Real Techniques Travel Essentials & Cloud10Beauty !



Günaydın! Bugün sizlerle Real Techniques Travel Essentials setimi paylaşacağım. Real Techniques fırçalara ne kadar aşık olduğumu ve bu fırçaları Cloud10Beauty adlı siteden sorunsuzca aldığımı hepiniz biliyorsunuz. Cloud10Beauty ekibi blogum ve yazılarım dışında twitterım ve instagram'ımı da takibe alınca çok mutlu olmuştum. Kendi facebook sayfalarında geçen gün bir anket yapmışlardı. Hangi Real Techniques fırçalarınız eksik diye sorduklarında, kendi facebook hesabımdan Travel Essentials Set demiştim. Ertesi günü bana bir mail attılar. Maili aşağıdaki ekte paylaşıyorum. O kadar tatlılar ki, ne demeli bilmiyorum. Gelelim sete. Bu set de diğer Real Techniques fırçalar gibi ayaklı bir kap içinde geliyor. Set 3 fırça içeriyor. Hepsini tek tek çok sevdim. 

Good morning! Today I'm going to introduce you my newest Real Techniques Brushes; The Travel Essentials Kit. You already know my obsession about Real Techniques and I order them online from an Irish site, Cloud10Beauty, which you can reach by clicking here. There was a question on Cloud10Beauty's facebook page, asking everyone which Real Techniques Brushes were missing in their kits and I answered 'Travel Essentials Set'. In the following day, I received an e-mail from them. I'll put the screenshot down below. I don't know what to say! How to thank! I'm so happy now. Let's move on to the brushes. The set includes 3 lovely brushes with the softest bristles, again.






İlk olarak bu seti istememin asıl sebebi olan fırça; Multi Task Brush, yani çok amaçlı fırça. Kendisi aynı Blush Brush gibi, ancak tüyler daha sık ve normal bir pudra fırçası şeklinde. Kendisini pudra, bronzer ve allık için kullanıyorum. Aynı Blush Brush gibi yumuşacık. Bayıldım! 

Multi Task Brush, which is the main reason for me to desire this set. As the name tells, this is a multi purpose brush. I use this for bronzer, powder and blush. It's unbelievably soft, just like my Blush Brush. I love it!




Essential Foundation Brush ise klasik düz fondoten fırçaları gibi, ancak onlardan biraz daha farklı. Diğer klasik fondoten fırçalarını yıkamak tam bir işkence iken, bu fırça çok kolay yıkanıyor ve çabucak kuruyor. Tüyler yoğun ancak o kadar yumuşak ki, denemeden anlayamazsınız. Kapatıcı ve fondoten için yeni favorim olacak gibi duruyor. 

Essential Foundation Brush looks like an ordinary flat foundation brush, but it actually isn't. It washes and dries super easily and even though the bristles are really dense, it feels so much softer than the others. It looks like it'll be my new favorite for foundation and concealer.




Domed Shadow Brush, aynı Deluxe Crease Brush gibi yoğun ve yumuşak, ancak onun kadar yuvarlak değil. Kendisi kapatıcıyı mükemmel dağıtıyor. Aynı zamanda bazları ve krem farları dağıtmak için de mükemmel.

Domed Shadow Brush is so soft, just like the Deluxe Crease Brush, but not rounded like that. It blends the concealer really well and also great for cream shadows and bases.


Real Techniques Reviews By Me (Click!)





Bu fırçaları cloud10beauty.com 'dan satın alabilir, online alışverişle ilgili sorularınıza şuradaki yazımla cevap bulabilirsiniz. Ufak bir hatırlatma; yarın sabah Amsterdam'a uçuyorum ve çok sık internetim olmayacak. Dolayısıyla maillerinize ve tweetlerinize hemen cevap veremeyebilirim, ancak ben burada yokken de her sabah saat 09:30'da yeni bir yazı yayınlanacak. Yarın sabahki yazım ise Amsterdam için hazırladığım makyaj çantam hakkında olacak. Ben burada yokken kendinize iyi bakın ve vloglarımı merakla bekleyin! Herkese sevgiler!

You can order Real Techniques Brushes on cloud10beauty.com, and make your mind clear about online shopping by reading my post about it, here. By the way, I'm flying to Amsterdam tomorrow morning and I'll be vlogging every single thing for you. Even though I'm away, a new post will be up every morning at 09:30 am with TR time. I'll be showing you what's in my travel makeup bag in tomorrow's post. Love you all and take care of yourself!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- What's In My Travel Makeup Bag // Amsterdam Makyaj Çantam!





Görkem Karman

9 yorum:

  1. Yani adamlar haklı Görkem'cim, o kadar güzel anlatıyorsun ki fırçaları, almamak mümkün değil okuyunca :)))

    Güle güle kullan, şu en alttaki fırça çok cazip geldi bana :D

    YanıtlaSil
  2. Congratulations on winning that amazing set and on receiving that well deserved recognition! You have put so much hard work into your blog and I'm so proud of you! Have fun in Amsterdam and take care of yourself as well. And thank you for taking us with you. <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you love! I'm happy that everyone can see the hard work I put! Thanks a lot again <3

      Sil
  3. güle güle kullan görkemm :) bol bol gez,ben de çok özledim amsterdamı,eminim bi sürü şey alıp dönersin yine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Tubacığım, kontrollü davranmaya çalışacağım:)

      Sil
  4. Hi Gorkem!

    Congratulations! I just discovered your blog and I really like it!
    I'm a beauty blogger based in Switzerland! :-)
    Real Techniques brushes are amazing, I love that they don't shed at all, I hate picking up strands of hair on my face after I've done my makeup!
    I'm off to read your other posts! I love finding new beauty bloggers!
    Good evening!
    xoxo

    Anne.

    YanıtlaSil
  5. Hi there!
    Those brushes are truly amazing! Sam Chapman from Pixiwoos did a great job on them! I love every single thing about them, except perhaps the availability. Cant get them in Belgium, so need to buy online or use friends;)
    Hugs
    Www.brusselslifebeauty.blogspot.com

    YanıtlaSil