MAKE UP FOR EVER Full Cover - 04



Merhaba! Geçen haftalarda alıp da ilk sürüşte aşk yaşadığım bu concealerı sizinle paylaşmasam olmazdı. Kapatıcı çekmecem epey kalabalık olmasına rağmen daha fazlasına hayır diyemeyen ben, uzunca zamandır bloglarda gördüğüm ve tam kapatıcı olduğunu bildiğim bu ürünü, mor göz altlarımdan esirgeyemezdim. İyice kullandım ve işte şahsi düşüncelerim. :)

Hello! Today I'm going to introduce you my new favorite concealer. I fell in love with this, as soon as I put it under my eyes. I couldn't resist having another full coverage concealer, since I have very dark under eye circles. Here you have my personal review of this concealer!




Öncelikle kendisinin 04 numarasını, Palladium Sephora'dan 68 TL'ye aldığımı söylemeliyim. Neredeyse bir fondoten kadar gramaja sahip olması (15 ML) ve çok az bir miktarın kelimenin tam anlamıyla HER ŞEYİ kapatması beni çeken şey oldu. Yara izleri ve dövmeleri bile tamamen kapatabilen bu kapatıcıya büyük bir hayranlık duyuyorum. Her gün kullanmak biraz fazla olabilir diyerek, göz altlarımın durumuna göre Helena Rubinstein Magic Concealer ile dönüşümlü olarak kullanıyorum. Her tam kapatıcı gibi biraz kurutuyor ve akıcı olmadığı için uygulanması zor. Ben bunu engellemek için öncesinde göz altlarımı iyice nemlendiriyorum ve çok daha rahat uyguluyorum. Bu arada kapatıcı suya dayanıklı ve ben geçenlerde özellikle ağlayarak bizzat test ettim. (Evet, tam bir akıl hastasıyım.) Aşağıdaki fotoğrafta göz altlarımı nasıl mükemmel bir şekilde kapattığını görebilirsiniz. 

I got this in the shade 04 and I was blown away by its being 15 ML, which is almost like a foundation and the fact that it conceals even tattoos and scars. It erases my dark circles effortlessly. The formula is liquid but a little hard to blend, so I moisturize my under eye area right before I apply it. It's also waterproof and oil free, which means it stays put all day long, even on oily skin. You can see the picture below, it concealed my under eyes without needing a corrector. Flawless. :)




MAC Studio Finish ve Bobbi Brown correctorlarımı bir kenara koydum.Tam kapatıcılık isteyen herkese tavsiye ediyorum. Sevgiler! :)

I put my MAC Studio Finish Concealer and Bobbi Brown corrector away. If you want full coverage like I do, this is your thing. :) Lots of love!

Bu arada dün gece twitterdan NARS Mata Hari allık kazananını duyurdum, kendisine instagram, e-mail ve twitter yoluyla ulaşmaya çalıştım. 2 gün içinde bana dönüş yapmazsa yeni kazanan seçeceğim. Sevgiler!





Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer (Renkli Nemlendirici)



Görkem Karman

25 yorum:

  1. tavsiyen üzerine alınıp denenecek şekerim uzun zamandır güzel bir kapatıcıya ihtiyacım vardı bu yazı tam zamanında oldu teşekkürler...
    desteğine ihtiyacım var..SEVGİLER..
    http://ozlemtuanam.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. çok güzel görünüyor, herşeyi kapatması da çok ilgimi çekti, tam bir concealer meraklısı olduğumdan sanırım bunu da denemeliyim:)

    www. alisverismakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. benim gibi gözaltlarına bir türlü çözüm bulamayanlar için müthiş öneriler getiriyor, bu yazılarınız.. bayılıyorum... :)

    YanıtlaSil
  4. Çok açıklayıcı bir yazı olmuş Görkemcim. İlk sephora ziyaretimde deneyeceğim. Bu aralar benim favorim de Oriflame üçlü corrector. Denemeni tavsiye ederim canım.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. 2 yıl önce makeup alley swatch ı ile edinip aşık olduğum bu kapatıcıyı bana hatırlattın :)
    gidip yeniden almalıyım kesinlikle.
    ben kurutma etkisini hafifletmek için göz altı kremi ile karıştırarak kullanıyordum
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. bebekçim benim göz altlarımda malum biliyorsun yani bu mac studio finishten daha da mı kapatıcı diyorsun? eğer öyleyse ben yine renkli kozmetik alamayıp bunun için adayabilirim kendimi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. studio finish'ten daha ince likit olduğu için ama likit kapatıcılara göre baya kalın, beni studio finish'ten daha çok tatmin etti:)

