MAC Peach Blossom Lipstick



Merhaba! Bugün sizlere, son 6-7 haftadır neredeyse her gün kullandığım MAC Peach Blossom'ı tanıtacağım. Kendisini blog satışlarından gelen paranın bir kısmıyla aldım. Dolayısıyla bu ürün sizin bana hediyeniz gibi oldu. O kadar güzel ki, makyajı pek sevmeyen annem bile kendine bir tane edindi. 

Hello! Today I'm going to introduce you my MAC Peach Blossom lipstick, which has been in my everyday makeup drawer for 6-7 weeks. I bought this with the money that I got from my blog sale, so it is a gift from you to me. AND I love it so so much and it is so gorgeous that my mom, who's absolutely not in to makeup got herself one!




Peach Blossom, MAC'in dudaklarda kayan, nemlendiren serisi Cremesheen'den. Her ne kadar Cremesheen olsa da bana daha çok MAC'in Glaze serisini hatırlatıyor. Cremesheen kremsi ve canlı görünümlüyken, Glaze bunlara ek olarak ışıl ışıl duruyor ve dudaklarda daha az duruyor. Uçuk şeftali bir gloss görevi gören bu lipstick günlük kullanım için Patisserie ve Creme Cup'tan sonraki favorim oldu. MAC Lipstickler 49 TL.

Peach Blossom has a Cremesheen finish, which is really creamy and moisturizing. However, it reminds me of MAC's Glaze finished lipsticks, as it look so glossy, almost like a lip gloss. I love the natural peachy lip gloss effect for an everyday look. 






Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- Estée Lauder Aero Matte Powder



Görkem Karman

7 yorum:

  1. Mac'in en merak ettiğim rujlarından birisi tam benim rengim:) elimdeki rujların birkaçını bitirebilirsem kendimi bir adet Mac lipstick ile ödüllendirmeyi düşünüyorum.:)

    YanıtlaSil
  2. Bunu ben de merak ediyorum, ama su an icin yeterince rujum var, daha fazla abartmak istemiyorum :D Güle güle kullan canim, güzel bir yazi olmus :-)

    YanıtlaSil
  3. Çok tatlı bir renkmiş, güle güle kullan canım ^^

    YanıtlaSil
  4. Çok nude, doğal, hoş bir renk gerçekten. Güle güle kullanın :)

    www.irmak-s.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. ismi şeftali ama dudakta pembe gibi durmamışmı? bayıldım rengine ama :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. This is such a pretty colour!!
    Lovely :)

    hollyamberrio.blogspot.co.uk

    YanıtlaSil
  7. It's a good color for your skin - and thanks for showing it, as I'm looking for a neutral and pretty lipstick myself :)

    YanıtlaSil