Weekend Face #6 / Haftasonu Makyajı #6



Herkese günaydın! Bu haftasonu yine yumuşak bir görüntüyü tercih edip natürel tonlara yöneldim. İlk olarak cildimi temizleyip nemlendirdikten sonra, yazısını şurada yazdığım, sürülünce ilk 15 dakika kalıp gibi duran ama daha sonra dünyanın en yumuşak ve sağlıklı görüntü veren fondoteni olan NARS Sheer Glow'un Mont Blanc rengini, Real Techniques Expert Face fırçam ile yüzüme yaydım. Göz altlarımı Real Techniques Base Shadow Brush ve MAC Studio Finish Concealer ile kapattım. Göz kapağımın tamamına MAC 239 fırçam ile Naked Lunch farı yaydım. Yine aynı fırçayla Sable adlı farı, göz kapaklarımın dış köşelerine sürdüm.

Good morning everyone! I wanted a very soft look for the weekend and embraced my neutrals! After cleansing and moisturizing my face, I applied my NARS Sheer Glow in Mont Blanc, which I reviewed here, using my Real Techniques Expert Face Brush. Concealed under my eyes, using my Real Techniques Base Shadow Brush and MAC Studio Finish Concealer. MAC 239 brush applied some Naked Lunch all over the lid and some Sable on the outer corners.




MAC 217 numaralı fırçama Embark ve Omega farlarının karışımını alıp göz kapağımın katlanma yerine yaydım. Omega ile kaşlarımı doldurdum ve alt kirpik diplerime Sable'ı sürdüm. Göz içine ve etrafına MAC jel eyelinerın Blacktrack rengini, MAC 210 eyeliner fırçasıyla sürdüm. Bourjois Volumizer maskaramı uyguladım ve dudaklarıma Revlon Lip Butter Strawberry Shortcake sürdüm. Yazısı burada.

Got a mixture of Omega and Embark on a 217 brush and blended it in to my crease. I also filled my brows in with Omega. Put some Sable, very close to my lower lash line. Lined my eyes, and my waterline with my MAC Fluidline in Blacktrack & MAC 210 brush. Then I put 2 generous coats of my Bourjois Volumizer Mascara. I went for Revlon Lip Butter in Strawberry Shortcake, which I reviewed right here.








Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- Helena Rubinstein Magic Concealer 02



Görkem Karman

13 yorum:

  1. çok soft cnm bek beğendim bu tonlar sana yakışıyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiim, bu tonlar herkese çok yakışıyor:)

      Sil
  2. dunku makyajın mı bu? cook guzeldin dun evimizin komşu kızı:)HR yazını sabırsızlıkla bekliyorum benim asık oldugum ürün hakkındaki yorumlarını merak ediyorum

    YanıtlaSil
  3. I love this make up! Great photos!

    YanıtlaSil
  4. Makyajların emanet durmadan nasıl yapılabilceğini görmek ne kadar güzel . Tarzının abartısız halini çok seviyorum yine pek güzel olmuş ^_^

    YanıtlaSil
  5. makyajın her zamanki gibi çok güzel ve kullanışlı olmuş canım:))

    YanıtlaSil
  6. Mac in bu 4lu paletleri ne kadar? Bende ufaktan baslayim diyorum artik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boş 4lüpaletler 22TL, doldurarak alınca da 190TL'ye denk geliyor sanırım:)

      Sil
  7. Çok güzel çok doğal olmuşsun bayıldım sana !

    YanıtlaSil