchased. Revlon Lip Butter in Strawberry Shortcake, No 080. I got this in DA, Amsterdam for 11 Euros. I think it's absolutely worth it! I got another shade for myself and for my next giveaway. Now, what makes these butters so special?




Öncelikle bu ürünün, son yıllarda kullandığım gelmiş geçmiş EN İYİ dudak ürünü olduğunu söylemeliyim. Yapış yapış yapmadan ıslak bir görünüm vermesi. Sanki şeker yemişim gibi tatlı bir pembelik bırakması, aşırı nemlendirmesi ve dudaklarıma çok iyi gelmesi, hem lip balm, hem lipstick, hem de gloss görevi görmesi, renk seçenekleri ve isimlerinin tatlılığı... Tam anlamıyla mükemmel bir dudak ürünü. Bir sonraki yurtdışı seyahatimde abartısız her rengini alacağım! 

First, I have to mention that, this is THE BEST LIP PRODUCT, that I've used in the past few years. It makes you get that dewy kissable lip look without making it sticky. It gives my lips that very natural pink color, just like I have just eaten some cotton candy. I love how it moisturizes deeply and work as a lip balm, lip stain and a gloss. I also fall for the names of the products. So sweet! I'll be purchasing every other shade of this!








Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- Yeni Çekiliş! / New Giveaway!



Görkem Karman

24 yorum:

  1. Keşke burada da satılsa,ama nerde bizde o şans?gerçi The Balm da uzaktı ama Gratis getirebildi,belki Revlon da gelir,bir superman Revlon'u bize getirebilir,belli mi olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Revlon'un gelmesini çoook ama çok istiyorum. Olmadı ben gittiğimde hepimize topluca getireceğim artık:)

      Sil
  2. Ne kadar güzel bir renk.. Çok yakışmış tenine, Revlon ülkemize gelse bir an önce :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiim:) Gelmezse ben getiririm artık:)

      Sil
  3. merhaba bloğunuzu severek takip ediyorum .Bu lip balm'a bayıldım kardeşim Almanyada Haziranda dönücek Revlon'un bir çok ürününü sipariş etmiştim siparişlerime bunu da eklicem iiki tanıtımını yapmışsınız.Bu arada sizden fikir almak istiyorum sık sık yurt dışına giden birisiniz Almanyada neler avantajlı hangi markalar saç bakımı ,makyaj, vücut bakımı , parfüm ( parfümlerin çok ucuz olduğunu duydum bir arkadaşımdan) ? neler alınabilir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba:) Almanya'da her köşe başında DM diye mağazalar var. Bizim Gratis'lerin biraz daha geniş ve kapsamlısı. Oradan daha önce aldığım Catrice ve P2 ürünlerini çok severek kullandım. Fiyatları da inanılmaz uygun, Essence gibi. Ayrıca H&M'lere yolunuz düşerse allıklarından bolca almanızı tavsiye ederim, çünkü inanılmaz kaliteli ve pigmentliler!

      Sil
    2. tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Rengi cok güzell tam sevdigim dogal tonda! Ama pahalıymıs ya! Ben kuzenime getirtecegim usa da 9 dolar :) Her renginden istiyorum! Birde just bitten diye kalem seklinde olanlar var chubby sticklere benziyor onlarıda cok merak ediyorumm. Güle güle kullan kuzummm !

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten çok merak etti bende. Nemlendirme özelliği olan bir ürün duyunca aklım başımdan gidiyor :)) Almanya da Kiko mağazaları çok iyi bu arada. Çok uygun ve kaliteli ürünler bulabilirsiniz. Ama Revlonu aklımın bir köşesine yazdım. Zarar vermeyen,artı olumlu etkileri olan kozmetikleri kullanmak çok mantıklı..

    YanıtlaSil
  6. revlon için watsonstan bir atak bekliyorum getirmeliler artık zaten kirpiklerini gördüm gecen watsonsta sasırdım
    cok yakışmış renk sana güle güle kullan cnm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de kirpiklerine bayılıyoruum:) en kısa zamanda gelir umarım:)

      Sil
  7. Şu marka Türkiye'de olsa ne olurdu sanki,bir gelse bütün lip butterları toplucam:D
    Çok hoş durmuş sende canım,güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Twitter'dan watsons ve gratis'e baskı yaptık, belki de gelir:)

      Sil
  8. Ben de bu lip butterlara bayılıyorum, hatta bugün bi tanesini sürmüştüm:) sen de güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  9. Bu renkten bendede var duruşu, yapısı çok güzel aklım peach parfait renginde en kısa zamanda onuda edinmek istiyorum.:)
    Hatta gözümü karartıp bir-iki denecik ebay'den sipariş etsem gelir mi acep diye düşünmüyorda değilim.:)

    YanıtlaSil
  10. I really love the formula for Lip Butters and this color is quite pretty on you xx

    YanıtlaSil
  11. çok şeker,şirin bir şeymiş bu ya. :)

    YanıtlaSil
  12. Kesinlikle çok güzel görünüyor. Nedense aklıma pamuk şekeri geldi görünce:) Çok yakışmış güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  13. her zamanki gibi ne sürersen sür mükemmel duruyor canım :)şeytan diyor git 30 tl ver dene bir tane gg'den ama uymayacağım :))) öğrenci olmak zor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında 11 euro ile 30 lira arasında pek de fark yok :) Avrupa'da da fiyatı abartıymış. Bizim paramızla 15-16 liraya almıştım ben :)

      Sil
    2. 2 tane alınsa 15 tl 'ye 30 iken gg'de mesela 60 + kargo var ; maalesef çok da uyguna gelmyor böyle bakınca :( 2 katı fiyat vermek çalışsam belki bu kadar sorun olmaz ama dediğim gibi öğrenci olunca illa hesap ediliyor işte:)

      Sil
  14. YSL ve clarins alınacaklar listemdeydi zaten süper oldu :]
    çok zor soru ama sanırım The Truman Show diyeceğim
    kodyunwell@gmail.com

    YanıtlaSil