Helena Rubinstein Magic Concealer - 02



Günaydın! Bugün sizlere, hiç aklımda yokken sevgili İnci ve Başak'ın bu kapatıcı hakkındaki bitmek bilmeyen övgü dolu sözleri sebebiyle bir anda almaya karar verdiğim Helena Rubinstein Magic Concealer'ın 02 rengini göstereceğim. Bildiğiniz gibi ne yazık ki Helena Rubinstein Türkiye'den kaldırılalı epey oldu, ancak yurtdışına çıkma imkanını yakalayanlar hala satın alabilir. Bence almalılar da!

Good morning! As a concealer junkie, I couldn't resist having another one, that has all the hype going on, especially between my blogger friends; İnci and Başak. Here you have my personal review on Helena Rubinstein Magic Concealer in the shade 02. 




Göz altlarım problemli olduğundan Bobbi Brown Creamy Corrector Bisque, MAC Studio Finish Concealer NW20 ve Maybelline Dream Lumi Touch Highlighting Concealer 02 rutinimden hiç şaşmıyorum. Likit kapatıcıları da yeterli bulmadığımdan hiç bulaşmıyorum, ancak bu ürün beni bu anlamda epey şaşırttı. Su gibi akıcı olması ve ince yapısıyla burun kenarlarım ve yüzümdeki kızarıklıklarda kullanırım derken göz altlarımı adı gibi sihirli bir şekilde kapatıverdi. Gün içinde çizgilere hiç dolmaması ve pudraya gereksinim duymadan sabit kalması da cabası. Hafifliğinden hiç bahsetmiyorum bile.

As I have very problem under eye areas, I try not to change my Bobbi Brown Creamy Corrector Bisque, MAC Studio Finish Concealer NW20 and Maybelline Dream Lumi Touch Concealer 02 routine. I honestly don't find liquid concealers good enough for my big circles, but this product has surprised me! It's very liquid, like really runny. I thought of using this around my nose or any redness but it works pretty good under the eyes. It doesn't sit into my lines and stay put all day long, without needing to powder. AND It feels INCREDIBLY light!








Göz altlarımın normale göre sakin olduğu ve fazla göz makyajı yapmadığım günler için kesin favorim olan bu concealerı 26 Euro'ya aldım. Çok sevdim ancak benim mükemmel diyebileceğim bir ürün değil. Normal göz altlarına sahip insanlar için kusursuz bir kapatıcı. Ben haftasonu aldığım Make Up For Ever Full Cover kapatıcıdan epey umutluyum, iyice kullanıp yazısını yazacağım.

This is a big love for me, for those days, when my dark circles are not really that bad, but still it's not the perfect concealer for me. I'm using my new Make Up For Ever Full Cover Concealer now, I'll review that one, too. Very soon.


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- Clarins Instant Light Lip Perfector 01



Görkem Karman

11 yorum:

  1. tek basına mı kullandın bu fotoda corrector ile mi? Cok kusursuz ve mükemmel duruyor cunku hiç morlukta gorunmuyor.

    YanıtlaSil
  2. Ben de çok istiyorum bundan..Free shoplarda bulabilir miyiz acaba?

    YanıtlaSil
  3. Ben hd ile full cover arasında kalıp hd aldım fakat ambalajından dolayı sıkıntı yaşıyorum, sanırım bitmeden full cover alıcam. Yazını merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Full Cover baya iyi:) yazısını kısa zamanda yazarım Onurcum!

      Sil
  4. İnci'nin sorduğu sorunun aynısını sormak için girdim valla! Göz altlarını hiç bu kadar aydınlık ve nemli görmemiştim Görkem!!! Eğer corrector yoksa altında, hiç macera arama, derim :)))

    İnci hepimizi harika bir ürün sahibi yaptı bence! Bir de, uygulama şekli de önemliymiş, bu sabah onu fark ettim. RT deluxe crease brush ile uyguladım bu sabah ve sonuç her zamankinden de güzel!!!

    Güle güle kullan güzellik! Öperim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Corrector kullanmadan sürdüm yazı için ama gözaltlarım bu ara iyi diye böyle, yoksa yetmez bana biliyorum:( Bu arada ben de Deluxe Crease ve Domed Shadow ile denedim ama en yuksek kapatıcılığı parmaklarla aldığım için fırçaları bir kenara koydum:)

      Sil
    2. Anladım... ama gerçekten çok güzel durmuş!

      Hmm, ben görünümü doğal olsun diye çabalıyorum, belki ondan fırçayı sevdim :) Göz altlarım çok kuru biliyorsun, parmakla uyguladımda pul pul oluveriyor :/ Herkesin ihtiyacı farklı kardeş :))

      Öperim!

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. merhaba görkem hanım, son günlerde gözaltı kuruluğu ve morluğuna savaş açmış biri olarak internette harıl harıl dolanıyorum:) başak hanım sayesinde gözaltlarımı kurutmayan bir concealer buldum ve ikinci sorunumun çözümüne çok yaklaştım sanırım:)

    b.b. corrector incelemenizi okudum, bu ürün benim gözaltı morluklarımın çözümü gibi görünüyor. fakat aklımda büyük bir soru işareti var: bu ürün gözaltlarımda kuruluğa neden olur mu? ben bu sorun yüzünden kapatıcılığı daha yüksek concealerları elemiştim.

    YanıtlaSil