      Sil
  7. çok güzel görünüyor gözaltların.Yalnız kurutuyor olması beni korkuttu yoksa denemeyi düşünebilirdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. göz altı en hassas bölge, ne sürsek kurutuyor, bence iyi bir göz kremiyle kullanabilirsin:)

      Sil
  8. almıycam bu kez kararlıyım. elimdekileri bitirmem lazım zaten nars creamy concealerı istiyorum ben :)))

    YanıtlaSil
  9. Amanıııın o zaman bu tam benlik.Mor gözlerime iyi olacak valla bobbi brown dan bıktım ama bitsin diyede uğraşıp duruyorum bereketlendi gıcık şey :D Fiyatıda uygunmuuuuş.Mac prolongwear veya estee lauder double wear düşünüyordum.Ama senin yorumları görünce aklım buna kaydı :D Güle güle kullan canıım

    YanıtlaSil
  10. Ayrıcaaa pure radiantı merakla bekliyorum.Bb kremim bitmek üzere ve yüzüme ne alsam diye kafayı yiycem :D

    YanıtlaSil
  11. çok alakasız olacak ama, hangi fotoğraf makinesini kullanıyorsun? fotoğraf kalitesine bittiğim 2-3 blogger'dan birisin, sormadan edemedim :)

    yalnız kapatıcı da harbiden iyiymiş. bourjois healthy mix'i denedin mi? ondan bile iyi diyorsan benim için olay bitmiştir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canon 60d ve 18-135mm ve 50mm f 1.8 lens kullanıyorum. :) Bourjois Healthy Mix'e bin basar :)

      Sil
  12. ben bobbi brown denemek istiyodum ama tabiki harika yazindan sonra aklim karisti...cok kisa bir karsilastirma yapabiliirmisiniz acaba..tesekkurler...

    YanıtlaSil
  13. Merak ettiğim yazı gelmiş :) Bu ürünü almayı çok istiyorum yalnız en büyük korkum göz çevresinde kendini belli etmesi, full coverage ürünlere korkarak yaklaşıyorum. Sence bana uygun olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kadar full olmasına rağmen studio finish kadar bariz durmuyor ya, güzel yanı da o, ama öncesinde sıkı bir nemlendirme şart:)

      Sil
  14. ya mor göz altlarıma çare yok ama bunu merak ettim lancome şu an kullanıyoruma ma yine tam kapatmıyor ve kırışıklıklara doluyor ya deliriyorum. çok iyi nemlendirme demişsin ben tam gözaltına birşey sürülmüyor da kemiklere uygulanıyor biliyorum o da o kadar nem vermiyor kiehls avocado eye cream kullanıyorum. senin önerin nedir nemlendirme için? ve kırışıklara dolmaması için?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz altına da sürülüyor, kemiklerden başlanıp parmakları hareket ettirerel. :) MAC Mineralize Charged kullanıyorum, güzel nemlendiriyor ve kırışıklıklara dolmaması için de etki ediyor. Sevgiler!

      Sil
  15. Görkem, bu kapatıcıyı yüzünde de kullanıyor musun? Göz altların dışında? Kullanıyorsan rengi tam uyuyor mu?

    YanıtlaSil
  16. Your style is unique compared to other folks I've read stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this web site.

    Feel free to surf to my webpage: click here

    YanıtlaSil
  17. merhabalar, mac pro longwear mı mufe full cover mı diye bir soru sorsam?

    YanıtlaSil
  18. Son yazılara cevap verilmemiş ama yine de şansımı deneyeyim😊bu ürünü sivilceleri kapatmada kullanabilirmiyim bir blogger arkadaş tavsiye etti de ben çok sıcak bir şehirde yaşadığım için fondöten bb krem gün içinde kusuyo resmen acaba bu ürünü sivilce kapatmak için kullanabilirmiyim veya sizin bu konuda sivilceleri azdırmadan kapatacak bir ürün öneriniz varmı

    YanıtlaSil