5 Ürünle Makyaj // 5 Products Face



Herkese merhaba! Yalnızca 5 tane ürün kullanarak yaptığım bu pratik makyajı sizlerle paylaşmak istedim. Ben bu aralar cildim durgun diye fondoten kullanmadım, ancak isterseniz ekleyebilirsiniz. Göz kapaklarınıza da baz eklerseniz bu makyaj bir kaç ürünle akmayan makyaja dönüşebilir, çünkü kullandığım kalem ve allık epey kalıcı.

Hello everyone! Today I'm going to show you my 5 product face. I didn't use any foundation or powder, since my skin is pretty good these days. You might add foundation and eyeshadow base to this routine and make it a smudge proof quick makeup, as the eye pencil and blush I used are both pretty long lasting!




Yüzümü temizleyip nemlendirdikten 10 dakika sonra Maybelline Dream Lumi Touch kapatıcımın 02 rengiyle çenemdeki ufak problemi ve göz altlarımı kapattım. NARS Portobello ikili farımın koyu rengini Real Techniques Base Shadow fırçamla tüm göz kapağıma ve alt kirpik diplerime yaydım. Açık renk far ve Real Techniques Brow Brush ile kaşlarımı hafifçe doldurdum. Rimmel Exaggerate Eye Definer siyah göz kalemimle, gözlerimin içini ve dışını çerçeveledim. Bourjois Volumizer maskaramı da uygulayıp yanaklara ve dudaklara MAC Something Special krem allığımı sürdüm. Dudaklarıma serçe parmağımla uygularken, yanağımda Real Techniques Contour Brush dokunuşunu seçtim ve makyajımı bitirdim.

After cleansing and moisturizing my skin, I waited for 10 minutes for everything to be absorbed. I concealed the tiny blemish on my chin and under my eyes with my Maybelline Dream Lumi Touch Concealer. I then took my Real Techniques Base Shadow Brush and applied the darker color in NARS Portobello eyeshadow duo and applied it all over my lid and very close to my bottom lash line. I used the lighter color to fill in my brows. Framed my eyes with my Rimmel London Exaggerate Eye Definer and used Bourjois Volumizer Mascara on top lashes. Applied my MAC Something Special creme blush on my cheeks and lips and finished my makeup.






Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- MAC Creme Cup Giveaway Winner! / Çekiliş Kazananı!



Görkem Karman

9 yorum:

  1. Bayildim! Gorkem, yeni kamerandan mi ne bilmiyorum, ama simdiye kadarki en guzel makyajin oldugunu dusunuyorum. Ve lutfen artik fondöteni azalt, cildin kusursuz!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! Dudaklarımın etrafında ve burun kenarlarımda biraz renk farklılıkları var, onları sevmediğim için fondoten kullanıyorum. :)

      Sil
  2. Yeni kalktım yüzümü yıkadım aynaya baktığımda bana göz kırpan yeni sivilcelerimi gördüm sonra bir hışımla yüzümü kurulayıp bloga baktım bir de ne göreyim fondötensiz ve yine cillop gibi bir cilt ağlamak istiyorum sayın seyirciler((:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında cillop gibi değil ama şu sıralar durgun gerçekten de, çok teşekkür ederim:)

      Sil
  3. Çok güzel ve sade bir makyaj olmuş.Bende arkadaşlara katılıyorum.Dupduru sorunsuz cildin var,fondöten kullanmasanda olur:)

    YanıtlaSil
  4. ben de katılıyorum arkadaşlara ; fondtensiz cildin çok güzel :) bence bu sade makyajlar sana daha çocuksu ve hoş bir görüntü veriyor, çok beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, kesinlikle katılıyorum, ağır makyajları asla kaldıramıyorum, taşıyamıyorum:)

      Sil
  5. Allik ve ruj harika durmus!

    YanıtlaSil